Nyt alkoi KAPINA!

Elokapina, ei pysty, ei kertakaikkiaan pysty, mutta pakkohan tätä oli kommentoida.

Jos jätkä istuu moinen kyltti yllään keskellä katua ja kieltäytyy ns kaikesta niin tähänkö on tultu…

Kaukana on ajat kun Sex Pistols tuli Suomeen ja kaikki uskovaiset vastusti sitä ettei se tänne pääse, mutta entä nyt,,,tämä on niinkuin ok, tämä estää ihmisiä menemästä duuniin eikä edes virkavalta voi nykiä koska ”viha ja vihapuhe”

Heyyyyy!!!

Kuvassa voi olla 1 henkilö, seisova ja ulkoilu

(Kuva; se lukee tuossa)

Ei tässä muuta..huh,huh,,,,

14 vastausta artikkeliin “Nyt alkoi KAPINA!”

  1. Minusta tälle pitäisi kutsua pii-paa auto, joka veisi sen pyöreään huoneeseen, ettei voisi nurkkiin paskoa, eikä teloisi itseään kulmiin.

  2. Jos he kokevat tärkeäksi osoittaa mieltään, osoittakoon he mieltä. Se on vähintä mitä demokratiassa heille pitää sallia.

    Jos he kokevat tärkeäksi muuttaa asioita, asettakoon ehdokkaita vaaleissa.

  3. Mutta istumalla kaduilla sulkien likenteen tekevät vain itselleen rikosrekisterin josta tulevassa on suurikin haitta heille itselleen
    Mutta pelkotilat ovat vakavia asioita kuitenkin niitä sovi vähätellä niistä seuraa vakavia masennuksia aikanaan terv tepivaari

  4. Kuka muu on noin rohkea, että panee itsensä likoon tuon tai jonkun muun asian tähden ja istahtaa keskelle Hämeenkatua. Rohkea äijä olipa asia tuo tai joku muu.

    1. Ei se juurikaan rohkeutta vaadi.
      Pelkkä ideologinen sokea usko riittää.

  5. Kyllähän meillä näitä on ollut ennekin ja oikein laumoittain, kuten Helsingissä ”Vanhan valtaus”, jossa olivat mukana vielä nykyäänkin politiikassa olevat nimimiehet. Ja poliisit perässä.
    Oli meillä nimekkäitä nykypoliitikoita ja vieläkin vallassa, luonnonsuojelijoita Koijärvellä, jotka sitovat itsensä kettingeillä kaivureihin ja puihin ja poliisit perässä.
    Nykyään vain paskahousuja tv:n ääressä mässäämässä sipsejä ja katselemassa poliisisarjoja.

  6. Aikoinaan kun isäni työskenteli VR .llä kuormauspäällikkönä niin joku nainen tuli hänen puheilleen Lahden rautatieaseman piha-alueella. Nainen sanoi isälleni että hän kerää adressia että Suomen armeija luopuisi sotakalustostaan ja ne taottaisiin vaikka auroiksi. Isäni vastasi sille naiselle että sinun kannattaisi ensin aloittaa tuo nimienkeräys itä-naapuristamme. Hyvä ettei tuo nainen repinyt silmiä isäni päästä.

    1. Sellaisia ne ”rauhanpuolustajat” juuri olivat. Juicea siteeraten olisivat olleet valmiita ampumaan ”rauhan vastustajat”.

  7. Kyllä Tampereellakin osataan – Parisataa ihmistä valtasi Tampereen Satakunnankadun.

    Jos nyt joku porukka sulkisi Satakunnankadun, Tampereen keskustan pääväylän, niin seuraukset olisivat liikenteelle katastrofaaliset.

    **********************************************************************************************
    https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201207270073804

    27.07.2012

    Kadunvaltaus päättyi täydelliseen rähinään Tampereella

    Poliisi on aloittanut esitutkinnan Tampereen rähinään päättyneestä kadunvaltauksesta.

    Parisataa ihmistä valtasi torstai-iltana Tampereen Satakunnankadun. Mielenilmauksella vaadittiin tilaa vapaalle olemiselle, epäkaupalliselle kulttuurille ja elämälle ilman autoa.

  8. Lapset on nyt peloteltu tuolla maailmanlopulla. Ja nuorena ollaan ehdottomia, jopa fanaattisia. Niin on aina ollut.

    Hesarissakin on ollut kirjoituksia kolumneissa ja pääkirjoituksessa siitä miten osa opiskelijoista alkaa muistuttaa ”taistolaisia” fanaattisuudessaan. Teatterikorkeassa ei enää suostuta esittäämään Shakespearea koska se edustaa muka ”raiskauskulttuuria” ja näytelmiä saa tehdä vain ilmastonmuutoksesta ja rasismista ynnä muusta muodikkaasta.

    Missä se nuorison kapina on kun tuntuu että nykynuoriso edustaa ennemmin kaiken kieltävää nutturapäisyyyttä? Vai niinkö se on ollutkin että kapina on ollut oikestaan muoti-ilmiö?

  9. Ympäristövelka – hmm

    Suomalisilla ei ole hävettävää ympäristöasioissa suhteessa moneen muuhun maahan.

    Ajatellaanpa vaikka Etelä- Amerikkaa, jossa kulotetaan vauhdilla sademetsiä. Ajatellaan vaikka Kiinaa ja Intiaa.
    .
    Koulutus- ja mielenterveysvelka – hmm

    Kyllä kun nuori, jonka kyvyt eivät riitä mihinkään korkeakoulutettujen tehtävään, huomaa että arvoistaan työtä ei löydy, niin hänen mielensä alkaa järkkyä.
    .
    Töitä kyllä on tarjolla – sellaisia kunnon töitä

    ***********************************************************************************************

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/28399b11-5c66-4567-9d98-ee9a1df49360

    Tviitin yhteydessä vihreät nuoret on jakanut kuvan, jossa lukee ”Suomi ei saa elää velaksi”. Seuraavassa kuvassa lukee ”paitsi ympäristö-, mielenterveys- ja koulutusvelaksi”. Kuvassa esiintyvän henkilön naaman päällä on keskustan tunnus neliapila.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *