Pihkovan erikoisjoukkoja Suomeen…?

Pihkovassa koulutetaan erikoisjoukkoja Suomen valtausta varten, mm suomen kieli opetetaan heille, Saimaalla on tätä tarkoitusta varten laiton helikopterikenttä.

FSB yhteydet omaava venäläinen on ostanut 20 hehtaarin kokoisen kotasaaren,,,mitä tekee Suomen PV…?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7a654e8f-e107-4096-a608-94e10d019a3d

17 vastausta artikkeliin “Pihkovan erikoisjoukkoja Suomeen…?”

 1. ”Sotilasasiantuntijat kertovat, että Kotasaari on sijainniltaan, maantieteeltään, kooltaan ja infrastruktuuriltaan sen kaltainen paikka, jollaisia Venäjän armeijan erikoisjoukot pyrkivät hankkimaan käyttöönsä mahdollista tarvetta varten. Tämän kaltaisia paikkoja voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön.” (IL)

  1. On tämä aika kovaa tekstiä:

   ”IL:n tietojen mukaan Venäjän armeijalla on Pihkovan sotilastukikohdan erikoisjoukkoprikaatissa osia, jotka on tarkoitettu operaatioihin Suomessa. Prikaatin sotilaille muun muassa opetetaan suomen kieltä.

   Venäjän läntisellä sotilaspiirillä on myös erikoisjoukkoja, jotka on korvamerkitty Suomen suunnan operaatioihin. Joukot siis olisivat sotilastiedustelu GRU:n tai läntisen sotilaspiirin erikoisjoukkoja.

   – Erikoisjoukkojen sotilaat tulisivat 2–3 hengen ryhminä eri paikoista rajan ylitse. Ihmisiä alettaisiin tuoda pikkuhiljaa turisteina hyvissä ajoin ennen kuin mikään alkaa. He tulisivat vuokra-autoilla, eikä heitä tulisi kerralla sataa, sotilasasiantuntija kuvailee venäläistä operaatiomallia.

   Kokoontumispaikkaan olisi etukäteen kuljetettu ja varastoitu joukkojen varusteita ja aseita. Jännitteen kiristyessä tai avoimen konfliktin alkaessa Venäjä aktivoisi Suomeen vaivihkaa sijoittamansa erikoisjoukot.

   – Kokoontumispaikasta erikoisjoukot lähtisivät tehtäväänsä, mikä ikinä se olisikaan. Ne voisivat lähteä tehtäväänsä myös helikopterilla. Kokoontumispaikassa erikoisjoukot varustetaan ja huolletaan ennen ja jälkeen tehtävien, sotilasasiantuntija arvioi uhkakuvaa.”

 2. Näilläkin blogeille eräät väittää että minä kuvittelen että Venäjä olisi Suomelle uhka…ajat sitten kirjoittanut että sieltä vielä tullaan ja suunnitelmat näillä on…

  1. Joroisiin Kaitaisiin rakennuksia myös nousemassa, tämä ”lomakylä” on vartavasten venäläisille, siellä on jo Tsatsouna rakennettu heille…

   ”Viljakainen tunnetaan myös läheisistä suhteistaan Venäjän ylimpään poliittiseen johtoon. Hän on toiminut esimerkiksi Venäjän entisen presidentin ja pääministeri Dmitri Medvedevin neuvonantajana innovaatio- ja teknologia-asioissa. Hän on myös Venäjän postihallituksen jäsen. Lisäksi Viljakainen on yksi neuvonantajista venäläisen ”Piilaakson” eli teknologiakeskus Skolkovon kehittämisessä.”

   https://www.rakennuslehti.fi/2021/04/suomalaismiljonaari-rakennuttaa-joroisiin-luksuslomakylan/

 3. En tiedä, tuleeko Venäjä hyökkäämään Suomeen. Sanon kuitenkin täydellä varmuudella, että lähivuosina he valloittavat lisää alaa, todennäköisesti Euroopasta.

  Samalla varmuudella voi todeta, että Kiina valloittaa Taiwanin. Kyse ei ole siitä tapahtuuko niin vai ei, ainoastaan siitä tapahtuuko se kahden vai viiden vuoden sisään.

  Imperialisteilla on kaikki kortit käsissään.

  1. Jep, Kiina tulee valloittamaan Taiwanin, Venäjä tekee myös siirtoja …

   1. Näin kertoo juuri nyt MTV:

    Kiinan presidentti Xi Jinping on puheessaan vakuuttanut ajavansa Kiinan ja Taiwanin yhdistämistä rauhanomaisin keinoin. Asiasta uutisoi muun muassa CNN.

    Xin mukaan valtioiden yhdistymisen tiellä ovat ennen kaikkea ”Taiwanin itsenäisyysjoukot”.

 4. Tässä hyvä linkki siihen mistä venäläiset tahot ovat hankkineet alueita Suomesta…sama meno jatkuu edelleen.

  https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015031119338528

  ”Maakauppoja strategisissa kohteissa
  Maa- ja kiinteistökauppoja Suomessa 2000-luvulla tehneet venäläiset ovat hankkineet haltuunsa omistuksia useista Suomen puolustuksen ja huoltovarmuuden kannalta keskeisistä kohteista.”

  ”Huomattavalla osalla kauppoja tehneistä liikemiehistä on joko suoria tai epäsuoria yhteyksiä Kremliin, presidentti Putinin hallintoon. Joukossa on presidentin virkakuntaa ja muuta lähipiiriä muun muassa neuvostoaikaisen turvallisuuspalvelun, KGB:n entistä henkilökuntaa.”

  ”Venäläisomisteisia kiinteistöjä löytyy kaikkien sotilaslentokenttien kyljestä”

 5. Maailmassa on tasan 0 tahoa jolla olisi a)kanttia b)intressiä c)resursseja torjua Taiwanin valloitus.

  B:tä sietäisi olla, huomioidan että n. 100% maailman tehokkaimmista tietokonesiruista tehdään Taiwanissa. Ei, en sanonut ”merkittävä osa”, sanoin n. 100%.

  1. Jep, sen huomaa nyt sirupulan aikana, Kiina haluaa niiden valmistuksen itselleen…eli valtaavat Taiwanin. Saavat sieltä arvokasta tekniikkaa ja tietotaitoa. Kukaan ei pysty estämään sitä.

 6. Ehkä taiwanilaiset yllättävät niin kuin Suomi talvisodassa. Jos Kiina juuttuisi kuukausiksi sotaan ja kärsisi suuria tappioita se voisi joutua luopumaan hankkeesta.

  1. Olisi pitänyt säilyttää EEC ka ottaa Venäjä siihen mukaan. Olisimme vauraampia.

 7. Hauras EU hidas päätöksen teko osa maista elää tukiemme varassa ja yhteinen puolustus?

 8. Tässä lisää asiasta, uskomatonta kuinka Matti meikäläisiä vahditaan jos meinaat jonkin härpäkkeen pihallesi rakentaa, toisin on venäläisten kohdalla…

  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/da234571-c600-4561-8914-6c882382234d

  ”Suomalaiset sotilaslähteet arvioivat, että Venäjän tiedustelupalvelut FSB ja GRU antavat bulvaaneilleen ostotoimeksiantoja eri EU-maiden alueille. Tarvittaessa tukikohtia ja piilopaikkoja voidaan aktivoida.

  Oikeastaan olisi ihme, jos näin ei olisi huonontuneessa turvallisuustilanteessa”

  Venäjä pystyy keskellä kirkasta päivää valmistelemaan Suomen miehittämistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *