Siitä vaan valitsemaan ….?

Samaan aikaan kun täällä ”murehditaan” Suomen poliittista meininkiä niin juuri nyt pieniä tyttölapsia luovutetaan setämiesten  raiskattaviksi ja ne pakotetaan naimisiin. Tästä ei haluta juuri lännessäkään puhua. MTV teki jutun tästä, löytyy heidän omilta sivuilta, nämä ”muslimit ” on sairaita…

”Noin kuukausi sitten 9-vuotias Parwanan isä luovutti hänet 55-vuotiaalle miehelle lapsimorsiameksi. Isä väitti päätyneensä tähän ratkaisuun taloudellisen ahdinkonsa vuoksi.

CNN sai harvinaisen tilaisuuden tulla todistamaan kaupan solmimista.

Kun Parwanan oli määrä lähteä miehen matkaan, hänen suustaan pääsi itkunsekainen ääni ja jalat meinasivat pettää alta.” (MTV)

Kuinka moni lapsi Suomessa 🇫🇮 joutuu tälläiseen….

8 vastausta artikkeliin “Siitä vaan valitsemaan ….?”

 1. On hyvä muistaa että maailmassa on sentäs tuhansia ja taas tuhansia…

  …tekosyitä joilla korostetaan miten ei pidä tuomita, ei pidä sekoittaa asian liittyvä mihinkään, miten muitakin ongelmia on maailmassa, miten pahoja ihmisiä on meillä lähelläkin, yms…

 2. Mikään muuttunut Afganistanissa 20 vuoden aikana – niin ellei muutokseksi lasketa väkiluvan kaksinkertaistumista. 20 miljoonasta 40 miljoonaan. Usean länsimaan kehitysrahat menivät hukkaan, miljardit eurot / dollarit.

  Ymmärsivätkö afgaanit, että miljardiavustusten tarkoitus on auttaa heitä väestön lisäyksessä.

  *************************************************************************
  https://edition.cnn.com/2021/12/02/asia/afghanistan-parwana-girls-marriage-intl-hnk-dst/index.html
  .
  The rescue of Parwana: 9-year-old child bride is taken to safety in Afghanistan
  .
  Last month, CNN reported that Parwana and several other underage girls were being sold by their fathers so other members of their families could eat.

  [ Viime kuussa CNN kertoi, että heidän isänsä myivät Parwanan ja useita alaikäisiä tyttöjä, jotta muut heidän perheenjäsenensä voisivat syödä. ]

  *
  Afganistanissa vaikuttaa, paitsi nälkä, heidän uskontonsa hyväksyntä alaikäisten tyttöjen naintiin.

  Tuli tässä mieleen erään suomalisen poliitikon KKO:ssa saama tuomio. Oliko tuomio perusteeton?

  [ Raastuvanoikeus eikä hovioikeus eivät tuomiota antaneet.]

  1. Jos vetoat raamattuun, olet rikollinen.
   Jos lainaat koraania ja toteat ääneen sen, mitä siinä esitetään, olet rikollinen.
   Jos esität keskusteltavaksi jonkin rotuun tai islaminuskontoon viittaavan sanan, olet rikollinen.
   Periaatteessa, jos olet hetero suomalainen mies, olet oletuslähtöisesti rikollinen.

 3. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ratkaisi 25.10.2018 kymmenen vuoden takaisen tapauksen, jossa iltavaltalaisnainen oli sanonut julkisessa tilaisuudessa, että islamin profeetta Muhammadilla oli pedofiiilisiä taipumuksia, koska, kuten islamin perimätieto meille arvovaltaisesti kertoo, Muhammad oli 40-vuotias ottaessaan vaimokseen 6-vuotiaan pikkutytön ja yhtyessään tähän tämän ollessa 9-vuotias. – –

  Euroopan Ihmisoikeustuomiois päätti yksimielisesti, että eurooppalaisen sananvapauden piiriin ei kuulu tällaisen määritelmällisen tosiasian ääneen sanominen:

  ”Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on tehnyt päätöksen, jonka mukaan profeetta Muhammedin solvaaminen ei kuulu ilmaisuvapauden piiriin… Ihmisoikeustuomioistuimen päätöksen mukaan profeetan halventaminen `ylittää objektiivisen keskustelun sallitut rajat´ ja `voi lietsoa ennakkkoluuloja ja vaarantaa uskonrauhan`, kerrotaan lehdistötiedotteessa Tuomioistuimen seitsemän tuomarin kokoonpano teki päätöksen yksimielisesti.”
  ——————————————–
  Lainaus on Juha Ahvion kirjasta ”Sananvapaus uhattuna Suomessa” (2018) sivut 107-108.

 4. Luin myös jutun siitä miten Pakistanissa kristittyjen perheiden tytöt ovat vaarassa joutua ryöstetyksi ”vaimoiksi ”. Jutussa kerrottiin tapauksesta jossa kristityn perheen tyttö oli siepattu ”vaimoksi” ja pakotettu islamiin. Omituisinta oli ettei tytön perhe pystynyt saamaan häntä takaisin. Tv dokumentissa taas kerrottiin miten Irakissa imaami paritti nuorta naista joka oli saatettu ”huonomaineiseksi” ensin tarkoituksella. Noissa maissahan tytöille tehdään immenkalvon ”korjausleikkauksia” koska tytön on pakko olla neitsyt. Naisten asema on usein surkea eikä varmasti vähiten siksi että Muhammed käsitteli naisia kuin karjaa. Hän otti vaimoikseen joukkojensa surmaaminen vihollisten leskiä ja juutalaisnaisen jonka koko muu heimo oli murhattu tai myyty orjaksi. Yhden naisen, jonka hän oli antanut pojalleen, hän vaati itselleen koska Allah oli muka ilmoittanut hänelle näyssä että nainen kuuluukin hänelle. Sanoisin että melkoinen ero siihen miten Jeesus toimi naisten kanssa: naiset olivat hänen ystäviään ja syntisen naisen hän pelasti kehottamalla synnitöntä heittämään ensimmäisen kiven. Noissa maissa ei Jeesuksen sanoista muuten piitata kun joissain paikoin voi vieläkin joutua kivitetyksi, jopa siksi että on tullut raiskatuksi. Monessa maassa on ollut myös laki jonka mukaan raiskaajalle on oikeus ottaa raiskattu vaimokseen.

 5. Ja kaiken lisäksi sitä liikakansoitusta ollaan ottamassa aina pohjolan perukoille asti? Silläkö maailma pelastuu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *