Tämä ei ole läheskään ohi

Kiire oli saada rajoitukset pois tämän Koronan osalta, se voi johtaa vielä pahempaan tilanteeseen varsinkin kun on vielä runsaasti rokottamattomia sekä tauti tarttuu edelleen myös oireettomana rokotettujenkin kohdalla, siitä kun joku joka ei sitä tautia kestä näiltä sen saa niin se on lähtö tehohoitoon huonommissa tapauksissa ja jopa kuolemaan.

En missään nimessä itse lähde minnekään reissuihin Suomessa saatikka että lähtisin ulkomaille. Mikäs kiire tässä on? Odotetaan tilannetta joka on turvallisempi meille kaikille. Huom en ajattele vain itseäni ja omia intressejä.

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/045a381e-b287-4bb8-b04f-b6371900e8a7

Tehohoitopotilaiden määrä nousee – ”Olemme hyvin lähellä sitä, että vallitseva epidemiarasitus menee yli”

6 vastausta artikkeliin “Tämä ei ole läheskään ohi”

  1. ”Erikoissairaanhoidossa valtaosa potilaista on rokottamattomia. Rokottamattomat henkilöt ovat viime viikkojen aikana joutuneet erikoissairaanhoitoon koronavirustartunnan vuoksi useammin kuin keväällä 2020. Sairaalapotilaiden määrä on kasvanut.”

    https://stm.fi/korona

    On vastuutonta olla ottamatta nyt rokotetta ja näin on käymässä että tauti jyllää juuri näiden takia vielä tiukasti. Minusta he jotka ei ota rokotetta sairastuessaan saavat itse maksaa hoidoista.

  2. Franssila Taysin ylilääkäri toteaa tilanteen ja henkilöstön osaala tulee vastaan palkka? Koskahan ne palkat saadaan tasolle jolla töihin halutaan? AY-liitot ovat heikkoja ja niitä heikennetään yhä. Päättäjät eivät ilmeisesti koskaan joudu hakemaan terveyspalveluja päivystysjonossa?

  3. Odotetaan, kun alkaa oikein meteli noiden sabotöörien vuoksi, tarkoitan rokottamattomia. Muiden päre ei kestä, eikä terveysviranomaisten, eikä päättäjienkään.
    Jos nuo hölmöt sulkevat yhteiskunnan, alkaa rettelöt – varmasti.

  4. Heikki osui maaliin. Tietyt maahanmuuttajaryhmät ja suomenruotsalaiset ovat nousemassa aivan liian selvästi esille. Jos apua ei saada viranomaisilta, joku ottaa vielä asian omiin käsiinsä ja se vasta on katastrofi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *