Trump on KGB:n agentti…

Kuten olen itse monta kertaa todennut niin tyyppi on ihan pelkkä Venäjän marionetti. Tämä tukee sitä:

”Kohuväite Donald Trumpista: Avusti Venäjän KGB:tä ja mafiaa vuosikymmenet – älyllisesti epävarma, kehuille perso ja ahne narsisti oli täydellinen houkuteltava” (MTV)

”Shvets arvelee Ungerille, että KGB ehdotti Trumpille asiaa. Trump näyttäytyikin yhdessä tilaisuudessa New Hampshiressa, mutta lopetti siihen.

Unger sanoo, että sittemmin Trumpin kiinteistöyrityksiä käytettiin laajasti venäläiseen rahanpesuun sen jälkeen, kun Trump pelastettiin venäläisrahalla pieleen menneen kasinohankkeen jälkeen.

Venäjän myötävaikutus Trumpin valintaan presidentiksi on ollut kauan tutkinnassa, mutta Robert Mullerin tutkinta on viitannut siihen että yhteyksiä oli.

Ungerin mukaan KGB:n seuraaja FSB muistutti olemassaolostaan, kun vuonna 2017, vain tunteja Trumpin presidentinvalan jälkeen Moskovsky Komsomolets -lehti – täysin yllättäen – julkaisi jutun Trumpin vuoden 1987 Moskovan-vierailusta. Shvetsin mukaan se oli viesti Trumpille siitä, mikä oli virallinen versio vierailusta, ja perinteinen tapa huomauttaa, että mitään ei ole unohdettu” (MTV)

 

8 vastausta artikkeliin “Trump on KGB:n agentti…”

 1. Anteeksi siitä että tuossa oli lainaukset suoraan MTV:n sivuilta, mutta voitte itse lisää sieltä katsoa.

  Toivotaan että tämä törkymöykky saa vielä oikeutta…eli häkkiä.

 2. Urho Kekkonenkin oli KGB:n agentti. Ainakin Hannu Rautkallion mukaan.

  1. Voi syntyä mielenkiintoinen teoria siitä, miten KGB sai Urkin taistelemaan Suomen EEC-jäsenyyden puolesta, vaikka vasemmisto ja suuri osa sivistyneistöä oli vastaan.

   Urkki oli ”mensalaisia” ja ymmärsi, että tavanomaisesta presidentinvaalista olisi tullut rupinen taistelu noissa oloissa. Niinpä Urkki edellytti poikkeusmenettelyä.

   Toki myös NL sai EEC-liitynnän myötä kaupallisia etuja. Mutta pitääkö meidän olla kiitollinen KGB:lle länsikaupan vapautumisesta?

   Mutta vain Lucifer on voinut ehdottaa meille yhteisvaluuttaan liittymistä sen jälkeen, kun Suomi sai oman valuutan 1860-luvulla.

   1. Hilvata, jos meikämanne osaisi tutkia ja kirjoittaa, niin tekisin joulumyyntiin paljastuskirjan:

    ”Tutkimusten valossa Urho Kekkosta on syytä epäillä mensalaisuudesta.”

 3. Se olisi tullut kyllä ilmi. Trump on ihmeen puhtoinen kun mitään ei olla löydetty hänestä. Muellerin tutkimus johon käytettiin kymmeniä miljoonia dollareita ei löytynyt mitään Trumpin kytköksestä Venäjään.

 4. Mitä puhtoisempi, sen paremmin peitettyä historiaa. Katsotaan kun alkaa veljeilemään toveri Putinin kanssa lisää…

 5. On tässä se hyvä puoli, että vepsäläiset (Putin) pääsevät maailmankartalle.

 6. Trumpin kätyrit ääri vasemmalta ja oikealta ovat yhtäkuin idässäkin.
  Avoin yhteiskunta liiankin helppo ”trummimaisten” avulla vaurioitettavaksi/vallattavaksi?

Kommentoi