Trumpelon last stand (päivitetty)

Nyt on Senaattikin menetetty! Trumpelo möykkäili eilen ”Rallyssään” joita pitää ja kannusti ehdokkaitaan. Sekoillen samalla kertoen kuinka HÄN on voittanut myös presidentin vaalit ja nyt se on ”stolen” , varastettu häneltä. Siihen kaupan päälle pisti vielä ukaasin Mike Pencelle jonka pitää julistaa uusi presidentti, että ellei Pence häntä julista presidentiksi niin ei ole enää hänen ystävä.

Kyllä olen kaikenlaisia pellejä nähnyt mutta että tämä on ihan ykkönen, anteeksi Pelle Hermanni.

(Tuore kuvakaappaus julkiselta Trumpin Twitter sivulta)

Lisäys klo 17:38 :

”Trump yritti saada varapresidentti Pencen perumaan vaalien tuloksen ja tviittasi ”eilisiltana löytyneistä” äänistä”

(Tänään klo 17:34 Iltalehti)

”Yhdysvaltain presidentinvaalin tulos vahvistetaan tänä iltana, halusi Trump sitä tai ei.”

Eli menetti :

Senat, House and President. Kaikki kolme meni, kovin tappio.

(Kuva Biden/Harris 2020)

Päivitetty klo 19:32:

”Trump puhuu kannattajilleen: voitin vaalit ylivoimaisesti enkä tunnusta tappiotani koskaan”

Iltalehti  (6.1. klo 19:29)

”Väistyvä presidentti haukkui tavoilleen uskollisena myös median.”

9 vastausta artikkeliin “Trumpelon last stand (päivitetty)”

 1. ”Syy demokraattien voittoon republikaaniosavaltiossa on pitkälti Trumpin oman hutiloinnin syy.

  Presidentti Donald Trumpin käytös saattoi asiantuntijan mukaan maksaa republikaaneille kaksi ratkaisevaa paikkaa senaatissa
  Demokraattivetoinen senaatti purkanee Trumpin aikaan saamia muutoksia odotettua nopeammin
  Tilanne myös muuttaa Yhdysvaltain ulkopolitiikkaa, jonka odotetaan muuttuvan linjakkaammaksi” (Iltalehti)

  Semmottii,,,,on olemassa Uuno ja sitten on tupla-Uuno 😄😄

  1. Tumpeloi ja ajoi Venäjän ja Kiinan laariin. Vielä on mukana itse mielenosoituksissa, haluaa saada sisämaan punaniskat aseineen laillista hallitusta ja uutta Presidenttiä vastaan…katso vaan.

 2. Nyt tulee live lähetystä jossa Trump sanoo että tehdään uusinta äänestys ja me voitetaan 🤪🤪🤪. Sakki huutaa ”fight for Trump” ” we want Trump”.

  Pistäisi nyt anarkian päälle niin joutuisi heti häkkiin 🤣🤣🤣

  On tätä lähetystä niin hauskaa katsoa 😂😂😂

 3. Trumpelo haluaa SISÄLLISODAN! Katson juuri NBC NEWS live lähetystä, suora lähetys rakennuksen sisältä on katkaistu ja lähetys tulee vain ulkopuolelta rakennusta, Capitol Building is lock down !!!

  ”Sadat Trumpin kannattajat rynnistivät kongressille metalliaitojen läpi – kongressin istunto keskeytetty, kaksi rakennusta evakuoitu
  Tänään klo 21:25 (6.1. klo 21:30)
  Poliisi oli voimaton mellakoijien edessä.” (Iltalehti)

  1. Sitä tämä Trumpelo on ajanut takaa…se on saanut jo maan jakaantumaan. Maksaakohan Putin pojan palkan…

 4. Tuossa hetki tai pari sitten joku kotimainen media, olikohan se HS tai IS ilmoitti amerikkalaista uutistoimistoa lainaten että varapresidentti Pence olisi eronnut virastaan. Mitään vahvistusta tälle tiedolle ei ole sittemmin näkynyt. Onkohan mitään perää? Vai tarkoittaako tämä vain sitä että hänet on viety turvapaikkaan. Jos Pence todella olisi eronnut (mitä en hevin usko) olisi se koko tämän mellakoinnin pahin takaisku demokratian ja laillisen menon kannalta. Syntyisi valtatyhjiö huipulla kun senaatti olisi ilman puheenjohtajaa. Voisiko vaalituloksen vahvistaminen lainkaan jatkua ilman toimeenpanevaa toimituksen johtajaa. Valtatyhjiöön viittaa sekin uutinen että puolustusministeriö l. trumpilainen puolustusministeri olisi torjunut kongressin ja Washingtonin pormestarin pyynnön lähettää kansalliskaarti apuun järjestystä palauttamaan. Uusimmat tiedot tosin kertovat eri kansalliskaartin osastojen olevan tulossa apuun.

  Jokin aika sitten tuli televisiosta Stanley Kubrickin elokuva Tohtori Outolempi, jossa puolustushallinnon korkea kenraali tulee hulluksi ja on ehdottoman hierarkisen käskyvaltansa nojalla viittä vaille suistaa maailman ydinsotaan. Varmaan tätä maineikasta elokuvaa on aina katsottu sellaisin ajatuksin että eihän tällainen voisi olla mahdollista. Mutta nyt todellisuus osoittautuu tarua ihmeellisemmäksi. Fiktiivisen kenraalin paikalla on nyt todellinen tasapainosta horjahtanut supervallan presidentti ja varapresidentti on mahdollisesti toimintakyvyttömänä (onko tässä ennakkosuunnitelmaa mukana), joskaan reaalista sodanvaaraa ei sentään ole, ei edes sisällis-.

Kommentoi