Trump’s Civil War January 6, 2021

Nyt tapahtunut kapina jonka tarkoitus on ollut johtaa kahtiajakautunut maa väkivallan kierteeseen ja näin aiheuttaa jopa sisällisota on Yhdysvaltojen historiassa ennennäkemätön ja sen myötä on myös demokratian kulmakivenä pidetty Yhdysvallat tullut korkealta alas. Näin lähellä on kaaos ja anarkia.

Puhutaan …” The land of Freedom”…

Mitäs me nähtiin 6.1.2021 …mahdollisen diktatuurin mahdollisuus tuossa maassa. Jos Trumpia ei vangita nyt niin se saa maineen joukoissaan voittamattomana. Ja yrittää varmasti palata johtoon uudelleen.

Kuinkas se oli silloin kun Hitler yritti ensimmäistä kertaa nousta valtaan, vangittiin, kirjoitti Mein Kampf kirjan, vapautettiin, nousi valtaan ja aiheutti toisen maailmansodan.

(Kuva: NBC News)

5 vastausta artikkeliin “Trump’s Civil War January 6, 2021”

  1. Toisaalta näen vähän yliyksinkertaistamista siinäkin että Trump on kaikkeen syyllinen ja kaiken pahan alkun – kyllä hänessä on paljon mistä syyttää mutta turha kuvitella että hänen heittäminen linnaan korjaisi mitään.

  2. Voin olla väärässäkin, mutta minusta tuntuu, ettei poliisi ollut ihan tosissaan mellakoitsijoiden suhteen. Heitä oli annettujen tietojen mukaan kymmeniä, jos ei peräti satoja. Heillä oli täysi aseistus rakennuksen ahtaissa sisätiloissa ja amerikkalainen tarttuu herkästi aseeseen ja ampuu vielä herkemmin. Voi vain kuvitella, millaista jälkeä olisi tosissaan oleva poliisi saanut. Olisi se ainakin saanut sisätilat pidettyä tyhjänä, eli Trumpin hallinnassa.

Kommentoi