17 vastausta artikkeliin “Tuleva sisäministeri”

 1. Ihan tunnen itseni fiksuksi, ministeritasoa olen, kun ihan oman ymmärrykseni kautta olen nuo samat johtopäätökset tehnyt

 2. Irvailua tai ei, Suomela on periaatteessa oikeassa.

  Isolla osalla köyhiä suomaisia ei ole autoa tai niillä, jotka jo periaatteessa eivät sitä hanki, jolloin ei ole myöskään bensakuluja.
  Mitä enemmän perheillä on rahaa, sitä useammalla on 2 autoa ja kulut sen mukaisia.

  Mutta valtaosalla on auto oli köyhä tai rikas ja irvailu sen mukaista.

 3. Totta hemmetissä on avauksessa mainituissa asioissa oikeassa, samoin kuin olisi oikeassa jos sanoisi että hauki on kala.

 4. Ja usein köyhänä pysyy, jos ei kykene liikkumaan työn perässä.
  Halpojen autojen tarjonta vähenee, kun valtio lunastaa niitä markkinoilta ja kokoomus pyrkii lisäämään käytön verotusta ja vihervasemmisto polttoaineen hintaa.

 5. Tampereelta näitä kouluviisaita valmistuu!
  Kyllä miehet jäävät toiseksi sillä heillä ei ole partaa eikä aseita?

 6. Hölmö ei parane yliopistossa. Siellä hänestä tulee oppinut hölmö, joka on sata kertaa entistä vaarallisempi. – Buckle.

 7. Varjele, kuinka vähällä järjellä meitä hallitaan.
  Pelolla odotan, mitä tämä todellisesta elämästä pihalla oleva tuuraaja saa aikaan.

 8. Veikkaan, että saa aikaan puheita ilmastokriisistä ja intersektionaalisesta tasa-arvosta, joka käytännössä tarkoittaa esim: Helsingin alueella suomalaiselle narkkariäidille syntynyt valkoinen poika kuuluu etuoikeutettuun luokkaan, kun taas Helsingin alueella irakilaiselle lääkäriperheelle syntynyt tyttö kuuluu paaria luokkaan.

  Hyvää päivää kirvesvartta.

 9. Mahtaakohan Suomela itsekkään ymmärtää, millaisia sammakoita suustaan päästelee.

  Näitä vaan tuntuu tulevan jatkuvalla syötöllä.

 10. Iiris Suomela: ” Suomelan mukaan Suomessa asuu noin 150 000 ulkomaalaistaustaista työikäistä naista. Heistä 43 prosentilla on korkeakoulututkinto, mikä on hyvin lähellä Suomessa syntyneiden naisten koulutustasoa ja huomattavasti korkeampi kuin miesten koulutustaso.”

  Suomelan mukaan Suomessa asuu noin 64500 ulkomaalaistaustaista työikäistä naista, joilla on korkeakoulututkinto. Hmm – useimmilla heistä on varmaan jo työpaikka.

  ********************************************************************
  Iiris Suomelan logiikka on varsin naivia – pelkällä työttömyyden havaitsemisella syntyy (mukamas) 25000 uutta työpaikkaa.

  ********************************************************************
  https://www.verkkouutiset.fi/iiris-suomela-nain-saataisiin-25000-uutta-tyopaikkaa/#43f32d31

  Iiris Suomela: Näin saataisiin 25000 uutta työpaikkaa

 11. Iiris Suomela ottaa kantaa transsukupuolisiin urheilijoihin, jotka haluaisivat osallistua naisena kilpaurheiluun. (transsukupuolisiin tark. tässä muunnosta miehestä n.s. naiseksi.)
  *
  https://www.youtube.com/watch?v=4YbFrKowjzo
  .
  Vihreiden humoristi Iiris Suomela – YouTube
  .

  Vihreiden Iiris Suomelan ulostulot saavat päivä päivältä humoristisempia piirteitä. Ei ole montaa ohjelmaa , jota televisiossa esitetään joka menisi tässä humoristisessa mielessä Iiriksen ulostulojen ohi. Jos päiväsi siis ovat tylsiä niin pistä Iirikse twitter seurantaan , niin tämä ongelma on enemmän kuin ratkaistu.

 12. Tässä on oikeastaan koko vihreiden ympäristökulman perusongelma: se ei ole kaikkien juttu heille, se on vain kaupunkilaisten trendikkäiden juttu.

  Jos ilmasto halutaan korjata, tarvitsemme mukaan kaikkia. Tällainen elitistinen, esim. haja-asutusalueita jatkuvasti herjaava asenne pitää huolen siitä että emme korjaa ongelmia.

  Toki, sitähän se politiikka aina on, kehutaan omia ja haukutaan kilpailijoita. Sääli vaan että tällä kertaa pelissä on ihmiskunta.

 13. Iirikselle vanhalla Toyotalla lapsiaan kuskaava yksinhuoltaja ei siis ole ”köyhä” koska hänelle on ”varaa autoilla”. Ja ainahan sitä voi mennä ratikalla, eikös vaan?

  Kyllä Iiris on yksinkertaisesti naivi ja ärsyttävä koska on olevinaan viisas. Oikea Vihreiden Sarah Palin. No, onhan meillä ollut näitä ministereitä, Anne Berner ja nyt Iiris Suomela. Saa nähdä jos vaikka lakkauttaa poliisin.

 14. Aika monelle se oma auto on se jolla mennään töihin vaikka n 200 km päähän kukaan niistä ei voi sinne mennä n klo 07.00
  Koska monasti ei edes julkista ratikkaa kulje sinne suuntaan
  Silti ihmisiä velvoitetaan ottaan tuokin työ vastaan vieä monasti sekin ettei toista asuntoa kykene ottamaan jos ensinnäkin sellasen edes löytää
  Ja nuot asuntoautot taikka asuntovaunut veisi perheen varoja siihen liikaa terv tepivaari

 15. Minkä suomalaisen puolueen päätavoitteena toimia suomakausten edun vastaisesti?

  *
  Kuunnelkaa mitä Iiris Suomela (vihr.) esittää .
  .
  https://areena.yle.fi/1-50647026
  *
  Poliisille ei tahdo löytää muutama kymmentä miljoonaa euroa.
  .
  Vihreillä kova on halu nostaa (ensivaiheessa) turvapaikkakiintiötä tuhannella – siis vuosittain
  .
  á 30000 euroa vuosuittain lisää kustannuksia [ 30 miljoona euroa ]

  *
  Kehitysapua olisi lisättävä vihreiden mielestä (tarkoittaa : velkarahalla)
  .
  Maria Ohisalo esitti muutamapäivä sitten, että Suomen hallitus lähettää Pakistaniin Islamabadiin hakeman apua tarvitsevia afgaaneja.
  .
  Eva Biaudet (r.)[ kutakuinkin vireä] esitti, että tutkimuksen mukaan suomaliset ovat valmiita auttamaan hädässä olevia ja täten ennalta ehkäisemään kriisejä.

  .
  Afgaanit itse vaikuttivat kriisin syntymiseen lisäämällä väkilukuaan 20 miljoonasta 40 miljoonaan parissa kymmenessä vuodessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *