Tulisipa ”lokaa ja luita”…kapina kaatuu

Taas alkaa kapina Suomen laillista hallitusta vastaan eikä virkavalta mahda mitään. Kapinoida saa ja luvan kanssa, ruat sakki hakee kotipitsasta ja mäkkäriltä, merkkivaatteita käytetään ja voidaan makoilla keskellä tietä 10 päivää.

Toivon ”lokaa ja luita” !!! Kunnon paskaa keliä näille. Sadetta ja voimakasta tuulta, nähdään kun tulee äitiä ikävä. Kapinan alussa 29.9. keskiviikko  näyttää puolipilviseltä mutta 2.10 lauantaina tulee jo vettä! Saisi tulla kunnolla ja tuulta kehiin, kunnon keskitys! 💪😅⚡⚡

”Poliisi on neuvotellut Elokapinan kanssa tulevan mielenosoituksen järjestämispaikasta, mutta virkavallan mukaan Elokapina ei ole suostunut yhteistyöhön.

Elokapina on tehnyt poliisille ilmoituksen mielenosoituksesta Mannerheimintiellä 29.9.–8.10., poliisi kertoo.” (MTV)

7 vastausta artikkeliin “Tulisipa ”lokaa ja luita”…kapina kaatuu”

 1. Aiheeseen liittyen:

  Parisataa aivopestyä ihmistä osoittivat mieltään. Maailman väkilkuku7,713 miljardia. Vain pieni osa ihmiskunnasta tekee ilmastoimia -lähinnä EU. Muut maat vain allekirjoittelevat erilaisia sopimuksia.
  ,
  Suomen kovillakaan ilmastotoimilla ei ole mitään havaittavaa vaikutusta kokonaiostilanteeseen.

  *******************************************************************************
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/60611d76-182d-4dbd-afa9-46d89b374794
  .
  Eduskuntatalon edusta täyttyi huolestuneista nuorista – ”Jos olisitte fiksumpia, me olisimme koulussa”
  [P.o : Jos olisimme fiksumpia, olisimme koulussa.]

  Perjantaina nuoret osoittavat mieltään ympäri Suomea ilmastotoimien puolesta. Iltalehti seurasi ilmastolakkoa Helsingissä Eduskuntatalolla.
  .
  Moni nuori ja vanhempikin osoitti perjantaina aamupäivällä mieltään Helsingin Eduskuntatalolla. Mielenosoituksessa vaaditaan tiukempia ilmastotoimia.
  .
  Iltalehti seurasi ilmastolakkoa Helsingissä Eduskuntatalolla aamupäivällä. Sateisena perjantaina paikalle saapui aamupäivällä arviolta pari sataa mielenosoittajaa.

 2. En haluaisi tästä kiistaa mielenosoitusoikeudesta, mutta pelkään että semmoiseksi se menee.

  Ei se ole mitään vapautta jos on oikeus osoittaa mieltä kaikkien mielestä kivoista asioista. Vapaus alkaa siinä kohtaa kun mielenosoitus on epämukava.

  Mielestäni Elokapinan valitsema linja ei ole tehokas ratkaisu vakavaan ongelmaan, mutta olen tottavie valmis puolustamaan heidän oikeutta linjansa myymiseen myös kaduilla. Ei ihan ehdoin tahdoin, ei pysyvästi kaduille jääden, mutta kyllä mielenosoitus pientä hässäkkää saa aiheuttaa.

  En tiedä mikä on sopiva määrä hässäkkää. Tunnin katkos tiellä? Viiden tunnin? Viikon? Joku linja tähän pitää kuitenkin saada.

 3. Mienisikö mielenosoituksesta se, että porukalla siivoaisi elopellet kadulta sivuun, jotta ihmiset pääsisivät kulkemaan?

 4. Poliisilla ei ehkä ole rahaa tutkia raiskauksia, pahoinpitelyitä, uhkailuja tai muita turhakkeita.

  Mutta voit olla varma että heillä on aina varaa hankkia lisää väkeä johtoportaaseen ja aina löytyy puolensataa ihmistä valmiina erottelemaan kilpailevat mielenosoitukset toisistaan.

 5. Pitääkö salia ihmisen tai ihmisryhmän tekevän aivan mitä rahansa mielenosoituksen nimissä? – mielestäni ei pidä
  .
  Onko kaupungin pääkulkuväylän tukkiminen hyväksyttävä tapa osoittaa mieltä? – esim. Tampereella Hämeenkatu , Satakunnankatu ..
  .
  Mielestäni ei ole.

  *************************************************************************
  Tässä eräs mielenosoitus, jota ei ainakaan tapahtumamaassa pidetty kovinkaan hyväksyttävänä.
  .
  Yhdysvaltain kongressitalon valtaus 2021
  .
  Yhdysvaltain kongressitalon valtaus tapahtui 6. tammikuuta 2021. Yhdysvaltain istuvaa presidenttiä Donald Trumpia tukevat mielenosoittajat järjestivät Yhdysvaltain pääkaupungissa Washington DC:ssä ”Save America” -mielenosoituksen. Sen yhteydessä he tunkeutuivat kongressin kongressitaloon, jossa oli käynnissä vuoden 2020 presidentinvaalien valitsijamieskokouksen tulosten vahvistaminen. Sekä edustajainhuoneen että senaatin yhteisistunto jouduttiin keskeyttämään. [ Lähde: Wikipedia ]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *