3 vastausta artikkeliin “Uusi aika”

  1. Juu edustan sitä vanhempaa päätä ja ruotsissa se tyyli taisi tulla näytettyä käytännössä. Sama koskee myös niitä jotka laistavat rokotukset.
    – Liikakansoitus on suurin syy maapallon kantokykyyn eli ilmankos ne pandemiat yleensä alkavat tiheään asutuilla alueilla.
    – No nyt tulee maallikolle vielä käsitys THL-viivyttelee niin että Kiuru alkaa lopultakin hermostua. Sitä kolmatta piikkiä tässä odotellaan? Niin ja uutta rokotetta pitää kehitellä ja aina kun viivytellään vanhemmat ja heikommat kuolevat – se kai on sitä seurausta sillä yhteiskunnan rattaiden pitää menevien hyväksi pyöriä jotta voivat matkustella ja tuoda uudia viruksia…?

  2. en ole tässä nyt samoilla aaltopituuksilla lainkaan ja en aio koronaan kuolla enkä näin nuorena kuitenkaan jos olis ikää vaikka 90 vois harkita sitäkin nyt on aikasta puhua kuolemisista terv tepivaari

  3. Jollain aiemalla blogilla minä jo sanoinkin, että kyseessä on se korkein taivaallinen voima, joka järjestelee maapallon asutusta uuteen uskoon. Samalla se tasoittaa eri valtioiden välistä aukasmäärää, joka on pahasti kasvanut pahasti epätasapainoon. Tietenkään me emme ymmärrä ja kovasti pelkäämme, että osuuko se tasoitus omalle kohdallamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *