Uusi lasertulostimeni

Brotherin lasertulostin on kyllä ollut osuva valinta. Parasta tässä on se että kirjoittaa myös kummallekin puolelle, voi tulostaa pienemmällä paperimäärällä ja jos vaikka pienen kirjan itselleen väsää omakseen ilokseen niin siinä se tulee.

WiFi tulostus on kyllä tätä päivää, tulostimen ääni on hiljainen ja laatu toimistotason luokkaa. Tietenkin uudessa on vielä uuden takuut. Nyt näiden laitteiden hinnat on nousussa ja saatavuus huonoa sirupulan vuoksi. Sama koskee muutakin elektroniikka alaa.

Osasinpa ostaa  oikeaan aikaan! Ja käyttöä on ollut. Sekä vaikka vaimo ensin vähän napisi, nyt itsekin sitä käyttää omiin juttuihinsa.

Eipä moisia ollut teiniaikana, tulostimena toimi oma käsi, lyijykynä ja ruutuvihko.

15 vastausta artikkeliin “Uusi lasertulostimeni”

 1. Onko muilla minkälaisia kokemuksia tulostimista. Tätä ennen pöljänä käytin noita mustesuihkulaitteita, aina kuivui musteet kun välillä en laitetta käyttänyt. Samaa ongelmaa ei laserilla ole.

 2. No minulla on kokemuksia tosi vanhasta HP laser tulostimesta. Ei ole ikinä pyytänyt mitään muuta, kuin paperia ja yhden värirummun. Tulostaa myös molemmin puolin ja hoitaa kirjekuoret ynnä muut paperikoot. Oli alkuvuodet kovassa käytössä toimistokoneena, nyt on päässyt hiukan helpommalla minun käytössäni. Siihen piti jo itse tehdä ohjelmisto, kun HP väitti liian vanhaksi.

 3. Mielestäni viraston pitää antaa minulle myös paperi versio jos sellasta tarvitsee eikä itse hankkia tulostinta
  Jos sitä ei tarvii muussa toimissa nytkin on tulostin joka ei tosin toimi kun tarvitsee kerran kaksi vuodessa
  On patruunat tukossa eikä tunnu aukeavan vaikkapa korona passin osalta tuo olis tarpeen terv tepivaari

  1. Itse tarvitsen tulostinta ja siksi on tärkeää että se on laadukas, eikä tässä ole kyseessä mikään markettikone.

 4. No ei ole mulakaan mikään marketti kone mutta on kuivunut kun en sitä tarvitse kun pari kertaa vuodessa
  Enkä epäillyt sinun konettasi marketti tuotteeksi minä en taas osta mitään laitetta marketista
  Siihen pitää etsiä kauppa ruokaa voi ostaa marketista terv tepivaari

 5. Ikivanha laser tulostin minulla, harvoin tulostan mutta aina on tulostanut kun pyydän. Velipojalta ostin kun oli juuri ostanut ja sitten jostain voittanut toisen samanlaiset, halvalla sain.

  1. Hienoa, hyvä että toimii, minulla oli yhdessä työpaikassa n 15 vuotta sama lasertulostin ja toimi kuin junanvessa , muilla eri merkkiset hajosi ja vaihtui ”uudemmat” mallit mutta minun toimi paremmin kuin muilla,,,,sekin oli muuten Brother,,,,

 6. Pari kertaa olen wifi-tulostimia käyttänyt ja kyllä äkkiä olen piuhan takaisin hakenut. En tiedä mikä on mutta toimivat kivasti ekan viikon tai kuukauden ja… noh, sitten ei.

  Lasereita en sijaan ole ostanut enää herran aikaan muuta kuin isoja. Kymmenen vuotta vanha toimii paremmin kuin moni upouusi. Mustesuihkuissa on vahva paluu, enää eivät ole semmoisia leluja kuin muinoin.

  Hyvä nyrkkisääntö: jos ostat uuden printterin alle 200 eurolla, se on lelu ja tulee kalliiksi kuin poppaloora. Jos budjetti on pieni, osta hyvä käytetty.

  1. Minä käytän ikivanhaa HP:n laseria ja se toimii edelleen todella hyvin.

   Välillä erehdyin ostamaan pienikokoisen Samsungin laserin. Pieni ja mukava, USB-liitännällä. Jo takuuaikana se rupesi tulostamaan jotakin kummallista ”paskaa” tulosteen reuna-alueille. En viitsinyt ruveta tappelemaan takuun kanssa, kun minulla oli se vanha ja hyvä HP. Se Samsung oli pitkään kaapissa, kunnes vein sen takaisin myyjälle hävitettäväksi.

   Vanhan sanonnan mukaan: Vanhassa vara parempi.

   Ennenvanhaan valmistettiin kestäviä tuotteita. Pieni olisi vienyt vähemmän tilaa työpöydältä, mutta …

 7. Minulla on monta vuotta ollut Brotherin värilaser, mikä tekee kaiken mahdollisen ja kaksipuolisetkin sujuvasti.
  Toistaiseksi on pelannut loistavasti ja värikasettejakin saa kohtuuhinnalla.
  Lisäksi tarvitsen keikkakäyttöön värimustetulostimen, mutta sen musteet tulevat kohtuu kalliiksi.
  Isompikokoista en käytännön syistä voi ottaa, joten tähän HP:n laitteeseen täytyy tyytyä.

 8. Itsellä on aika hyvä kuva Samsungin lasereista, ei ehkä pienimmistä mutta esim. ML-2800-sarja, jota myytiin reilu 10 vuotta sitten – yksikään ei ole hajonnut. Nuo olivat siinä 300-500 euron luokassa mitä itsellä on. Samsungihan lopetti niiden tekemisen sitten, olivat varmaan liian kestäviä.

  Toki sekaan varmasti mahtuu maanantaikappaleita.

  Oma kotitulostimeni on Epsonin 5000-sarjan musteruisku. Yllätyksetön ja asiallinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *