Uusi roistoryhmä liittoutumassa

”Venäjä isännöi tilaisuutta, jossa Taleban-liike neuvottelee maan tulevaisuudesta tänään useiden valtioiden kanssa Moskovassa. Isäntämaa Venäjän lisäksi mukana ovat muun muassa Kiina ja Pakistan.”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venaja-hyvaksyy-talebanin-pyrkimykset-vakauttaa-afganistanin-tilanne/8269744#gs.e5mm6j

Tässä tilaisuudessa ei Yhdysvallat ollut paikalla, Venäjä kutsui Yhdysvaltojen edustajaa paikalle mutta kukaan ei tullut. Olisiko syynä se että eivät lähteneet hyväksymään syntymässä olevaa liittoumaa…Venäjä, Afganistan, Pakistan ja Kiina.

Länsimaa tuskin tämmöiseen joukkoon haluaa kuulua…roistoryhmä…

 

6 vastausta artikkeliin “Uusi roistoryhmä liittoutumassa”

  1. Miksi ei? Jos ei ole moraalistandardeja, siinä voi tehdä hyvää tiliä. Taleban on erinomainen apuväline länsimaiden epävakauttamiseen, eikä heidän tarvitse enää yhden ensimmäistä pommittajaa suojlla. Riittää että vähän puhuvat rumia ja lähettävät siirtolaisia niin olemme jo polvillamme.

  2. Kyllä toi Kiina ja Venäjä ainakin pelkäävät, että terrori siirtyy heidän alueelleen. Joten täytyy vähän niiku neuvotella ja ehken lupailla avustusta.

  3. Nää savolaiset on 30 vuotta väittäneet, että itärajan takaa tullaan maanteitä pitkin valloittamaan maatamme.Paskat, sieltä ei tulla kävelemällä rajan yli.Se tapahtuu jos tapahtuu ilman perinteisiä aseita Suomi lamautetaan tämän mielestäni liian pitkälle menneen sähköisen viestinnän/operoinnin kautta.

Kommentoi