Valkosipulia verkkokaupasta

On turha lähteä Viroon väistelemään korona tartuntoja. Helpoin on tilata tuotteet suoraan Suomeen verkosta. Ajattelin tuolta kokeeksi tilata koska valkosipulia menee meillä muutenkin paljon ja aikas hyvälle vaikuttaa tämän sivuston tuotteet:

https://mustkuuslauk.ee/fi/

Valmistamme Mustaa Valkosipulia virolaisesta luomuvalkosipulista
”Nämä valkosipulit on kasvatettu ilman kasvinsuojeluaineita ja keinotekoisia lannoitteita.
Hyvä sinulle ja hyvä planeetallemme Maalle!”

”Musta Valkosipuli on loistavaa muuten vain naposteluun ja hyvänä lisänä viinin tai oluen oheen. Luonnollisesti se sopii myös monenlaisten ruokien, juomien ja jälkiruokien maustamiseen. Tuote valmistuu käsityönä pieninä erinä.”

10 vastausta artikkeliin “Valkosipulia verkkokaupasta”

 1. Tämä kuulostaa kyllä tosi hyvälle!

  ”Lisää esimerkiksi n. 6 % Mustaa Valkosipulitahnaa Saarenmaan suolavoihin (1 purkki tahnaa 60 g = 5 pakkausta voita), niin saat ihanan levitteen, johon ei enää tarvitsekaan lisätä makkaraa.

  100 % valkosipuli! Mustan Valkosipulitahnan valmistuksessa ei lisätä tuoksu-, maku- eikä säilytysaineita.”

  Ohje tuolta verkkosivuilta.

 2. Saa sen mustan valkosipulin tehtyä myös Suomessa kasvaneesta eikä tekotapakaan kovin kasonen ole
  Itse kokeilin ja samaa tuli minä kun en voi valkosipulia normaalisti syödä närästys on melkoista sen jälkeen terv tepivaari

 3. Hyvältä näyttää – ja luonnonmukaisuus näkyy olevan sertifioituakin.

  Verkkosivujen asettelusta ja kirjasimista voisin olla jotain valikoitua mieltä mutta eiköhän se tuotteen laatu ja maku ole tärkeämpää.

 4. Kyllähän nykyäään on helppo käydä kauppaa, vaikka yhtään ei nousisi takapuoli tuolista. Minäkin ostin muutama viikko sitten kalliin moottorisahan ja helposti se tuli Postin automaattilaatikkoon. Sieltä se kyllä piti ihan itse hakea ja nähdä pieni vaiva sahaa kasatessa.

  Ei se sitten ollut ihan sellanen , mitä oletin ja jonka luulin tilanneeni. Helppo se sitten oli kylläkin vaihtaa toiseen, minä maksoin satasen väliä hiukan kalliinpaan versioon. Laitoin sen mökkinaapurin autoon ja hän vei sen mennessään Helsinkiin, ei tarvinnut uudestaan purkaa ja pakata sitä.

  Moottorisaha on aika vaikea sieltä ostaa, kun on kymmeniä erilaisia merkkejä ja versioata ja niiden ominaisuuksia.

  1. Minäkään en osta verkkokauasta sikaa säkissä.
   Minä ostan luotettavista verkkokaupoista ja luotettavia tuotteita eikä kertaakaan ole tarvinnut katua

 5. En minäkään mitään sikaa ostanut, vaikka tuonne tyhjään navettaan muutamakymmenen sikaa mahtuisikin. Ihan on tunnettu helsinkiläinen verkkokauppa, tai iso rautakauppa ja sen vekko- osasto. Enkä minäkään yhtään katunut, kun tiesin kauppaoikeuteni ja vaihtomahdollisuuden.

  1. Onhan se jos mm moottorisahan ostaa eikä toimi niin aikas homma palautella yms. Varmasti pännii. Viimeksi tilasin Brother merkkisen lasertulostimen ja kunnon takuut ja kaikki, toimi heti, edes asennuslevyä en tarvinnut, win löysi sen itse heti, sekä Wi-Fi asentui heti. Liian helppoa oli kyllä nyt

 6. Hyvä linkki, kiitos Markolle siitä.

  Mitä verkkokauppoihin tulee niin itse olen käyttänyt nitä paljon ja esim. kalastustarvikkeiden osalta verkkokaupat ovat oikestaan ainoa vaihtoehto kun Motonet on täällä paras alalla, eikä sekään ole kovin hyvä.

  Muutoin olen ostanut mm. elektroniikkaa, vaatteita, verhoilukankaita ( hinta ero jopa kymmeniä euroja / metriltä vs. Suomi ) ja vaikka mitä Saksasta, Briteistä, Ruotsista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *