Vappu keli 🤪

Kuningas idea, ajattelin polkupyörällä hurauttaa poikaa moikkaamaan ja tarjoamaan vaikka pitsat keskustassa, saatananmoinen pohjoistuuli, alamäkeenkin sai polkea kun tuuli niin paljon ja aivan jäätävän kylmää! Pääsin perille, havainto, pankkikortti jäi himaan,,,,tulipa 12 km polettua etestakas tässä pohjoisnavan kelissä 😂👍 VAPPUJA 🤪

4 vastausta artikkeliin “Vappu keli 🤪”

  1. Viileä on ollut päivä täälläkin. Ei tuolla ulkona kauaa viivy paitsi tunnin välein olen käynyt kahvikuppi toisessa kädessä ja rööki toisessa, mutta sitten äkkiä takaisin sisälle.

  2. Marko, kiitti kun mainitsit sanan ”keli”.

    Kävin tarkistamassa erään latureitin pätkän metsien suojasta. Ja siellähän se vähän yli puolen kilsan pätkä odotteli suksijoita. Ehkäpä huomenna hiihtelen parit kilsat.

    Katselin hiihtoputkihintoja. Jämijärvellä ja Paimiossa pyydetään työikäiseltä 15 joroo kerralta. Huru-ukkona pääsisin kympillä.
    Jos parina päivänä kävisin tuolla metsässä, olisin ”tienannut” pari kymppiä.

  3. Tuli hiihdeltyä toukokuussa eka kerran viiteenkymmeneen vuoteen. Joskus lapsena oon ehkä tukkireen jälkiä hiihdellyt näinkin myöhään.

    Piti ensin hiihdellä tuota puolen kilsan latua vain kymmenen kilometriä, mutta sitten aattelin, että yksitoista on helpompi kirjata allakkaan.
    Ja sitä paitsi eurointoilijat ovat opettaneet, etteivät nollat merkitse mitään. Siispä yksitoista allakkaan merkitään.
    Toki myöhemmin eurointoilijat tullevat välttämään, että muutkaan numerot eivät oikeastaan merkitse mitään, vaan numerot ovat erheellisen opetuksen iskostamia harhamielteitä.

    Luisto oli vallan eriomainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *