Veikkaus mitä Venäjä tekee jos on jotain tekemässä

Venäjä on kiinnostunut Asovanmeren luonnonvaroista, maakannas Krimiin on heidän agenda, jos eivät tällä reissulla sitä tee, eivät tule tekemään enää koskaan sillä Ukraina valuu NATO jäseneksi ja sitten ei enää hyökkäillä vaan nyökkäillään…

”Venäjän federaatio jatkaa Ukrainan alueen luonnonvarojen (öljyn ja kaasun) laitonta hyödyntämistä varsinkin laittomasti miehitetyllä Krimin niemimaalla ja Mustanmeren mannerjalustalla” Tästä on kyse! Venäjä haluaa tehdä maakankaan erottamaan Ukrainan Asovanmerestä!

(Kuva: The New York Times)

Tuleeko muita veikkauksia, mitään muuta järkevää minä en tässä nyt näe.

4 vastausta artikkeliin “Veikkaus mitä Venäjä tekee jos on jotain tekemässä”

  1. Edelleen sillä on erään maan kanssa rajaa 1360 km ja se maa ei kuulu NATO maihin ja sen maalla on vain reserviläisarmeija.

    Mutta eihän se tämmöisestä maasta ole kiinnostunut…

  2. Veikkaan, että Putte vanhaan tapaansa haluaa nostattaa venäläisten kansalliskiihkoa eskaloimalla kahinoita ja pienen sodan Ukrainaa vastaan.Sopisihan siihen tietysti mainiosti pienet lisämaat voiton merkkinä, se maayhteys Krimille. Mutta Putte pelaa uhkapeliä: bluffako NATO ja USA? Entä onko Turkilla intressejä tukea Ukrainaa? Pystyykö Ukrainan armeija aiheuttamaan tappioita Venäjän tukemille joukoille tai venäläisille? Jos homma menee pieleen niin Puten suosio voi romahtaa sen sijaan että se nousisi. Jos voitto toisi Putelle kunniaa niin myös tappio menee hänen piikkiinsä.

    Veikkaan, ettei Putte tällä kertaa uskallakaan vaan kiristelee hampaitaan ja yrittää nostattaa kansalliskiihkoa ”NATO,n uhalla”. Bidenin tarjous huippukokokouksesta on myös syöttö Puten lapaan koska sen avulla hän voi esittää olevansa ”vara-Neuvostoliiton” ”toisen suurvallan” johtaja ja kokouksesta saa vaikka minkälaista propagandaa tehtyä siitä miten oltiin tiukkoja ja torjuttiin NATO:a.

    Eli veikkaan uhoa mutta ei tuhoa, Putte on macchiavellisti joka laskelmoi pysyäkseen vallassa, ei mikään fanaatikko joka luulee olevansa jollain suuremmalla asialla eikä välitä vaaran merkeistä.

    1. Diktator Putte kerää huomiota ja saa jaella jokusen kottikärryllisen mitaleita kenraaleilleen. Oli tuo sitten harjoitus tai jotain isompaa.

      Tympii koko äijän naaman näkeminen uutisissa.

  3. Minkä takia kukaan ei vie YK;n Peruskirjanmukaiseen valtioidenväliseen tuomioistuimeen ICJ:in? Pitääkö VENÄJÄN viedä se sinne?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *