Yllättävän hyvä dokkari

Tässä ajankohtainen dokkari Afganistanin sekä Irakin tapahtumista. Juttu tehty aina tähän päivään asti, lopputulema on: ” sinne ei olisi pitänyt mennä” sama koskee Irakiin menoa, mitään ei näistä reissusta jäänyt käteen. Arvovaltaisia henkilöitä haastatellaan ja nähdään monen presidentin vinkkelistä asiat…

Itse olisin ollut lyhyiden iskujen kannalla, jotenkin vaan reissu venyi. Se on hyvin kerrottu tässä sekä mikä todella oli vaikuttavaa oli se että hallitus alkoi salaamaan toimintaa ja uutisoidaan vähemmän  tappioista kertovia lukuja.

Hyvin samankaltaista peittelyä kuin Venäjällä.

Lopussa nähdään kliimaksi kun omat käyvät Yhdysvalloissa jo omien kimppuun Trumpin julistaessa voittoa joka häneltä vietiin. Todellisuus on että sota on siirtynyt enemmän ja enemmän Yhdysvaltojen omalle maaperälle…ensi kertaa sitten Ciwil War sodan.

Suosittelen, kestää vajaa pari tuntia. Tätähän voi katsoa vaikka pätkissä ja jatkaa sitten. Katsottavissa YLE Areenalta, tässä linkki:

Katso Yle Areenassa: http://areena.yle.fi/1-50905569

Kuva: (BBC)

Yksi vastaus artikkeliin “Yllättävän hyvä dokkari”

  1. Ja on varmasti hyvin erilaisia mielipiteitä tästä dokkarista mutta noi olin minun mielipiteitä. Ehkä koko läntinen maailma meni silloin 9/11 huumassa etsimään terroristeja joka kiven alta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *