Osaako Riikka purra?

Perussuomalaisten kansanedustajien kyseenalaiset kommentit rokotteiden ”vaaroista” nostivat esiin Uuden puheenjohtajan kyvyt. Riikka Purra valittiin uudeksi puheenjohtajaksi suosikkina. Mutta onko hänellä särmää, osaako hän myös Purra? Vaikeneminen sillon kun puolueen edustajat antavat kyseenalaisia kommentteja laittaa epäilemään. Halla-aholla oli paitsi suosiota niin myös auktoriteettia. Kenellekään ei ollut voimia haastaa häntä. Mutta suosio ei tarkoita auktoriteettia. Puheenjohtaja voi olla laivan kapteeni tai keulakuva.  Puolueen vastustajien kritisointi on helppoa ja kivaa Mutta se ei kerro onko puheenjohtajalla oma puolue ohjauksessa vai viekö puolue häntä.  Puheenjohtajan oletetaan palauttavan missä mennään. Nyt hän jätti sen tekemättä. Kertooko se kenties vastuun pakoilusta?

 

12 vastausta artikkeliin “Osaako Riikka purra?”

 1. Olet oikeassa, H-a:ĺla oli karismaa, joka sai sontakasansa käymään ja turpoamaan. Nyt Purra saa hetken istua kasansa päällä ennen kuin joku tökkäisee kepillä reijän kuplaan ja se lässähtää läjäksi muiden jalkoja tahrimaan.
  Ikuinen oppositio pitää yllä vain itkevien ja valittajien kuoroa, jossa vain sävelkorvattomat saavat vinkua omia itkuvirsiään kenenkään kuulematta.

  1. vanhapieru Karjalainen: ”.. H-a:ĺla oli karismaa, joka sai sontakasansa käymään ja turpoamaan…”

   https://www.pirkanblogit.fi/2021/heikki_karjalainen/voiko-tyhmyys-tiivistya-populismissa-hulluudeksi-voi/

   *
   Heikki Karjalainen , 3.12.2021 08:54
   ” .. harjoittelutöissä olleena ”ikivanhojen pierujen joukkoon vähän tuulettamaan”

   *
   HK: mielestä nimitys ’ ikivanhojen pierujen, vahoista ihmistä on sopiva.
   [ nimittely voimaannuttaa – ainakin joitakin ]

 2. Luulen että Purran pitää tosiaan hakea sitä omaa tyyliään. Hän on ihan asiallinen keskustelija ja osaa ajatella ennen suunsa aukaisemista. Vaan strategiset päätökset ovat sitten oma juttu: milloin huutaa ja milloin olla hiljaa, milloin vaatia ja milloin sovitella?

 3. Niin ja uskaltaako Purra vetää jotain linjaa, onko sellaista? Tähän asti on nähty helppoa myötätuuleen menoa. Suosikiksi pääsee kun ei ärsytä juuri ketään mutta johtajan pitäisi uskaltaa johtaa eikä pensailla tai pysyä matalana.

 4. Purran varovaisuus Kankaanpään uusnatsien yhteydessä oli ongelmallista. Hänellä oli kaikki mahdollisuudet kääntää tuo voitoksi ”meidän keinomme on demokratia” sanomalla, mutta hän oli varovainen.

  Persuista sinänsä reagoitiin kiitettävän runsaslukuisesti ja äänekkäästi uutiseen ja tuomittiin yksiselitteisesti, mutta ei yritetty ohjata keskustelua parempaan.

 5. Purra on vastuunsa siirtänyt juvosille ja esikunnilleen hämätäkseen koko puolueen kuulumisen rokotusvastaisten ja koronapasseja vastustavien esitaistelijoihin.
  Ps:n läjä hajoaa jo Espoossa, Vantaalla toisiltaan tukan repimisineen. Sellainen sortin sakki on Purran hampaissa.

 6. Soinin jälkeen Perussuomalainen puolue katoaa puoluekartalta.

  Halla-ahon jälkeen Perussuomalainen puolue katoaa puoluekartalta.

  Purran aikana Perussuomalainen puolue katoaa puoluekartalta.

  Tai sitten ei, mutta säilyttäkää toivorikkautenne.

  1. Niin:

   https://yle.fi/uutiset/3-12211311

   2.12.2021

   Miksi tilastot sitten kertoo näin?

   ”Perussuomalaisten kannatus on pysynyt Riikka Purran (ps.) elokuussa alkaneena puheenjohtaja-aikana lähes paikallaan, mutta nyt suosio nousi vajaalla prosenttiyksiköllä. Perussuomalaisia äänestäisi kyselyn perusteella 18,7 prosenttia suomalaisista.”

   Toiseksi suurin Suomessa…🤔

   Taitaa antifat ja muut tahot olla sitä mieltä että se katoaa,” like a miracle ”, kun he näin puhuu itsekseen kotona suunnitellen seuraavaa laitonta mielenosoitustaan muita vastaan…elävät omassa luokassaan mielipiteineen…

 7. Oten tuosta Hesarin jutusta, joka ei ole minun keksimääni:

  ”Paljon huomiota kansanedustajajäseniensä vuoksi saanut Suomen Sisu ei sinänsä tee mitään laitonta. Silti senkään toiminta ei ole ongelmatonta. Kansanedustajia on virkansa arvovallalla mukana verkostoissa, joiden propaganda lietsoo rasismia, vastakkainasettelua ja pelkoa.”

  Täälläkin nuo natsikulkueen persukannatajat pitävät lippujaan korkealla !

  Minusta ylläpidon pitäisi panna nämä hyllylle jäähdyttelemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *