Kuka tietää ja neuvoo?

Nyt tuntuu siltä, että minun täytyy elää kaikki mahdolliset ja vielä mahdottomatkin konkelot. On tässä ollut kaikenlaista ja aina vaan lisää tuntuu tulevan.

Nyt on kyseessä pieni asia, eikä se liity mitenkään minun terveyteeni, kuten tässä kaikki viimeviikkoiset ja vielä tämänpäiväisetkin jutut. Ihan yllättäen huomasin, että kännykkäni lasi on halki, se varmaan on tipahtanut jäljistä päätellen kulmalleen tietysti lattialle. Ei ole minkäänlaista havantoa siitä, koska ja missä se on tapahtunut. Sillä tiedolla ei ole mitään merkitystä, sillä tahtuman eteen ei millään keinolla päästä.

Nyt se vaan pitäisi saada kuntoon, puhelin toimii vielä, mutta miten kauan kun se imee tomua ja kosteutta. Hiukan olen nettiä selannut ajatuksella, että löytyisi jostain lasi. Niitä näyttäisi olevan, niissä vaan tuntuu olevan näyttö mukana, mitä sekin sitten tarkoittaa. Hintapolitiikka on minulle vielä hiukan sekava, mutta jossain 20- 30 euron välillä näyttäisi olevan. Siihen hintaan tulee mukana tarvittavat työkalut ja osat, ilman liimoja.

Osia toimittava yritys väittää lasin vaihdon olevan helppoa ja saattaisi onnistua jopa minulta. Jos nyt jollain on kokemusta, niin voisiko kertoa, mikä on vaikeaa ja mikä on helpompaa.

3 vastausta artikkeliin “Kuka tietää ja neuvoo?”

  1. Työläin ja vaikein osuus on sen vanhan lasin poisto.
    En itse ole tehnyt, mutta olen katsonut vierestä eikä se mene ihan kuin Stömsössä kaikista selityksistä huolimatta.

  2. Juha, samaa minäkin hiukan ajattelin, varmaan tarvitaan hiukan lämmittämistä.

  3. Vai on tiedot kortilla, eikä kukaan kerro. En minä usko, ainahan täällä tiedetään, kaikki kaikesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *