Kyllä ”sillä” tienaa

Aamulehdessä oli parisen päivää sitten pitkä juttu entisestä sairaanhoitajasta, joka elää nykyään myymällä itseään ja palveluitaan. Se oli tähtijuttu, joten turha laittaa linkkiä siihen.

Ei minulla mitään sitä vastaan ole, sehän on jokaisen omassa harkinnasa. Ammattihan on täysin laillinen, kunhan noudattaa sääntöjä, eikä muutenkaan kuulu minulle.

Siinä vaan, kuten kaikissa muissakin asioissa ja ammateissa on varjopuolensa, jotka aikaa myöten kostautuvat. Joskus on tullut käytyä, kuten varmaan monen muunkin noilla netin aikuisviihdesivuilla. Turha kieltää, minä tiedän. Siellä sitten on esiteltynä kaikki, mitä ihmisestä voi kuvan kanssa esittää. On siellä todella kauniitakin naisia hyvin kuvattuna.

Se, mitä minä ihmettelen, on nuoret tytöt, varmasti osan ikä alle kymmenen vuotta. On varmasti poikiakin, mutta se on eri asia. Tytöt eivät takuulla ole omasta tahdosta, eivätkä taatusti ymmärrä mitä tekekevät. Tytöt saattavat sitten joskus aikuisiällä 15- 20 vuotiaina tajuta, mitä tuli tehtyä, tuli myytyä ainoansa ja vielä moneen kertaan. Kaikki on kuitenkin peruuttamattomasti tehty, ei siihen auta itkukaan.

Miksi ei valvonta toimi niillä markkkinoilla, vaikka kauniisti puhutaan lasten suojelusta. Miksi ei saada siivottua noita sivustoja, kyllä ne silloin palvelisivat huomattavasti paremmin.

Minä tietysti puhun ja kyselen mahdottomia, mutta saahan niinkin tehdä, eikä niistä tuomita linnaan.

3 vastausta artikkeliin “Kyllä ”sillä” tienaa”

  1. Taudin välttely niissä touhuissa on taidetta. Kaukomatkalaisetkin pitäisi laittaa kuukauden karanteeniin saavuttuaan. Siinä mielessä jo Tallinnan ja Pietarinkin kävivät ovat ksukomatkalaisia. Itse en uskaltaisi lähteä edes Hesaan, jos totta puhutaan.

    Pillukateus on hirvittävä pulma. Tälläkin palstalla kateellisia lymyilee laskematon määrä. Naisia taas vaivaa peniskateus. Jostakin pitäisi saada vaikka vain lainaksi.

  2. Eivät ne taudit näin tietokoneen välityksellä leviä, luulisin. Monet virukset kylläkin, mutta siinäkin punottaa vain tietokone.

  3. Oikeastaan ihmettelen että jopa myönteiseen sävyyn AL sivulla. Aiheessa oleva pilaa loppuelämänsä lyhyessä ajassa ja näennäisesti se rahallinen arvo on erittäin pienija alalla oltuaan jonkun aikaa ei enää kelpaa ja loppuelämä on mennyttä.
    Niin ja aina on niitä pervoja jotka saattavat olla uhaksi …

Kommentoi