Päällikkö on puhunut

Puheenjohtajatentit alkoivat kokoomuksen Orpo ekana.
Maallikkona ja puolueettomana yritin saada puheesta tolkkua
jotta voisin päättää mitä puoluetta äänestäisin?
– Veroja ei saa nostaa. Siitä on helppo olla samaa mieltä paitsi,
jos ajattelee että millä maksetaan sosiaalimenot.
Rakenteellisia muutoksia joilla säästöjä. Hyvä slougan kun ei sano mitä,
sillä leikkaustoimet kirpaisee.
-Sote ei kelpaa, kun ei päästetä yksityisiä rahastamaan. Tuli mieleen
noi yksityiset vanhustenhoitopaikat, joista on ollut sanomista.

Pitänee odottaa seuraavia lupauksia?

24 vastausta artikkeliin “Päällikkö on puhunut”

  1. Jos uskoo tämän illan nuivaan puhujaan, ei saa mitään paitsi kaiken vastustamista, ja yhteiskunnan instituutioiden, Eduskunnan ja ministereiden, presidentin sekä viranomaisten halventamista.
    Mitään järkevää ja kaikkien hyväksymää persut eivät ole saaneet aikaan eivätkä saa.

    1. HK
      Jos persut eivät saa aikaiseksi, niin se voi johtua hanttiin panijoiden tyhmyydestä. Elämme demokratiassa.

  2. Voisit Heikkii oppia kuplasi ulkopuolistakin elämää kuunneltuasi viisaampaasi.

      1. PerusSuomalaiset ovat saaneet runsas puolimiljoonaa äänestäjää osallistumaan vaaleihin ja se jos mikä on yhteiskunnallisesti merkittävää.

      2. Mitä sdp, kokoomus, kepu j.n.e edelleen ovat saaneet aikaiseksi? – no, varmaan jotakin ..

        Mikään puolue ei kuitenkaan pärjää älämöinissä Heikin kanssa.

        1. Kaikki muut puolueet ovat jopa yksin saati yhteistyössä muiden kanssa hallituksissa pitäneet tämän maan kurssissaan. Siinä on onnistunut vain Soinin persut. Halla-ahon persut 0 %.

          1. PS ei ole kyennyt pelastamaan maan taloutta hukkumiselta, kun tänään taas kerran sarjahukuttajat äänestivät Suomen itsenäisyyttä ja taloutta vastaan heittämällä rahaa etelän vetelien ylläpitoon, vaikka ne vetelät pitäisi paiskata unionista ulos, missä on itku ja hammasten kiristely.

      3. HK

        Mitä sinä saisit aikaan, jos sinua mätkittäisiin alati turpaan päivästä päivään?

  3. Persuille annetulla äänillä persut ovat pettäneet kaikki äänestäjänsä, koska niillä äänillä ei ole saatu mitään aikaiseksi, ei mitään, muuta kuin vastustamista.

    1. Miksiköhän persujenn kannatus vaan kasvaa?
      Olisikohan syynä nimenomaan noiden muiden puolueiden ”saavutukset” eli järjetön sote-maakuntahimmeityperyys, EU:n holtiton rahanjakopaketti jne…

      1. Ei, vaan ne ovat niin typeriä, että uskovat kaikkiin populistisiin lupauksiin vastustaa kaikkea ja, että ne ovat sitä kehitystä (takaisin Impivaaraan ).
        Tampere on hyvä esimerkki: Ratikka, tunneli Areena ym..

        1. Juu ja saatanasti velkaa.
          Areena on yksi tyhmyyden ruumiillistima, minkä piti tulla yksityisellä rahalla, mutta nyt Tampere on sijoittanut jo kymmeniä miljoonia ja lisää maksaa.
          Pysäköinti on täysin kelvoton 800 autopaikkaa, kun ihmisiä pitäisi tulla 15000, ja edelleen jauhetaan ”ihmiset tulevat julkisilla” -potaskaa, mikä ei todellakaan ole edes teoriassa mitenkään mahdollista.

          1. Areenan ympärillä keskustassa on tuhansia paikkoja. Mutta kaikki eivät tule autoilla, vaan paikalliset julkisilla niin kuin Hesan Hartvall areenalla. Maalaiset autolla.
            Kerro, miten eteenpäin investoinneissa. Mitä jätetään pois ja missä kuluissa säästetään tarkasti ?

            1. Tuo on puhdasta utopiaa, koska osalla niistä on iltaisin jo vakiasukkaiden autot.
              On turhaa luuloa, että julkisilla tulevat paikalliset ratkaisisivat ongelman, koska toiminta perustuu siihen, että pääosa tulijoista tulee muualta.
              Myös tampereella on melkoisesti asukkaita, joille ei julkista liikennettä ole.

        2. Heikkolahjaisuudesta johtunee, että et huomaa, että PS yrittää pelastaa Suomen. Mutta sabotöörit vastustavat jokaista pelastusyritystä.

    2. Etkö sinä ymmärrä, että syy voi olla teissä epäisänmaallisissa hönteissä, jotka ovat olleet viemässä Suomea perikatoon.

  4. Vaalikonetesteissäni ovat vuodesta toiseen menestyneet parhaiten PS, KD ja keskusta.
    Helsingissä parhaiten on menestynyt Wille Rydman. Aikoinaan toivoin, että Paula Risikko olisi valittu kokoomuksen puheenjohtajaksi. Eija-Riitta Korholan teknis-poliittisia analyyseja olen pitänyt näkemyksiltään viisaina.

    Ilokseni nuo kolme suosikkikokoomuslaistani ottivat kantaa apupakettia vastaan KD:n tavoin.
    Keskustan suhteen tuli pettymys. Ensi yönä presidentit Kyösti Kallio ja Urho Kekkonen saattavat kummitella keskustalaisten unissa.

    1. Olisi hauska tietää, kuinka moni äänesti vastoin parempaa tietoaan joko lammasmaisesti tai tarkoituksella mahdollistaa nousunsa komissaariksi.

      Rydman äänesti pakettia vastaa siksi, että tällaiset paketit ovat unionille haitallisia. KD taisi pitää pakettia moraalittomana ja PS piti pakettia maamme edun vastaisena.

      PS:n politiikka on ollut Suomen puolueista eu-myönteisin. Ja Karjalainen vihaa meitä älymme tähden.

      Liittovaltiotavoite tuhoaa unionin. Rydman on vielä optimistinen liittovaltion suhteen, mutta kuinka kauan. Me perussuomalaiset olemme inhorealismiin kallellamme. Onhan unioni liian sekalainen sakki löytääkseen yhteistä säveltä kulttuurissakaan ja yhteisissä arvoissa.

      Nobel-tasoiset taloustieteilijät ovat käsityksessä, ettei yhteisvaluutta sovi kansantalouksille joiden suhdanteet kulkevat eri rytmissä.
      Liittovaltio ei ole ratkaisu tähän ongelmaan. Myös vanhassa liittovaltiossa, USA:ssa, on osavaltioita, joille oma valuutta olisi hyväksi.

      PS on ollut aina mahdollisen unionin ystävä, utooppisuus on meistä kaukana. Lähtötelineet tulee pitää kunnossa siltä varalta, että meno unionissa menee mielettömäksi. Suomessa ollaan aika rauhallisia verrattuna muihin unionin maihin.

      Minulle kateus ei ole tärkeä motivaattori, mutta olisiko palstan Karjalainen sairastunut kateuteen meidän ylivoimaisen järkemme edessä?

      1. Järkeilyä älystä, järjestä ja viisaudesta:

        Järki käyttää hyväkseen havaintoja ja pyrkii aukottomiin päättelyketjuihin. Ilman järjen käyttöä ei synny tieteelliset kriteerit täyttävää tutkimusta.

        Äly pystyy luomaan kuvan asioista, vaikka havainnot eivät olisikaan täydellisiä ja päättelyketjut aukottomia. Äly voi siis olla myös intuitiivista, eikä pelkkään järkeilyyn rajoittuvaa.

        Viisaus on arvopohjaista. Jos pohdimme, mitä olisi viisasta tehdä, niin pohdimme sitä, miten voisimme päästä arvostamaamme tavoitteeseen.

        ——-

        Jos tavoitteemme olisi rauhallinen Eurooppa, niin järki sanoo, että pakkonaittaminen olisi väärä tie.

        Äly sanoo, että jos poliitikko ei arvosta isänmaallisuutta, niin tuskin hän olisi isänmaallinen liittovaltiossakaan. Sellainen liittovaltio, jossa ei tunneta isänmaallisuutta on tuomittu hajoamaan. Äly sanoo, että esimerkiksi etelän vetelät eivät ole lojaaleja unionille.

        Viisaus sanoo, että jos tosiasioilta silmänsä sulkevat fanaatikot puuhaavat liittovaltiota, niin siitä sopasta on viisasta pyrkiä eroon, ihan vain isänmaallisena rauhanprojektina.

  5. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/verojen-keraaminen-keskituloisilta-ja-yrityksilta-on-sanna-marinin-sdplle-tarkeampaa-kuin-yrittaminen-ja-tyo/79884db7-e0e4-42ca-b21e-8bb8eb62f8e9?ref=iltalehti:4bca&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

    ”Nyt puolueen ytimessä on julkisten menojen kasvattaminen ja käden työntäminen syvälle entistä harvempien työtä tekevien taskuun. Sdp on unohtanut, että työ tuo hyvinvointia.”

    Siinä ytimekkäästi Marinin vasuri-ideologia.
    Rahaa jaetaan holtittomasti ja se otetaan entistä vähäisemmältä joukolta.

    Marin ei sano suoraan, että pitäisi mennä tasapalkkaaan, mutta sinne päin haluaa järjettömästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *