”Helvetinhoitoon”

Ei ala tämä aamu kovikaan mukavasti, sillä kohta pitää suunnistaa kohti Tamperetta ja siellä Keskussairaalaan. Pitäisi aloittaa ”sytostaattihoito”. Se ei kuulosta ollenkaan mukavalta, eikä edes helpolta. Sytostaatti on myrkky, jolla on oheisvaikutuksia enemmän, kuin tarpeeksi.

Nyt ollaan pyydystämässä jotain olematonta ihan varmuuden vuoksi, tietokonekuvat ovat puhtaita, eikä mitään oireitakaan ole. Tarkoitus on kuitenkin antaa neljän myrkytyskerran kuuri kolmen viikon välein. Aiheuttajana on kerran leikattu kymmenen millin imusolmuke.

Toivotaan nyt parasta ja elämää eteenpäin.

10 vastausta artikkeliin “”Helvetinhoitoon””

  1. Kiitos Kalle, tällä hetkellä ei tunnu kovinkaan positiiviselta elämä, mutta kyllä se siitä.

  2. Ihan uusi ilmiö on tullut sairaalan kutsujärjestelmään, minä kun nyt olen joutunut useamman kerran juoksemaan tutkimuksissa. Aika usein hoitajat soittavat ja kertovat mitä tehdään ja milloin. Minä olen sitä ihmetellyt, niin sanovat, että eivät enää luota Postin toimituksiin. On se kutsu pari kertaa minultakin kadonnut Postin syövereihin.

    1. Minulle tulee ihan perusterveyden, hammashoidon jne.. jopa kauan sitten sovittuihin vastaanottoaikoihin erillinen muistutus tekstivietillä muutama päivä aikaisemmin.

  3. Jaksamista! Varmisteluahan tuo on, antavat kuurin varmuuden vuoksi jälkihoitona kai yleensä vaikka mitään ei ole näkyvissä. Mutta raskasta hoitoa sivusta seuraneena.

  4. Tuli eilen yllätyskäännös ja hoitava naislääkäri vetikin käsijarrua. Aamulla otettiin laboratoriossa monet verinäytteet ja niiden lisäksi sydänultraus pitkän kaavan mukaan. Sitten piti ottaa selkäydinnäyte, mutta se yhtäkkiä jäikin tekemättä. Lääkäri aamulla haastetteli minua monenlaisilla kysymyksillä, kunnes sitten hävisikin johonkin ja oli ainakin tunnin, jos ei enemmänkin poissa. Tullessaan lopulta sanoi, että he ovat neuvotelleet erikoislääkärikollegiona ja tulleet siihen tulokseen, että pysähdytään. Ei voi olla kaikki arvot niin hyvin kohdallaan, jos jossain olisi jotain piilossa. Nyt kuitenkin halutaan vielä tietokone kuvauksella tutkia ja varmistaa asioita ja tilannetta.

    Siis minä olin siellä ihan suotta, tai sain minä syödä ja pari kertaa kahvia ja kutsu kuvaukseen tulee pikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *