8 vastausta artikkeliin “Politiikkaa”

 1. Hesan pormestariksihan valitaan vihreää tai kokoomuslainen. Tämä valinta on varmaan ongelmallinen monelle kun ei käytännössä voi kehua eikä hakkua vasemmistolaista tai perussuomalaisten edustajaa.

  1. Helsingille ja sen asukkaille meno jatkuu nykyisellään, olipa vallassa sitten vihreät tai kokoomus.
   Ongelmat kasvaa hallitsemattoman monikulttuurisuuden vyöryessä pääkaupungin kaduillem lisääntyvänä turvattomuutena ja pidempinä jonoina Kelan luukuille.

  1. Se on siinä ja tässä.
   Jos virheet voittavat kokkarit vaaleissa, tulee sinnetännemäestä ikävä pormestari hesalaisille.
   Silloin vauhdittuvat autokiellot ja kävelybulevardit pääväylille ja järjettömälle Malmin kentän rakentamiselle tulee kiire.

  2. Kirsi on piilopersu. Reissaa ympäri Tellusta kantamatta vastuuta ilmastosta.

   Myös piilopersut pitää laittaa vastuuseen siinä missä muutkin.

   Verotusta nostamalla voidaan yksilötasolla toteuttaa vastuu ilmastosta.

   Unionin pitää nostaa lievästi verotetun kerosiinin hinta kymmenkertaiseksi, jotta pääkaupunkiseudulta reissaavat piilopersutkin saadaan vastuuseen tekosistaan.

 2. Voisiko olla että Sinnemäki olisi hyvä valinta sitä kautta että kaikki eivät enää änkeäisi Helsinkiin. Onhan kuitenkin paljon ihmisiä jotka haluavat liikkua sujuvasti autoillaan, väkeä jolle polkupyöräily ei onnistu ja muutenkin harmittaa kalliiksi tuleva ylimitoitettu vihreyden aate kaikkine piirteineen joka yhä enemmän suuntautuu muuhunkin kuin luonnon varjeluun.
  No suo siellä, vetelä täällä vai miten se nyt menikään mutta kyllähän ihmiset silti pääkaupunkiseudulle pakkautuisivat kun Espoossa ja Vantaalla on vallalla toisenlainen meno.

 3. Malmin lentokentän laidalla aikanaan aikaani vietin ja ihmettelen miksi se halutaan tuhota. Kenttä on sopiva pienkoneille sopivasti tulla ja mennä esim liikematkoja ajatellen.

Kommentoi