15 vastausta artikkeliin “MM Kultaa Tampereelle”

 1. Tästä ei paljon uutisoida. Nuori poika voittaa maailmanmestaruuden :

  ”Luka Nurmi on voittanut Ferrari Challenge -luokan maailmanmestaruuden. Vasta 17-vuotias suomalainen ajoi italialaismerkin järjestämän sarjan MM-kisan voittoon Italian Mugellossa. Nurmi lähti kisaan paalupaikalta. Turva-autotilanteet sotkivat kisaa, mutta suomalainen piti hienosti hermonsa kurissa uusintalähdöissä.”

  https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/fb9d6567-cf57-4f00-98f3-0ce191e7cb64

 2. No en tiedä kun en seuraa lainkaan moottoriurheilua olkoot laji kun laji terv tepivaari

 3. Tuo minetti on nais voimistelu porukka ja hyvä lajissaan ja on niissä tietysti sitä silmän iloakin nättejä plikkoja kaikki tosin ukkomiehet saattaa saada muijaltaan mustan silmän
  Leskimiehenä voin ihastella ja sanoa voi kunpa olis viiskymentä vuotta nuorempi terv tepivaari

 4. Onhan Lukaa tullut hiukan seurattua ja aika pian meidän pitäisi saada uusi formulakuski. Räikkönen lopettaa ja Bottas jää pahasti ”sivuraiteelle”, en usko hänen menestykseensä Alfa Romeolla.

  Onhan se hieno laji voimistelukin, varsinkin naisten.

  1. Bottas ei tule menestymään Alfalla, nyt olisi saatava uusi kuski sinne Formuloihin. itse olen Lukan uraa seurannut alusta asti, tuttava on sen kaveri

  2. Luka ei taida itse haaveilla / tavoitella F1 paikkaa.

   Toisaalta on kovin vaikesa nähdä miten Suomesta tulevaisuudessa nousisi joku sarjaan, jossa vuosi vuodelta kyse on yhä enemmän ostopaikoista.

 5. No tuo minetti on juuri nais porukka voimistelun puolelta ja vaikka vaari voi sanoa plikoiks ei ne vaarille siitä suutu mulla kun kaksi tyttären tytärtä ne on vanhempia
  Hyviä ovat terv tepivaari

 6. No olin kyllä kuullut tuosta nuoresta miehestä en muuten edes tiennyt olevan Tampereelta
  Niin paljon seuraan moottori urheilua eli en yhtään terv tepivaari

 7. Hiukan voimisteluun tutustuneena sanoisin, että jokainen sen lajin sisällä oleva teline-permantosuoritus ovat äärimmäisen vaativia suorituksia ja lisäksi vammautumisriskikin on korkea.
  Mutta Minettien joukkuesuoritus vaatii niin erittäin kovan permannon yksilösuorituksen kuin vielä vaativamman jokaisen jäsenen virheettömän ”orkesterisuorituksen”. Kapteeni näkee pienenkin yksilön virheen niin kuin sinfoniaorkesterin kapellimestari yhdenkin soittajan soraäänen-virheen tai epärytmisyyden.
  Onnea Mineteille !

 8. Näinhän se menee eikä ne virheet jää huomiotta nyt niitä tais tulla aika vähän kun kerran kultaa tuli terv tepivaari

 9. Noista joukkue-kuviourheiluista ovat taas aivan omaa luokaansa mm. Korean ja Kiinan ”miljoonan” ihmisen massoilla esitetyt kuviot väreineen olympialaisssa ja mm- kisoissa. Ne ovat kuin eläviä kuvia, joita ohjaa koneellinen käskykoneisto musiikkeeineen.

  Minäkin ohjasin erästä v.1983 Hesan mm-kisojen katsomossa. Meillä oli muutama sata nimettyä henkeä katsomossa, jossa toisilla oli musta sateenvarjo, toisilla keltainen. Paikat olivat numeroituja uudessa lisäkatsomossa, jonka mukaan joukkue sai paikat.
  Tavoite oli muodosta käskystä suuri logo ”SEURA” avaamalla joukkueen kaikki sateenvarjot yht ´aikaa.
  Meidän tietämättämme paikkojen numerointi oli tehty päinvastaisessa järjestyksessä, mikä oli ilmoitettu olevan peruskatsomossa. Käskystä muodostui logo ”ARUES”. Oli siinä meillä ja yleisölllä ihmettelemistä, mutta pääsimmehän lööppeihin.

 10. Kaikki ne jotka tekee porukalla suoritusta yksikin virhe väärä ääni alue vie suorituksen roska koriin
  Kaikki pitää täsmätä porukan suoritukseen siinä ne osaamiset tulee esiin noin ne minetit teki vaikka pisteissä suuria eroja ollutkaan terv tepivaari

 11. Noinkin Heikki voi käydä että asia pitää lukea peilin kautta terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *