Virossa oikea osittainen liikekannallepano – taisteluampumatarvikkeet jaettu

Se ylimääräinen harjoitus on oikea YH, eikä tavallinen kertausharjoitus. Kertausharjoituksessa jaetaan patinraiskaajat ja paukkupanokset. Virossa perustettiin oikeat sodanajan joukot ja kuten sodanajan joukkoja perustettaessa, niin jaettiin myös taisteluampumatrvikkeet, eli kovat.

Kovien jakaminen rajalla piikkilankaesteitä pystyttäville sotilaille on jostakin kummallisesta syystä nostanut esiin kysymyksiä, että miksi kovat?

Lähde.

19 vastausta artikkeliin “Virossa oikea osittainen liikekannallepano – taisteluampumatarvikkeet jaettu”

 1. Näitä ”reissumiehiä” varten pitää olla kovat piipussa, katsotaan työntääkö Valko-Venäjä Venäjän kautta näitä hemmoja sinnekin päin…?

 2. Hulluksi tämä homma on mennyt muutenkin. Neuvostoliiton aikaan itäblogista ihmiset yritti länteen ja itä rakenteli aitoja ja vartioi rajoja ettei kukaan karkaa ”työläisten paratiisista”. Nyt nämä työntää tänne länteen kaikenlaisia ”reissumiehiä”…ja täällä lännessä pitää rakennella aitoja ja estää näiden tänne tuleminen..🤔

  1. Marko: ”täällä lännessä pitää rakennella aitoja”

   Oikeammin pitäisi rakentaa aitoja.

   Niitä on rakennettu ja rakennetaan aivan liian vähän.

   Unkari rakensi ensin aidan Serbian vastaiselle rajalleen pysäyttäen kansainvaelluksen Serbian kautta EUn alueelle – haukuthan siitä oikeasta toimenpiteestä tuli.

   Nyt aitoja rakentavat tietääkseni merkittävässä määrin vain Viro, Latvia, Liettua ja Puola. EU on kieltäytynyt maksamasta piikkilankaa rajoilleen.

   Saa nähdä tuleeko aitaa Suomen ja Venäjän väliselle rajallekaan. Edes muutamaa pätkää.

  1. Piru tietää, mutta ei kerro, mitä tästä vielä tulee. Ei kuitenkaan hyvältä näytä.

   Venäjän mielestä sellaista kansaa kuin ukrainalaiset ei ole olemassakaan, eikä sellaista valtiota kuin Ukraina. Jostakin kumman syystä ukrainalaiset ovat asiasta eri mieltä.

   Melko yleisesti ajatellaan, että ”pakolaiskriisi” on harhautusta. Kiinnittää katseet pois Ukrainasta. Minäkin oletan kyseessä olevan epävakautuksen ja harhautuksen – mutta hyökkääjä päättää minne hyökkää ja milloin.

  1. Tammikuu kuulostaa siinä mielessä järkevältä ajankohdalta, että esimerkiksi Saksalla ei ole mahdollisuutta puuttua asiaan mitenkään – kun Saksa on hirttäytynyt Venäjän maakaasuun.

  1. ”Saa tässä Suomikin olla hereillä”

   PITÄISI olla hereillä, vaan ei ole. Suomen punikkihallitusta, eikä vihreää (oikeasti punaista) sisäministeriä ei voisi vähempää kiinnostaa varautuminen kansainvaellukseen Suomeen.

 3. Nämäkin on hyvin masinoitu samaan aikaan kun Venäjä yrittää Valko-Venäjän kautta sekoittaa EU:n rivejä! Kaikki kuuluu samaan agndaan…ei ole sattumaa että samaan aikaan järjestetään moisia mellakoita:

  Belgiassa väkivaltaisia korona­mellakoita – yhteen­otoissa loukkaantunut sekä poliiseja että mielenosoittajia https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008421274.html

  1. Niitä koronarokotusten vastaisia mielenosoituksia on organisoitu useissa maissa Venäjän toimesta – hyvä puoli asiassa on, että se sama korona kaataa ryssiä melkoista vauhtia.

   1. Kuvien perusteella näissä mellakoissa on paljon Lähi-Idästä tulleita ”reissumiehiä”, eli nämä jotka jo tuli EU:n alueelle vuosia sitten …sattumaa, minä kun en usko sattumiin.

    Nämä saa käskynsä muualta.

  1. Ongelma on siinä, että Venäjä osaa maskirovkan aivan liian hyvin. Toinen ongelma on siinä, että pääsääntöisesti demokraattisten länsimaiden johtajat ovat naiiveja ja uskovat ryssistä hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *