On se viileetä vieläkin

Tuossa katsoin mittariin ja totesin  ettei luonto äiti meidän lämmöstä paljonkaan välitä

N 05.00 oli mittarissa vain 2.8 astetta lämmön puolella no toisaalta nythän on vielä toukokuu varmaan se tuosta nousee

Aurinkoista ainakin vielä on  klo on 05.15 varmaan lämpö nousee tänään korkeammaksi kun eilen

Mutta kaikkeen tottuu ja on tuo sentään plus merkkistä jotenka ei  pakkasta mutta paljonko olikaan yöllä saatto mennä miinuksille seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

6 vastausta artikkeliin “On se viileetä vieläkin”

  1. Täällä oli joskus puoli viiden aikaan noin +2 astetta lämmintä, mutta tosi hieno täysikuu ja kuunsilta järven pinnalla. Järven pinnalla on muutakin ylimääräistä, kerros siitepölyä. Eiköhän se ole kuusen syytä, mielestäni koivun pölytys on jo ohi.

  2. Kyllä sitä kuusen siitepölyä nyt riittää kaikkialla. Meillä sentään puoli neljän aikaan oli lämmintä 3,8 astetta mutta se punasävyinen täysikuu oli upea lehtireissulta tullessani kun katselin.

  3. Naapurilta paleltui suojaamattomat tomaatin taimet puutarhassa, meillä harso riitti suojaamaan.
    Lämpö kävi siinä + 4 C Pyhäjärven eteläisissä rantamaisemissa. Veden läheisyys lämmittää hiukan, vaikka sen pintalämpö on siinä n. + 12 C.

  4. Ensi yönä voi Tampereen seudullakin olla laaksoissa hallan vaara. Etelä-Pohjanmaan ja Kuusamon seudun laajoilla alueilla halla on todennäköinen.

    Mustikka kukkii runsaasti, kimalaisia on vähän ja halla mahdollinen. Mustilkahilloja riittää varastossa heinäkuulle.

    Korvasieniä kasvanee runsaasti, mutta voivat olla hiekkaisia sadekuurojen takia. Ensi yönä voi tulla pari senttiä. Tätä menoa järvialtaat tulvivat.

  5. No on sitä siitepöyä Muotialassakkin ei tiedä aamulla minkä auton ottaa kun kaikki on keltasia väriltään terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *