10 vastausta artikkeliin “Sen minä vaan sanon…(Kuvat Kansalainen/ Pärnänen 2019)”

  1. https://www.partisaani.com/news/enemies/2021/08/12/kymmenien-miljoonien-kaupat-veronmaksajat-ostivat-ohisalon-miehelta-tappiollisen-bisneksen/

    Vihreä liike perustettiin Saksassa 1979. Sen perustivat vanhat natsit ja vasemmiston pehmoiluun pettyneet äärivasemmistolaiset.
    Jälki on ollut sen mukaista. Vihreät ovat omineet natseilta äärimmilleen viedyn panteismin, ja äärimmilleen viedyn luonnon- ja eläinsuojelun. Kommunisteilta he ovat omineet maailman parantamisen kommunismin kautta, vallankumousmentaliteetin ja oikeassa olemisen sietämättömän pakollisuuden.

    Kaikkia talouselämän ja sosiaalisen elämän realiteetteja uhmaten he vaativat muita kiristämään vyötä ja elämään nälkärajalla, jotta maapalaneetta ja varsinkin ilmasto pelastuisivat. Mitä heihin itseensä tulee, tämä vyön kiristäminen ja makean elämän välttäminen ei tietenkään koske heitä itseään, ei ainakaan eliittisiipeä. Ollaan niinku hyvällä asialla.

    Lopuksi etsintäkuulutus. Jos vihreiden kannattaja nähdään palloilevan leipäjonossa, hänestä pitää heti ilmoittaa ministeri Ohisalolle, ministeri Harakalle ja ministeri P. Haavistolle.

  2. Minä en paljon perusta vihreistä vaan antaa olla senkin puolueen. Kuten vaikka persujen. Esitä todisteita jostain natsikytennöistä äläkä huutele .Mitä tulee tuohon sitaateissa olevaan Ohisalon lausumaan niin sehän on 100% oikein. Seikka joka tiedetään kaikkialla maailmassa ellei sitten laita päätänsä pensaaseen.

  3. Eemeli:Minä en paljon perusta vihreistä vaan antaa olla senkin puolueen. Kuten vaikka persujen. Esitä todisteita jostain natsikytennöistä äläkä huutele.

    Mitäpä jos etsi itse antikytkennät ja todistat, ettei vihreillä ole natsikyntkentöjä. Pystytkö?

  4. Pystyn vaan en viitsi vaivautua. Yhdentekevää jos joku kytkentä ammoin on ollut. Sitä ei ole enää.

    1. Vaan et taida pystyä.
      Ammoinen kytkentäkään ei katoa, vaikka hiipuu näkyvistä.

  5. Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

    Rohmar

    12.8.2021 klo 21:28
    Vastaa
    – Tämä on yksi Suomen historian törkeimmistä huijauksista.

    – Loistavaa työtä Partisaanin toimitukselta!

    – Vihreät ovat muutoinkin Suomen korruptoitunein puolue. Lähes kaikki päättäjät istuvat kahdella tuolilla lobaten itseään.

    Taisto Pihlajamaa

    14.8.2021 klo 10:19
    Vastaa
    Joko asiasta on tehty tutkintapyyntö?

    Ja me maksetaan kaikki tämä suhmurointi ja rahojen tuhlaus.

    Nimetön

    12.8.2021 klo 21:33
    Vastaa
    Suomessa ei ole korruptiota.

    holmesi

    13.8.2021 klo 22:41
    Vastaa
    Kyllä on ja se korruptio kulminoituu vihreisiin.

    Simo Hollanpää.

    Jouni S.

    Nationalisti

    12.8.2021 klo 21:34
    Vastaa
    Näiden kauppojen myötä on selkeästi pyritty asiat tekemään niin, ettei tieto kovin helposti tulisi kansan tietoisuuteen. On kyllä härskiä ja suunnitelmallista puuhaa ollut. Kun verorahoja on käytetty tuollaisiin korruptiokauppoihin, niin poliitikot sanoo ihan vakavalla naamalla, että ”taloustilanne on heikko, täytyy ottaa lisää velkaa ja nostaa monen eri kohteen verotusta”.
    Vihreitä ei pahemmin luonnonsuojelu kiinnosta, enemmän mielenkiintoa heillä on siihen, että miten ilmastonmuutosteemalla saadaan luotua uusia maksuja ja veronmaksajien rahoja jaettua omalle lähipiirille.

    Mahtavaa selvitystyötä Partisaanilta, tällaista lisää!
    —————————————-
    Tuossa poimintoja tämän ketjun ensimmäisen kommenttini yhteydessä olevasta linkistä, joka käsittelee mm. Maria Ohisalon puolisoon Miika Johanssoniin kohdistuvia korruptioepäilyjä.
    Näiden epäilyjen mukaan ministeri Ohisalon puolison sisäpiiri on netonnut 73,2 miljoonaa euroa veronmaksajien rahoja.

    Jk. Luulenpa vain, että nimimerkki Eemeli tietää vihreiden natsikytkennöistä varsin hyvin, onhan lääkintöneuvos Mikko Paunio kirjoittanut niistä (valokuvien kera) mm. Oikean Median ja Uuden Suomen sivustoilla.
    Eemeli yritti ihmeisesti kääntää huomion muualle, pois Ministeri Ohisalon puolison tuulivoimabisneksestä.
    Yrittänyttä ei laiteta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *