Kannattaako jättää maksamatta

Kun tankkaa tankin täyteen polttoainetta niin voisi kaasuttaa pois maksamatta niin siitä tulee vain 120 euron rikesakko ja korvausoikeudenkäynti vasta kuuden kuukauden päästä. Eli tulee yli puolet halvemmaksi kun ei  maksa vaan pakenee huoltoasemalta.

PS. laitoin tämän avauksen leikilläni.

4 vastausta artikkeliin “Kannattaako jättää maksamatta”

  1. Nuiinhän moni tekee nytkin siitä vaan saakin kärsiä rehellinen tankkaaja kun ensin pyytää pumpun päälle kävellen sisälle terv tepivaari

  2. Eräs tuttu suuripalkkainen mies sai muistaakseni 500 euroa sakkoa ylinopeudesta. Häntä harmitti niin, kun se kuulemma tuli ihan vahingossa. Sanoi sitten, että hän ei maksa sitä, maksoi sitten kumminkin, mutta maksoi vaan viisi euroa kuukaudessa. Eikä se kuulemma ole laitonta.

  3. Kyllähän näitä ihmisiä jotka elää yhteiskunnasta irti, keräävät sakkoja joita eivät koskaan maksa, tekevät pikkurikoksia josta ei koskaan joudu vastuuseen.

    Saapi nähdä koska haluamme tehdä näillekin jotain. Enkä tarkoita vankilatuomiota, se on vain pieni osa ratkaisua. Nämä ihmiset pitää saada kiinni yhteiskuntaan ja se tarvitsee muutakin kuin vain potkimista.

  4. Minulle on muutoin ihan tosielämässä käynyt kerran niin, että poliisista soitettiin kesken työvuoron ja kysyttiin miksi olen lähtenyt maksamatta tankkaamaani bensaa läheiseltä Teboililta ?

    Olin hetken hiljaa ja sanoin , että jaa mitä ? Poliisi kysyi seuraavaksi, että onkohan autosi varastettu ja kun menin katsomaan parkkipaikalle niin näinhän siinä oli käynyt.

    No kyseistä autoa ei koskaan enää löytynyt, mutta sen rekisterikilvet löytyi kuukautta myöhemmin Helsingistä, auto varastettiin Turusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *