Korona ei ole edelleenkään leikinasia

Pikkuveljeeni se iski niin pahasti että sai sydänpussitulehduksen ja on koko loppuvuoden  sairaslomalla. Nyt on jo onneksi paranemaan päin, mutta vielä viikko sitten oli niin huonossa hapessa että toimintakyky oli 0 . Kun isoveljeni kävi häntä auttamassa  polttopuiden teossa niin pikkuveljeni ei edes pressua pystynyt  nostamaan maasta kun niin huono oli vointi hänellä.

Minuun ei ole vielä tuo osunut, mutta pitää toivoa parasta ja koputtaa puuta.

6 vastausta artikkeliin “Korona ei ole edelleenkään leikinasia”

 1. Nyt on se kaksi viikkoa kun sain koronan, saatanannoinen yskä on edelleen ja ei tässä oloaan kyllä terveeksi tunne. Viikon kesti se kuume alkuun

 2. Viisi rokotusta ja yksi lievähkö korona jossa kuumetta kolme päivää ja muutaman viikon yskä. Lisäksi olen vältellyt kaikkia mahdollisia ruuhkapaikkoja.

 3. Huonolla tuurilla ei tarvii kun yksi koronaa sairastava sitten se onkin sinulla terv tepivaari

 4. Kyllähän se tauti varmaan jotakuinkin jokaiseen tarttuu – mutta osassa se ei toki aiheuta mitään oireita.

  Arvostan kyllä että THL ja rokotetutkimuskeskus ovat tarkkana, ettei vain lisää rokotteita koko ajan kaikille rajattomasti, vaan juuri sinne ja juuri silloin kun on tarve kovin.

  Jenkeissä taannoin vierailin niin siellä sai monessa seurassa hakemalla hakea ensimmäistäkään rokotettua. Ja kyllä siellä väkeä meni sairaalaan tai hautuumaalle ihan kovaa tahtia.

 5. THL on kyllä siinä väärässä ettei lisärokotetta tarjota sote-henkilöstölle. Riskiryhmiä se suojaisi.

  Vaikka korona onkin edelkeen usein inhottava ja pitkittyvä tauti – itsellänikin oli jälkioireita- niin kuitenkin ollaan päästy siitä eteenpäin kun hengitysvaikeudet olivat yleisiä. Uudempi versio viruksesta leviää enemmän ylähengitysteissä ja keuhkot säästyvät. Se on viruksellekin suotuisaa, leviäminen nopeutuu.

  Älkää muuten luottako sylkitestiin, se ei näytä välttämättä mitään. Teon ensin sylkitestin suusta koska se on paljon miellyttävämpi kuin nenästä mutta tulos oli negatiivinen. En uskonut vaan tein heti perään testin nenästäkin ja sain positiivisen tuloksen.

Kommentoi