Olen pahasti riippuvainen tupakasta

2 askia menee vuorokaudessa ja siksi puolet pienestä eläkkeestäni menee kuukausittain tupakkaan. Kohta tulee eteen lopetus kun veroa vaan nostetaan koko ajan. Olen yrittänyt lopettaa monin keinoin ja esim nikotiinivalmisteista ei ollut apua kun kokeilin. Ne vaan lisäsivät tupakanhimoani. Onneksi ei alkoholiriippuvuutta ole minulla ollenkaan kun vain saunapäivinä menee jokunen olut. Ennen oli toisin kun join aika paljon, mutta en enää nykyään.

6 vastausta artikkeliin “Olen pahasti riippuvainen tupakasta”

 1. Naapurini menee lääkäriin jossa lääkäri suositteli hänelle tupakanpolton lopettamista, johon mies vastasi ( 69v ) että voi hyvä tohtori, kun en ole vielä aloittanutkaan.

  1. Muistin tämän jutun vähän väärin, joka on muuten tosi tarina.
   Se menee niin että, naapurissani asui vanhempi pariskunta, jossa ukkolla paloi aina paperossi suupielessä niin sisällä kuin ulkonakin ja akka ei polttanut lainkaan.
   Akka meni sitten lääkäriin ja hänen keuhkonsa kuvattiin, jolloin lääkäri kuvia katsoessaan ajatteli akan olevan kova tupakoitsia kun keuhkot olivat musta, johtui tietenkin siitä, kun ukon vieressä joutui alinomaan savulle alttiiksi. Ja lääkäri tosiaan kuvien perusteella akalle suositti tupakoinnin lopettamista, johon akka tosiaan vastasi, että voi hyvä tohtorisetä, kun hän ei ole vielä edes aloittanutkaan.

  2. Mun velivainaa sanoi saman ylöjärvellä lääkärille ei ollut elämänsä aikana polttanut sitä ekaa tupakkia terv tepivaari

 2. Minulla on toinen tositarina. 1990-luvulla lääkäri suositteli 160-kiloiselle miehelle tupakanpolton aloittamista yhtenä keinona laihtumiseen.

 3. Yksi sukulainen massapoltraja kuoli stessin aiheuttamaan sydäriin. Kannattaa vähentää,vähentää jne.. Ei suoralta kädeltä lopettaa kokonaan.

 4. Lopulta kaikki nuo apuvälineet ja konstit ovat hyödyksi, joillekin jotkut enemmän, jotkut vähemmän. Mutta ne ovat apuna, tukijoukkoina. Eivät tekijöinä.

  Tupakoinnin voi lopettaa vain korvien välissä. Kun se päätös on kiveen hakattu, löytyy muihin keinot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *