11 vastausta artikkeliin “Vieläkö löytyy soittimia joihin käy c-kasetti”

 1. Kaupassa ei niitä ole mutta kierrätys keskukset saattaa sieltä löytyä kunnosta en sano juuta enkä jaata
  Voivat toimia taikka ei terv tepivaari

 2. Minulla todennäköisesti on kasettidekki tai pari jossain jos vähän kaivelen. Itse asiassa kun mietin, taitaisi tuolla Pyynikillä olla myös ihan perinteinen Philipsin stereokasettisoitin. En minä niitä kaikkia tarvitse.

  1. Niin, etkös sinä tuota teknologiarojua haali vähä-osaisille, näin muistelen mainitun — eli jos satut tuota minun metallihohtovaaleanpunaista iPod-mini-soitinta sattumalta noissa filantrooppisissa harrastuksissasi bongaamaan, niin vinkkaa, ottaisin mieluusti omani takaisin. Sillä oli nostalgia-arvoa.

 3. Enpä ollut vielä syntynytkään v. 1990, ja oman lapsuuteni nostalgiasoitin, eli metallihohtovaaleanpunainen iPod Mini-soittimeni, varastettiin kellarivarastostani muun muassa. Ihan oikein tällaiselle haisunäädän tassunjäljelle.

  Mutta jos minulla olisi Houses of the Holy-albumi c-kasetilla, saattaisin tehdä lämpimikseni nettiin jonkun leikkimielisen deitti-ilmoituksen, jossa vaikkapa teksti:

  ”Hei ihmiset,

  minulla on hassu pulma, nimittäin pengottuani piirongin laatikoideni perukoita löysin vanhan Led Zeppelinin c-kasetin, jota minun tekisi mieli kuunnella. Mutta minulla ei ole mankkaa!

  Jos siis omistat vanhan auton, jossa on kasettisoitin, ja haluaisit lähteä joskus ajelemaan lumisia katuja yhden kasetin verran, pölisemään niitä-näitä, niin lähesty viestillä ja kerro vaikka minkä kasetin itse soittaisit.

  T. hikijuusto”

 4. Minulla ei paljoa ostettuja kasetteja ollut, kun cd-soittimen vaikutusalueelle pääsin jo hyvin pienenä. Toki itse nauhoitettuja oli senkin edestä.

  Mutta muistan että jostain (lääketieteellisestä) syystä minulla oli Raptorin eka albumi alkuperäisenä kasettina.

 5. Kyllä löytyy kasettidekki ja JVC:n vanha kasettiradionauhuri, itse asiassa taitaa löytyä myös Led Zeppelin tuotantokin myös kasetteina, lp- levyinä ne ainakin ovat. Niitä vaan on kaikkia kertynyt niin ettei ihan kaikkia yhdeltä istumalta muista.

 6. Meillä oli todella hyvä levy / kasettisoitin, se seisoi aika pitkään käyttämättömänä. Sitten kerran, kun pistin sen päälle ja ajettelin jotain kuunnella, eikös siitä noussut pieni savukiehkura. Onneksi olin paikalla ja kannoin sen hajonneiden tavaroiden hautuumaalle.

  Kyllä soittimia löytyy, varsinkin kannettavien radioiden mukana, eikä maksa paljon. Sitten on markkinoille tullut todella hyviä, mutta myös todella kalliita. Cd ja levysoittimet tekevät uutta tulemista, koska levyjä ja kasetteja on paljon käyttämättöminä.

  1. Minulla oli aikoinaan hyvä musiikin äänitys ja toistovarustus. Suuret ja kalliit avokelanauhurit 2 kpl, CD-soitin, laadukas C-kasettisoitin, erinomainen levysoitin, jne.

   Olen hävittänyt niistä muut, paitsi CD-soittimen.

   Soitan musiikkia tietsikalta. Lisää on toisella tietsikalla. Aika aikaa kutakin.

 7. Valitettavasti tänä päivänä retrolla myydään myös täyttä sontaa – juttu on 2 vuotta vanha, mutta samaa huijausta näkee edelleen lehtimainoksissa.

  Jos kasettisoitinta todella tarvitsee, hyvä idea on kysyä kavereilta – kuten tämä blogaus – tai etsiä käytettynä. Sitten vain vähän isopropyylialkoholia joilla putsaa päät, sitä saa apteekista.

 8. Panin varastossa olleen koko 5- osaisen Yamaha-setin anplifiderin, vahvistimen, tupla c-aseman jne. kiertoon, kun ei löytynyt enää varaosia c-kasettiasemaan.
  Levysoitin jäi ja uuden vahvistimen hommasin, koska savi- ym. kiekkoja on kasapäin sekä alkuperäisiä c-kasetteja, joita taas ei voi soittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *