Alle kymmenen prosenttia

Hyvä ja myös huono yleisö. Tämä blogaus ei liity mitenkään viikon uutisiin, eikä sillä ole taatusti mitään kytköstä kotimaan politiikkaan eikä ainakaan Taloustutkimukseen. Puhun tässä ihan muusta.

Vakavasti puhuen

On siis teoriassa mahdollista ostaa kuivaa valkoviiniä. On täysin mahdollista, että siinä on 12 prosenttia alkoholia, mutta se on vähän jo vanhaa tietoa. Teoriassa voisi ajatella, etä tuota viinin kuivuutta voisi opponoida jollain makealla, vaikkapa makeutetulla jääteellä. Kuitenkin näin tehden viinin prosentit tippuvat alle kymmeneen.

Lopputulos on vähän surkea. Se koittaa niin hirveästi hivuttautua vasemmalle jossa on makeaa, ja samaan aikaan oikealle missä on kuivaa. Se yrittää olla voima keskellä, mutta käytännössä vain epäonnistuu olemaan sen paremmin kuiva kuin makeakaan.

Voisin oikeastaan näin puhtaasti makuarvostelun näkökulmasta todeta, että tällaisenaan tämä ei tuo minkään asteista vakautta tai selkeyttä. Sen yhteiskunnallinen arvo on olematon ja totta puhuen näin pliisu ja persoonaton tuotos kannattaa jättää omaan arvoonsa.

Mutta mikä tärkeintä, korostan että tämä on puhdas pohdiskelu kuivan viinin ja makean jääteen sekoittamisesta, eikä tämä liity millään muotoa mihinkään. Kiitos, kippis ja siunausta.

6 vastausta artikkeliin “Alle kymmenen prosenttia”

  1. Itse en oikein valkkarista tykkää kun se on vähän kun joisi sukkahikeä. Punkku joskus menee hyvän juuston ja pihvin kanssa.

  2. Kauan olin itsekin punaviini-ihminen ja sitä edelleen enempi tulee – mutta kuiva saksalainen valkoviini on hemmetisti paljon parempaa kuin kuiva saksalainen ulkopolitiikka.

    1. En juo normaalisti valkoviiniä lainkaan. Kuitenkin on tapana ollut Münchenin lentoasemalla paluulentoa odotellessa nautiskella hyvää saksalaista valkoviiniä.

  3. No viineistä voi asiantuntijat puhua määrättömästi, mutta tilanne ja ao henkilö ratkaisee mikä sopii mihinkin. En ole vielä löytänyt mieluista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *