Ruotsin uudet totuudet – Ruotsin vaalit

Niin muuttuu maailma, Eskoni – myös Ruotsissa

 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008991716.html

SE oli vain yksi lause haastattelussa, mutta siihen kiteytyi suuri muutos.

”Me emme halua Chinatownia, me emme halua Somalitownia tai Pikku-Italiaa”, ruotsalainen poliitikko sanoi tällä viikolla ruotsalaislehti Dagens Nyheterin haastattelussa.

Hän puhui Ruotsin asuinalueiden eriytymisestä, jolle on poliitikon mukaan tultava stoppi. Ruotsissa on puhuttava ruotsia, eivätkä eri ryhmät saa eristäytyä omille asuinalueilleen, hän korosti.

Oliko kyseessä ruotsidemokraattien Jimmie Åkessonin haastattelu? Ei suinkaan, vaan haastattelussa puhui Ruotsin pääministeri ja sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Magdalena Andersson.

 

8 vastausta artikkeliin “Ruotsin uudet totuudet – Ruotsin vaalit”

  1. Sosiaalidemokraatit ovat olleet vallassa ikuisuuden. Heidän aikaansaannosta tämä on. Kannattaa uskoa vasta kun näkee.

 1. Nyt ollaan päästy siihen tasoon että ongelma myönnetään.

  Vielä ollaan valovuosien päässä siitä että ratkaisuja tehtäisiin. Ruotsidemokraatit olivat oikeassa ongelmasta jo pitkän aikaa sitten, mutta heillä ei ole etäistä hajuakaan ongelman korjaamisesta. Ei toki muillakaan puolueilla.

  Rangaistusten koventaminen ei varmasti auta, mutta voi jopa pahentaa.

 2. Ruotsin hallituksella on ainakin hyviä aikeita asian korjaamiseksi – aikeita tarvitaan näin vaalien lähestyessä
  *
  https://www.regeringen.se/regeringens-politik/ett-tryggare-sverige/34-punktsprogrammet-regeringens-atgarder-mot-gangkriminaliteten/

  15.8.2022

  34-punktsprogrammet: Regeringens åtgärder mot gängkriminaliteten

  34 kohdan ohjelma: Hallituksen toimenpiteet jengirikollisuutta vastaan

  Hallituksen 34-kohtaisessa ohjelmassa on ehdotuksia rikollisuuden vastaisista toimista. 34 kohdan ohjelma koostuu rikollisverkostoille suunnatuista lisätoimenpiteistä sekä meneillään olevan Poliisiviranomaisen laajennuksen, jonka on määrä kasvaa 10 000 henkilömäärällä vuoteen 2024 mennessä, ja muista turvallisuutta lisäävistä uudistuksista. Lue lisää tämän viereiseltä ”Turvallisempi Ruotsi” -sivulta.

 3. Albanus, tuossa on monenlaisia ajatuksia kyllä, joilla joitain oireita voidaan tilkitä – mutta eivät ne ongelmaa korjaa.

  Pitääpä ottaa jossain välissä toinenkin pannu kahvia ja pohtia että miten näitä oikeasti korjattaisiin. Ei o meinaan helppo juttu.

 4. En minäkään usko, että Ruotsissa oltaisiin mitään merkittävää tekemässä ongelmien ratkaisemiseksi.

  Siispä ..

  Ruotsin hallituksella on ainakin hyviä aikeita asian korjaamiseksi – aikeita tarvitaan näin vaalien lähestyessä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *