1 + 1 = 1

Hallitus on kokoontunut taas yhteen uuteen budjettiriiheensä, jossa velkarahaa kylvetään täysin mahoon maahan, jotta omat sopulit pysyisivät siivosti koloissaan, eivätkä lähtisi vaeltamaan vihreämmän ruohon perässä väärälle puolelle aitaa.

Nyt varstat heiluu riihessä kuin Urjalan taikayönä konsanaan , kun vihreä siirtymä on pakottanut kansalaiset köyhäinluukkujen asiakkaiksi.

Näyttää, että laastaria vaan käytetään yhä, vaikka yhteiskunta  vuotaa kuiviin, sos/kepu hallituspuoskareiden toimiessa pyövelinä/lääkärinä.

Joten vaaliriihi mikä vaaliriihi, joita ovat kaikki riihet olleet tämän 3,5 vuoden vihersosialistisen hallituksen aikana ja vauhti ja lupaukset vain kiihtyvät vaalien lähestyessä, jossa köyhilläkin on taas ystäviä, ja surullisen tästä tekee se, että vaaleista toiseen heikompiosaiset ja päähänpotkitut uskovat satuihin.

Jotta pysyisin blogin suosituksessa, että yksi blogi päivässä per kapita, niin teen tähän samaan toisenkin hieman eri aihepolitiikasta.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Olen joskus laittanut suhtautumisestani presidentinvaaleihin  neljän kirjaimen toteamuksen  EVVK.

Nyt olen kuitenkin sen verran suitsia ja kuolaimia suussani löysännyt, että jos Päivi Räsänen olisi ehdokkaana, niin siinä tapauksessa lähtisin kansalaisvelvollisuuttani täyttämään.

Ja koska presidentin tulisi olla ennen kaikkea arvojohtaja näillä nykyisillä valtaoikeuksilla, niin Päivi olisi sellainen, joka taistelisi meidän kristillisiä arvoja ja perinteitä puolustaen tätä nykyistä moraalittomuuden ja sallimus/ismiuskontojen jihadistivyörytystä vastaan.

Ja jos ei tähän maamme alennustilaan saada moraalis/eettis/uskonnollista muutosta aikaan, niin sen jälkeen voidaan nostaa kädet pystyyn ja huuta kuorossa Allah Akbaria jos aiomme kulkea vielä pää hartioidemme välissä, eikä pyövelin säkissä.

Onhan tämä nyt saatanallista, kun ehdoin tahdoin tuhotaan kaikki se yhteiskunnastamme vieraiden voimien alttarille, joille suomineito on rakentunut ja rakennettu, eli  KOTI,  USKONTO  ja  ISÄNMAA.

Päivi Räsänen olisi se muutosvoima, joka presidenttinä herättäisi kansalaiset laajasti huomaan, että jos kuten nyt on käynyt/käymässä, että moraalinen selkäranka on katkeamassa tämän haureuden ja hapatuksen ylistyslaulannassa ja kukaan muu ei ”uskalla” sitä vastustaa tällä hetkellä maassamme kuin Päivi, joka näiden saatanallisten pyöveleiden toimesta aiotaan kivittää hengiltä.

Suomalaiset eivät uskossaan kiihkoile, mutta nyt olisi kyllä korkea aika ottaa kynttilä pois vakan alta ja löytää hukattu selkäranka takaisin, jonne se on hukkunut tässä perkeleen voimien vyörytyksessä.

Kirkkommekin on alistunut jo saatananpalvonnalle ja niiden opetukset ovat nykyään jo piritismillä kuorrutettuja loitsuja, joilla ei ole mitään tekemistä Raamatun opetusten kanssa.

Aamen.

 

 

4 vastausta artikkeliin “1 + 1 = 1”

 1. Oma etu se tärkein heikoimmistako viis?
  Velkarahaa ei tarvis ottaa jos varakkaammat ottaisivat osaa kaikkien hyvinvoinnin puolesta.

  1. Eipähän sillä näytä olevan kovinkaan suurta merkitystä heikompiosaisen selkänahkaan, tuleeko se vasemman vai oikean käden ruoskasta, yhtä paljon se sattuu.

   1. Rohkenin nyt kuitenkin vielä tällaisetkin alustukset tehdä, vaikka eilenkin yksi hurmahenki täällä neuvoi minua muuttamaan venäjälle.

 2. Tuskinpa Päivi Räsänen vallassa ollessaan laittaisi kovin montaa miljoonaa tuodakseen islamististen maiden tyyliset moraalipoliisit kaduille.

  Ei – hän laittaisi siihen miljardeja.

Kommentoi