Bon Appetit.

Huomenna vietetään itsenäisyyttämme, joka siis kesti vuodesta 17 vuoteen 95 asti, jonka jälkeen se menetettiin  liittyessämme Euroopan yhden totuuden keskuskomiteaan.  Nykyään se on minulle muistojuhla menneiltä ajoilta, kun kaikki oli paremmin, eikä tarvinnut pelätä Brysselin voutia oven takana kolkuttelemassa, kotimainen vouti olikin enkeli tämän rinnalla.  Sytytän kynttilän niille, jotka itsenäisyytemme säilytti ja taisteli sen säilymisen puolesta aina vuoteen 95 asti ja sen jälkeen häpeän niitä, jotka itsenäisyydestämme luopuivat kynän piirrolla.  En viitsi mainita sitä sanaa joka näitä ilmentää, sen tietävät kaikki.

Mutta syödään ja juodaan hyvin ja tarjotaan parasta mitä talosta löytyy, itseään säästämättä ja mistään mitään tinkimättä.

Ja voissahan se ryssä on paistettava, toiset haluaa sen kypsänä, toiset taas puolikypsänä ja itse pidän verisestä, siinä on tappamisen meininki.

Ruokajuomaksi ehdotan vodkan ja kahviliköörin yhdistettä maidolla laimennettuna, tätä juomaa kutsutaan nykyään Lukasenkan pommiksi, paremmin se muistetaan valkovenäläisenä, tällä juomalla menee kurkusta alas huonommaltakin maistuva pala ryssää.

Ryssä oli ennen ”rauhoitettu eläin”, mutta helmikuun jälkeen se taisi itse tehdä itsensä pannulle sopivaksi.

Ja aamukohmelo jos iskee, niin ei kun Lappeenrantaan, siellä on torilla atomia tarjolla aseveli hintaan.

 

 

 

 

 

2 vastausta artikkeliin “Bon Appetit.”

  1. Kyllä Suomi on silti itsenäinen suvereeni valtio vaikka olemme EUUssa terv tepivaari

    1. tepi,- Minulla on nähtävästi suvereniteetista hieman eri käsitys kuin sinulla, koska tälläkin hetkellä oma parlamenttimme on alisteisessa asemassa EU.n nähden.
      Ja kyllä suvereniteetti, eli itsemääräämisoikeus on kaukana myös turvallisuuspoliittisissa päätöksissä, koska sotilasliiton jäsenenä ratkaisut tehdään Naton doktriineja mukaellen, ei ”oman pään” mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *