Hallitusneuvotteluissa sovittua ei muuteta, vaikka taivas putoaisi niskaan.

Vaikka maailma ja yhteiskunta muuttuu ympärillämme kiivaaseen tahtiin ja mikään ei ole varmempaa kuin epävarma, niin mitään ei pitäisi hakata kiveen pidemmäksi aikaa kuin aamusta iltaan.

Mutta mitä vielä, täällä meillä toimitaan, uskotaan ja vannotaan siihen pyhään kirjaan, joka on neljä vuotta sitten kirjoitettu, siitä pilkkuakaan muuttamatta.

Nytkin saadaan seurata tätä näytelmää, kun toiset lukevat tätä pyhää kirjaa kuin piru raamattua ja toiset ristiinnaulitsevat itsensä Arkadianmäen kukkulalle hurskaudessaan.

Nyt odotetaan sitten vain vapahtajan paluuta maailmalta takaisin tänne syntisten joukkoon, jossa on käynyt hakemassa todisteita hyvyydestään ja istahtaa viimeiselle ehtoolliselle koko viiden viisaan ”neitsyen” voimin.

Saas nähdä onko tämä pyhien likkojen kööri vielä pääsiäisenä koossa ensinkään, että joko on öljy ( venäläinen ) loppunut lampusta.

 

 

 

7 vastausta artikkeliin “Hallitusneuvotteluissa sovittua ei muuteta, vaikka taivas putoaisi niskaan.”

  1. Miten niin ei muuteta. Koronan vuoksi muutettiin ja rajusti. Huoltovarmuutta taas sen vuoksi.
    Nato-hakemus pantiin sisälle, kun maailma muuttui.
    Luonto muttuu nopeammin ihmisen kädessä ellei muuteta toimintatapoja.
    Aidataan Suomeakin nopeasti ihan persujen mieliksi.
    Saamelaiset eivät halua muutaa.
    …no, mitä vielä pitäisi muuttaa, kuin että joidenkin pitäisi itse m….

  2. Eihän koronaa ja sotaa ollutkaan kun ohjelma tehtiin, niin miten niitä sitten pystyttiin muuttamaankaan, äly hoi älä jätä.

  3. Mitä sinä horiset ? Korona tuli ja on ja hidas kone rasvattiin. Venjä on ja NATO tulee, luonto on, mutta ”rosvot ryöstävät ennen poliisia”. Saamelaiset ovat. Lakeja muutetaan hallitusohjelman mukaan, mutta jässikät vastustavat.
    Mikä nyt on ongelma ?
    Tietyt perusperiaatteet ovat, joita ei tarvitse tuulen suunnan mukaan muuttaa.
    On meillä helv…hyvä naishallitusonni ollut.

    1. Ole uskossasi vahva, niin silloin perit taivasten valtakunnan, tai taitaa se eedenin puutarha jo täällä ollakkin sinulla, kun niin vapahtajasi ja hänen opetuslastensa nimeen vannot ja heidän varpaanvälinsä voitelet Pyynikin pyhällä öljyllä.

      1. …..täytyy vain toivoa, että seuraavassa hallituksessa ei olisi viittä viisasta hölmöläistä saman aikaisesti, saattaisi kansakunta kuolla rikkauden ja rakkauden hirttoköyteen.

  4. On toki niin, että hallitus on reagoinut eteen tulleisiin kriiseihin, mutta hallitusohjelma ei niistä ole muuttunut vaan se jo valmiiksi 8,5 miljardia alijäämäinen ohjelma on toteutettu sellaisenaan ja riidat on kerta toisensa jälkeen ratkaistu lisävelalla.

    No nyt esitetään koomista näytelmää riitelystä kun vaalit ovat lähestymässä ja riidat ratkaistaan vuoden vaihteen jälkeen kuinkas muuten kuin lisävelalla.

    Kansalle sirkushuveja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *