Jätetään raatojen ruumiinvalvojaiset.

Jussi Halla- aho haluaa tuoda venäläiset tankit  Helsingin kaduille.

No, tämä oli nyt vain tällainen provokatiivinen heitto, todellisuudessa hän esitti tekevänsä valtuustoaloitteen kaupunginvaltuustolle, että ostetaan ukrainalaisilta yksi venäläinen ”panssarinraato” ja sijoitetaan se venäjän lähetystön portille.

Itse olen sitä mieltä, että Helsinkiin eikä mihinkään päin suomea tule sijoittaa venäläisiä panssarivaunuja, ei uusi eikä vanhoja, sillä mitä me sillä tavoitellaan, eikö se nyt muutoinkin ole tullut selväksi kaikille suomalaisille kuten myös venäläisillekkin, kummallaka puolella rintamaa me seisomme.

Halla- aho sekoittaa nyt omat henkilökohtaiset tunteensa peliin, niin  siksi hän  esittää tällaistakin muistomerkkiä, vaikka näitä vastaavanlaisia venäjästä  muistuttavia monumentteja  jo on kärrätty pois silmistä, pois mielestä.

Tämänkaltaista lisäprovosointia ei nyt tarvita, sillä muutoinkin on vihaa jo ilma sakeana ja varmasti myös aiheesta, mutta jospa me täällä nyt vain hengittämme syvään rauhallisesti ja jätetään kiihkoilut vähemmälle.

 

 

3 vastausta artikkeliin “Jätetään raatojen ruumiinvalvojaiset.”

 1. Kerrankin Halla-ahon kanssa samaa mieltä. Tehtaankadulle yksi, Ullankadulle toinen, Netitsytpolulle kolmas ja Tähtitorninmäelle neljäs ja kaikkien tykkien romupiiput lähetystöön päin.
  Jotain rotia sentään entiselle kotikulmalle pitää saada.
  Halla-aho saa vahtia itse, kun asuu kulmilla.

 2. ” ..venäläiset tankit Helsingin kaduille”

  Saattaa olla edessämme, että joudumme estelemään venäisten tankkien pääsyä Helsingin kaduille.

  *

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009034167.html

  Seuraava ”erikoisoperaatio” Suomea vastaan ja ”natsien poisto” Baltian maista – tätä kaikkea Venäjän propaganda suoltaa nyt

  IS kävi läpi Kremlin-mielisten uutissivustojen ja Venäjän virallisten edustajien tuoretta propagandaa, jossa käsitellään Suomea ja Itämeren lähialuetta. Kertomuksista erottuu viisi pääväitettä, jotka ovat toinen toistaan hurjempia.

Kommentoi