Jumalan kämmenellä.

Kun nyt seuraa suomessa tapahtuvaa poliittista päätöksentekoa, niin näyttää kaikilla olevan vain yksi jumala jota kumarretaan, vaikka ennen kuin kukko on kolmasti kiekaissut niin sen johdatus kielletään ja sitä pidetään viihteenä.

Jos ei tätä jumalaa olisi, niin ei olisi nyt tätä hallituskriisiäkään olemassa, vaan kaikki menisi sulassa sovussa hallitusohjelman mukaisesti.

Ja suomen turvallisuuspolitiikankin ratkaisut näyttäisivät varmasti tyystin eri laiselta, ilman tämän jumalan ohjausta ja käyttämistä totuutena.

Ilman tätä jumalaa tai toisten mielestä saatanaa päätökset olisivat hyvinkin erilaisia ja olipa minkä sortin ateisti hyvänsä, niin tämän jumala on tie, totuus ja elämä ( tai kuolema )

Se on tietenkin herra Gallup , vaikka sen ohjauksen kaikki kieltävät.

 

9 vastausta artikkeliin “Jumalan kämmenellä.”

 1. Kaikki hyvin jos annamme vuosittain kepulle lisää tukiaisia emmekä rajoita heidän toimintaansa luonnonkäytössä.

 2. Minulta tulee alapäästä arvokkaampaa tavaraa mitä herra galluppi on koskaan terv tepivaari

 3. Kun yksi historiamme tärkein päätös tehtiin Galluppien perusteella ( sotilasliitto Nato ) niin miksi ei sitten myönnettäisi Marinillekkin jatkopesti jatkaa pääministerinä, kun Gallupin mukaan hän on suosituin pääministeri myös seuraavaksi pääministeriksi.
  Kyllä kansa….eiku Gallup tietää.

 4. Mitä tietää herra gallup ei ainakaan totuutta itse kerron herra gallupille sen jota esim en koskaan äänestä sellasta totuutta se herra galluppi on terv tepivaari

  1. Olipa Gallup totta tai tarua, niin niiden tekemien otosten mukaan ei pitäisi koskaan tehdä lopullista päätöstä, se on harhaan johtamista omista ideologioista lähtökohdista käsin.

  1. Silloin se on realismia kun se noudattaa omaa maailmankuvaa, mutta sitten se Gallup onkin huu-haata, kun sen lopputulema onkin oman ideologian ja arvojen vastainen

   1. Kun jauhaa tosiasioista piittaamatta soopaa, se lienee sitä ”omaa maailmankuvaa”.
    Kun enemmistö kansalaisista on se ”oman maailmankuvan” kanssa eri mieltä, sitä väitetään huu-haaksi.

 5. Eilisessä blogauksessa kerroin minkälaista ehdokasta etsin. En välitä puolueesta, mikä vaan ei-kepulainen suomalainen puolue käy. Olkoon gallupit mitä tahansa.

  Ehkä äänestän väärää hevosta, mutta ainakin nukun yöni hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *