Kekkosesta ”kekkoseen”.

Olen muutaman kerran ihan kurillani ja osin luontaisen uteliaisuuteni ajamana kokeillut, mikä saa vilkkaana käyvän ja eri aihealueita aaltoilevan pöytäseurueen harkitsemaan tarkemmin mitä suustaan päästää.

Siinä menevät niin muurarit, maalarit, hanslankarit kuin hampparitkin mykiksi, herroista ja narreista puhumattakaan, kun sanon olevani koulutukseltani psykiatri.

Keskustelu menee poikki kuin veitsellä leikaten ja menee tovi ennen kuin kohdehenkilöni saavat puhelahjansa takaisin, mutta nyt sanomiset ovatkin hyvin harkitsevia ja varovaisia.

2)   Sitten olen äimistellyt sitä, että miksi suomessa jälleen on palattu Kekkosen viimeisten vuosien  aikaan, kun  pidetään Marin kulttia pystyssä ja peitellään ja suojellaan hänen kyvyttömyyttään hoitaa maan korkeinta luottamustointa.

Sehän on selvää, että Kekkosella kuten Marinillakin  oli ja on  hovinsa ja perässä hiihtelijänsä ja häntä pidettiin/pidetään vallassa, vaikka ongelmat ovat syöksymässä silmille ja paljastuessaan  kaataisivat koko korttitalon ja monarkian luhistuessa hovinarritkin joutuisivat ”kortistoon”.

Tiedän että Marin on ”kulttijohtaja”, joka on erehtymätön ja koskematon, mutta itse en suostu muiden tavoin tekemään joukkoitsemurhaa häntä suojellakseni.

 

 

 

4 vastausta artikkeliin “Kekkosesta ”kekkoseen”.”

 1. Jos pääsee lääkikseen, pitää osata laskea yksi ynnä yksi on kaksi ja lukea se numeroin oikein ja väärin päin.
  Siitä sitten erikoistuminen kirurgiksi, pitää olla psykopaattina tahrinut kätensä vereen, toiminut teurastajana ja ompelijana.
  Siitä sitten pääsee hullujen huoneeseen harjoittelemaan hulluutta. Pitkä tie.
  Vielä pidempi tie on Havukka-ahon ajattelija, joka pääsee pään sisälle ilman poraa ja puukkoa, mutta oppijajkso on pirun pitkä.

 2. Otan sen verran kantaa molempiin esittämiini aihepiireihin mitä alustuksessani kuvasin, niin näin tavallisena ”sekatyömiehenä” uskallan sanoa, että pääministerillä ei kaikki ole sitä miltä näyttää ja mitä meille uskotellaan.

   1. Itselläni ei varmaankaan ole ”kaikki kotona” ja koska Marin on korkein päättävä viskaali tässä maassa, niin hänen voinnistaan olen huolissani, minun pääni viiraamisista ei kärsi muut kuin allekirjoittanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *