Kepu on nykyään vitsi.

Sanotaan että nauru pidentää ikää, no, en siitä tiedä, mutta kyllä on naurua piisannut itselläni, kun olen seurannut tämän hallituksemme kiemurtelua kuin mato koukussa vaalien lähestyessä.

Erityisesti kepu Saarikon johdolla on ollut oikea komedienne, joka vakavalla naamalla loihi lausumaan, että maa tarvitsee näinä vakavina aikoina kykenevän hallituksen.

Voi herra isä, tarkoittiko hän tätä nykyistä impotentti hallitusta, jossa vain järki seisoo, vai puhuiko hän jo tulevasta koalitiosta, johon luultavasti tahtoo kepunkin pääsevän taas pönkäksi, ei se vaadi muuta kuin vaihtaa punaiseksi värjäytynyt paita puhtaan valkoiseen ihokkaaseen, sillä se usko palautetaan paatuneinpiinkin jyvänpiilottajiin ja Lestariuksen perillisiin.

Lisäksi kepun lanseeraama lausahdus on ollut koko tämän hallituksen ajan sen muotoinen, joka on nauruhermojani kutitellut tavan takaa.  Kepulaiset sanovat, että jos he eivät olisi nyt hallituksessa, niin maamme asiat olisivat vielä huonomalla tolalla kuin nyt ovat.

Toivottavasti pian loppuu tämä kepulaisten komedia, jolle jo nauraa naurismaan aidatkin ja vaarana on että tappavat kansalaiset  nälk…eiku nauruun.

Useat ihmettelevät syytä kepun näin hurjaan persmäkeen kannatuksessa ja suurin syy ei siltikään ole vasemmiston aisankannattajana olemin, vaan  kannatuksen romahtamiseen Saarikko löytää syyllisen katsoessaan omaan peiliinsä.

Hän on vain niin luotaantyöntävä poliitikko ilman sen kummempaa ideologista tarkastelua ja toki yksi tekijä on myös hänen ääretön vallanhimonsa, joka tuli ilmi kun puukotti edeltäjäänsä ja nyt kepun kenttäväki myöntääkin, että puppugeneraattori ei ollutkaan se, joka saa mahonkin maan työntämään uutta orasta ja täyttämään tyhjenevän jyvälaarin ja nyt jo Kainuun puista vuollaankin leipään puolet petäjäistä.

 

10 vastausta artikkeliin “Kepu on nykyään vitsi.”

 1. Älähän nyt, tulihan kepun änkyrät järkiinsä, kun Marin antoi hiukan piiskaa perseelle.
  Kyllä tuo hallitus jatkaa loppuun saakka e ja pressa voi ehdottaa siirtämään Eduskuntavaaleja hamaan tulevaisuuteen, kun sota on nurkan takana ja meillä hallitusremmissä kunnon kööri.

  Kuka nyt puujalkaorpoja siellä tarvitsee saati tavi(o)n munia heittelemään tai jotakin muita purr(n)aamaan ?

  1. Vai voi pressa ehdottaa eduskuntavaalien siirtoa, no niinhän sitä voi ehdottaa kuka tahansa vapaassa maassa.

 2. Vaalit aina kuitenkin ratkaisee mikä hallitus Suomessa on eikä niitä ole vielä pidetty
  Ne vaalit ovat v 2023 keväällä vaikka niiden pito pitäisikin olla helmikuulla
  Niitä kun siirrettiin että eräät saa pitää silloin hamettaan elikkä kesä kretonkin aikaan
  Kun ovat vaali mökeillään terv tepivaari

 3. Kepun alamäki näkyy gallupeissa kahdella tavalla, Kepun omissa luvuissa kuin myös Kokoomuksen luvuissa.

   1. En tiedä onko kyseessä änkyrät, mutta kyllä Kokoomuksessa on sijaa myös konservatiiveille oikeistolaisille, vaikka Orpo puheenjohtajana onkin kovin liberaali, ainakin ulospäin.

 4. Kepu on tätä nykyä ikään kuin jokin köyhän miehen RKP, kaikki käy, kunhan itse ja kaveri pääsee syömään ”firman piikkiin”.

 5. 20-30-luvuilla poliittisen eli yhteiskunnallisen kenttämme olennaisin vedenjakaja oli vasemmisto vs. sinänsä epäyhtenäinen ja eripurainen porvarillinen rintama jota voi paremmin luonnehtia anti-vasemmistoksi kuin oikeistoksi. Vasemmisto oli alakynnessä. Sodan jälkeisinä vuosikymmeninä (Kekkosen aika) yhteiskunta oli sangen tasa-arvoinen (muutettavat muuttaen).

  Tätä nykyä epätasapaino on taas jyrkentynyt taajamat – haja-asutusalue linjalla. Samaan tapaan kuin ”ensimmäisen tasavallan” vasemmisto, saa nyt mahtiasemansa menettänyt maaseutu l. haja-asutusalue vastaansa muiden väestöryhmien sinänsä epäyhtenäisen mutta tässä asiassa yhtenäisen voittoisan rintaman jossa keskenään kamppailevat oikeisto ja vasemmisto löytävät toisensa. Maaseudun etua tehokkaasti ajanut maalaisliittokin on hajonnut asiapitoiseen keskustaan ja radikalisoituneeseen ties mitä milloinkin ajavaan perussuomalaisiin.

  Tämä yhteiskunnallinen jakautuminen konkretisoituu mm. hallituspolitiikassa jossa monissa haja-asutusalueen etua koskevissa kysymyksissä keskusta joutuu riitaan muun hallitusrintaman, jolla on juuret taajamissa, kanssa.

 6. Kepun historian kolme vaihetta:
  1. Diktatuuri
  2. Joukkomurha
  3. Hyvävelikerho

  Siinä mielessä kepu on parempi kuin koskaan, nyt ne sentäs vievät vain kaikki rahat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *