Koettelee,…… vaan ei hylkää Herra.

Koska eduskuntavaaleja käydään jo kovaa vauhtia ja jokaisen puolueen ulostuloilla ja aloitteilla on tarkoituksena vain oman äänilaarin täyttyminen mitä erilaisemmilla ”vappusatasilla”.

Näyttää yhä todennäköisemmältä, että  Venäjä, Venäjä, Venäjä on se vaalien suurin puheenaihe ja sitä voidaan käyttää selkänojana ja keppihevosena lähes kaikissa sisäpoliittisissakin kysymyksissä ja ainakin nykyiset hallituspuolueet antavat vaikeisiin kysymyksiin sen helpoimman vastauksen, kun se Putin sitä ja kun se Putin tätä, kyllä me muuten…..

Mutta vaaleja ei voiteta eikä hävitä Venäjä kysymyksillä, sillä kaikki puolueet ovat herttaisen yksimielisiä siitä, että saatana asuu Moskovassa ja se pitää eliminoida kaikin käytettävissä olevin keinoin ja kilpailua käydäänkin ja syytellään toisia siitä, että kuka on ollut kaikista sinisilmäisin ja kuka sen suurimman pirun maalaa Putinista seinälle.

Nyt vielä suomalainen kokee, että sota on kaukana meistä ja me täällä elellään kuten ennenkin ja voimme turvallisin mielin kotisohviltamme seurata kuinka sotarintamalla Ukrainassa taistellaan kodin, uskon ja isänmaan puolesta molemmilla puolilla rintamaa.

Mutta tavallisena suomalaisena, mitä muuta voimme kuin kauhistella mihin maailma on menossa ja mitähän sen Putinin päässä liikkuu ja onko se jo niin epätoivoinen, että se ydinaseen ottaa käyttöönsä.

Mutta yhden asian voisin sanoa jonka jokainen suomalainen voisi tehdä, rotuun, uskoon tai ihonväriin katsomatta ja josta ei ainakaan haittaa olisi, eli voimme ristiä kätemme ja rukoilla Jumalan siunausta ja varjelusta suomen kansalle ja oma uskoni on,  että soon korkeemman käres,  että mihin muotoon hän palikat asettelee, ihminen on siinä vain nappula hänen sakkilaudallaan.

 

3 vastausta artikkeliin “Koettelee,…… vaan ei hylkää Herra.”

 1. Noinhan ne maailman kriisit saadaan poistettua vai saadaanko
  Mutta nykyinen hallitus on selvinnyt vaikeasta ajasta n 8-9 pistein
  Tuskinpa meistä kukaan osasi odottaa tuollasta korona viirusta onneksi alkaa oleen voiton puolella sekin terv tepivaari

  1. tepi,- Olet oikeassa, että poikkeuksellisia aikoja on eletty ja eletään ja koronastakaan kukaan ei tiedä että olisiko mikään hallitus selvinnyt siitä yhtään paremmin kuin nykyinenkään..
   Mutta tästä ”sotatilasta”, jota nyt Euroopassa eletään ja joka koskettaa myös suomea, niin hallitus voisi joskus toimia vähän ”etukenossa”, siis ennakoida tilanne ja tehdä päätöksiä ikäänkuin pahinta peläten.
   ( uskon silti rukouksen voimaan )

   1. 39-44 rintamalla veisattiin……
    Jumala ompi linnamme ja vahva turva aina ja vaikka nyt ei rintamaolosuhteissa ollakkaan, niin ei se ole keneltäkään pois jos vielä 80 vuotta myöhemminkin luottaa korkeimman siunaukseen maatamme kohtaan, vai pelätäänkö ”Toiviaisen kostoa”.

Kommentoi