Kyllä Kekkonen tiesi tämän(kin).

Hoppee ei oo häppee sanotaan, mutta

……kyllä se silloin on suuren vitutuksen paikka, jos jää eduskuntavaaleissa hopealle, se tietää kutsua opposition orsille kaakattamaan ainakin seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Sillä voittava joukkue pääsee valitsemaan jäsenensä omaan viestiporukkaansa…….

……ja nyt näyttää, että Arkadianmäen mestaruudesta taistelevat jokaisen äidin unelmavävy Orpo ja jokaisen appiukon unelmaminiä  Marin.

Joten kyllä nämä ovat pääministerivaalit ja myös vaalit nykyisen hallituskoalition jatkumoksi, sillä miksi lähteä vaihtamaan nykyistä, toimivaa valtioneuvostoa toiseen vain vaihtamisen ”ilosta”, tämä nykyinen on toiminut kuin junan vessa.

Siis nyt kaikki ne, jotka kannattavat nykyisen hallituksen jatkavan, niin äänet tulisi ehdottomasti keskittää Marinille, se takaisi muidenkin, nykyisten hallituskumppaneiden jatkon.

Orpon poppoota äänestettäessä ei tiedä mitä saa, eli ostaa sian säkissä niin sanoakseni.

Kokoomuksen voitosta voi seurata vain katastrofi ja koska kaikille on kai selvää, että persut tulevat joka tapauksessa jatkamaan oppositiossa, voittaapa vaalit kumpi hyvänsä, joten kokoomus joutuu nykyisestä toverihallituksesta hallituskumppaninsa etsimään ja sehän on jo aikaisemminkin nähty, että siitä ei tule kuin sutta ja sekundaa.

Joten, vihreät, Rkp, kepu ja vassarit, älkää sössikö hallituspaikkaanne äänestämällä vanhasta tottumuksesta omaa puoluettanne.  Ei siihen tarvita kuin yksi prosentti kultakin  enemmän näiltä neljältä demareille, niin jatkumo on varma.

Omasta puolestani nukun kun nukuttaa ja ketä se sitten auttaa onkin sitten jo toisen tutkimuksen kysymys.

Jatketaan nyt kun on hyvään alkuun päästy Kekkosen viitoittamalla kokoomuksettomalla tiellä.

 

27 vastausta artikkeliin “Kyllä Kekkonen tiesi tämän(kin).”

 1. Aika samaa mieltä. Kokoomus sössisi nyt rautaisissa käsissä olevan hallitustyön. Sen voisi korkeintaan ottaa kepun tilalle apupuolueeksi.
  Siellä ei ole enää yhtään johtajaa, vaan vanhanaikaisia talouspopulisteja puolillaan, jotka kiljuvat säästöjä, säästöjä, rahat meille. Sisäministerin paikka voisi olla ainoa.

  1. Jos nyt tekevät kuten suositin, niin ensi vappuna särkee porvarin päätä, ottalle laitetaan kylmää jäätä….

  1. Kokoomuksen ideologiaa kannattelee perusajatus, että mitä enemmän suomessa rikkaiden osuutta pyramidin huipulla kasvatetaan, niin silloin voi ”hyvällä onnella” pöydältä putoavat murusetkin lisääntyä köyhän lautasella.

   1. Pääideologia kokoomukselle on yksityistäminen eli kaiken yhteisöllisen omaisuuden, myös monopoliasemassa olevan omaisuuden, lihaksi laitto.

  2. Eurottaminen ja häiriköivä ay-liike ovat olleet työttömän pahimmat viholliset.

   Ahtisaari oli mielestäni oikeassa, että ay on korruptoinut demarit siinä määrin, että hyvinvointivaltio on vaarassa.

   Ay on siis parlamentarismia vihollinen. Ay kierosilmäiset rahoissaan rypevät lakkokenraalit riistävät koko yhteiskuntaa.

   Euro olisi ollut Ruotsille vähemmän vaarallinen, koska siellä ei ay kiusaa parlamenttia.

 2. Mitähän ”rautaista” on esim. siinä, että keskustan Saarikko on syksyin keväin julistanut, että Suomen talous on saatava kuntoon ja velanottoa on vähennettävä.

  Näin siis aina ennen budjettiriihtä tai syksyn budjetti neuvotteluja. Kun sitten neuvottelut on käyty, niin meno jatkuu entisenlaisena ja arvon valtionvarainministeri on joutunut nöyrtymään hallituskumppaneiden vyörytyksen alla.

   1. Älä herranjestas! Noin vakava ei sisäpoliittinen tilanne vielä sentään ole, että läpiä päähän.

 3. Kaikesta huolimatta Kokoomus on seuraavassa hallituksessa, eiköhän tämän maan kurjistaminen taas tällä erää riitä.

  1. Sitten vasta kuristaminen alkaa, jos kokoomukselle joku narunpätkä annettaisiin hallituksessa. Se on nykyään menneisyyden jäännepuolue, jota iso joukko vanhoja menneisyyden ”maistereita” enää kannattaa.
   Se yksityistäisi kaiken, kusiputkatkin.

 4. Kyllä Heikki tietää itsekkin, että Kokoomuksella seuraavaksi mennään. Sitä vaan ei parane sanoa, kuun viimeksi vaihtoi Kokoomuksesta Keskustapuolueeseen. Keskustapuolue on onnettomassa tilassa, kun siellä on täystuho menossa Saarikon toimesta.

  1. Tunnut Pentti olevan kovin varma seuraavasta pääministeripuolueesta ja saat uskoa, että jos ei näin tapahdukkaan, niin saatan sinua muistuttaa erheestäsi ensikevään vaalien jälkeen.

   1. Anna Arvi tulla vaan, on minulla senverran parkiintunut nahka, että kyllä kestää.

  2. Minä äänestän aina parasta tulevaisuuden johtajaa.
   Se oli joskus kokoomuksesta.
   Johtajana taas Sipilä oli ylivertainen, jonka esteeksi tuli kokoomuksen yksityistäminen sotessa.
   Parasta tulevaisuuden silmää osaa nyt Marin.
   Johtajasta puolue tunnetaan.

   Muuten persujen persmäki alkoi Halla-ahon väsymisestä.

 5. Mietin tänään ajatusleikkinä sitä, millaiset seuraukset sillä olisi, jos tietyn tuloluokan ylittäviltä poistuisi oikeus äänestää? Sitten he voisivat itse halutessaan palauttaa äänioikeutensa, mutta samalla valtaa saatuaan vapauttaisivat sitä sitten toisille…. No joo. 🙂

 6. Kekkosella oli kova viinansietokyky

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000494301.html

  ”Kekkoselle ei saa enää antaa viinaa”

  Suomen ja Neuvostoliiton taloudellisella ja poliittisella kanssakäymisellä on vodkanhuuruinen maine, jota Finn-Stroin toimitusjohtajan Risto Kangas-Ikkalan muistelmat ”Kohtalona Kostamus” eivät ainakaan hälvennä.

 7. Vainajista ei kyllä oe soveliasta moittimista alkaa kenenkään terv tepivaari

  1. Kekkonen oli mies paikallaan aikanaan – vaikka olikin viinaan menevä – tämä piirre varmaan sopi venäläisille.
   .

   Yhteisiä asioita hoitaneita ihmisiä pitää voida arvioida vielä heidän poismenonsa jälkeen Olen kritisoinut Stalinia ja Hitleriä. Jos Putin sattuu kuolemaan ennen minua, niin melko varmasti jatkan hänen arvostelemista.

   1. Arvostelu ja haukkuminen onkin eri juttu Eikä tuo putini olekkaan Suomen päämies
    Jonka kansa valitsee ihan itse terv tepivaari

    1. Se taitaa olla aika laihan-luisevan basenjikoiran ulinaa lähinnä ainakin minun osaltani, jos päästän valloilleen alleviivauksen ja töhrin sitä, että saman veneen alla nukumme vertauskuvallisesti — ja millä keksinnöillä olen itse pasifoinut mieltä. Öljypatterin minulle jo lupasi eräs, vingahdettuani nähtyäni muutamainen uutismuru sähköteemakattauksen lautasella.
     Erityisen suolaisesti se kirveltää, koska roposeni kuluvat kuin pyörät siunatun Wolt-kuskini tahi ruoka-orjan ajovälineessä, joka ei alueelleni kannata, joten maksaa mitä maksaa! Ja kantaa itse. Ja kärsii, kuulkaa. Minä se vasta kärsin.

 8. Ei ole ja kyllä siinä on vielä ehdokkaatkin haussa monella puolueella terv tepivaari

 9. Arvopohja-Anankin tapaus osoittaa, että käytäntö pitäisi korjata. Jatkossa eduskuntaryhmien välisen kokouksen pitäisi nimittää hallitustunnustelija.

  Nytkin eduskunnassa on ei-marxilainen enemmistö, mutta marxilainen hallitus. Ja Marxin oppien mukaan isänmaallisuus on kapitalistisen keksintöä ja suurimpia syntejä.

  Ei pitäisi monomaanisesti pyrkiä enemmistö hallitukseen. Sekametelihallitus johtaa siihen, että puolueet käyvät kauppaa keskenään, eikä johdonmukaisuutta löydy.

  Pitäisi siirtyä yleispohjoimaiseen käytäntöön, jossa ei pidetä enemmistöhallitusta tärkeänä tavoitteena.

  Suomen systeemi on sikäli paska, että puolueet ovat ei-parlamentaaristen ryhmien korruptoimia. Tästä yhtenä esimerkkinä ay:n ja demaripuolueen korruptiokytkentä, jota esimerkiksi Ahtisaari piti vaarana hyvinvointivaltiolle.

  Yhtenä esimerkkinä parlamentarismia vastaan kohdistuneesta iskusta oli, kun ay:n rahoissaan kieriskelevät rähmäkäpälät ryhtyivät taloudelliseen väkivaltaan, kun Sipilä olisi halunnut parantaa pienyritysten palkkaus mahdollisuuksia.

  Kun Lipponen vei Suomen euroon, hän edellytti työelämään joustavuutta suhdanteista, jossa euro ei pysty joustamaan. Joustojen edistämisessä Lipposen räpylät kuitenkin halvaantuivat. Ay onnistui murskaamaan parlamentarismia. Seurauksena oli valtaisa työttömyys, verotuksen nousu ja velkaantuminen.

  Kekkonen oli mies paikallaan. Ei suvainnut turmiollista ääliövaltaa, vaan taisteli ääliöitä vastaan, vaikka se oli vaikeaa, koska ääliöille tuli tukea rajan takaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *