Maalari ”maalitti” taloa,…….

Minä olen kuulemma muiden mielestä ”yksinkertainen” henkilö, joka aina löydän vaikeisiinkin asioihin sen kaikkein yksinkertaisimman selityksen, tai sanoisinko ratkaisun ja vastauksen.

Mutta kun olen fundeerannut siihen kysymykseen yksinkertaista selitystä, että mikä on saanut ihmiset muuttumaan lampaista susiksi ihan tässä viimeisen parin vuoden aikana, kun he suorastaan repisivät toisiltaan silmät päästä ja jos mahdollista, voisivat viedä toisensa suljetulle, kun mielipiteet eivät olleet oman penaalin mukaisia.

Saas nyt sitten nähdä, että koska nämä nyt esitetyt viharyöpsähdykset joita kuvaruutujen läpi toisiin kohdistetaan muuttuvat lihaksi.

No, palaan peruskysymyksen ääreen että miksi, niin yhteen päätelmään olen tullut, en sitten tiedä onko se vaikeaan kysymykseen se yksinkertainen lopputulema.

Mutta alan epäilemään, että koronarokotteet sisältävät, joko tahallaan tai tahtomattaan sellaiset aineyhdisteet, joka on selittävä tekijä tähän valtavaan tulvaan vihan ilmenemismuotoja jota toisiimme kohdistamme.

Tälläkin Pirkan blogin alustalla aikuiset ihmiset ovat kuin pahaiset kakarat toistensa kimpussa sanallisesti ja tämä nyt kuitenkin on somessa sieltä lauhkeammasta päästä susitarhaa.

Joka tapauksessa, jos tämä ”viha”  jota nyt sanallisesti osoitamme toisiamme kohtaan pysyy vastaisuudessakin vain sanallisessa muodossa ja näyttöjen välityksenä, niin on sekin kuitenkin parempi vaihtoehto kuin lähteä kadulle potkimaan viestiään perille.

Onkohan se nyt kuitenkin niin omalta kohdaltani kysymystä arvioiden, että suutari pysyköön lestissään ja odotetaan vastauksia niiltä, jotka ovat itseäni enemmän persettään koulun penkkiin hanganneet.

 

 

6 vastausta artikkeliin “Maalari ”maalitti” taloa,…….”

 1. Katsos Arvi, ei siinä tarvitse paljoa persettään penkissä hieroa, kun ymmärtää sanan ”puolue”, joisa kaikki ovat mielestään oikeassa, jotkut samaa mieltäkin, mutta yksi on eri mieltä itsensä kanssa, toisen kanssa ja lähes kaikesta.
  Sitten mediaa vahtii oikeamedia ja valemedia.
  Siinä se lyhyt oppimäärä on.

  1. Heikki,- kommenttisi jälkeen aloin epäilemään omaa yksinkertaisuuttani..

 2. Et sinä Arvi olekkaan niitä yksinkertaisimpia niitä kyllä on erääsä maakunnassa Suomessa
  terv tepivaari

 3. Taito ei ole siinä että osaa olla samaa mieltä.

  Taito on siinä että ymmärtää erimielisyyden rikkauden. Ymmärtää, että vaikka äänestää punavihreitä, on tärkeää pystyä keskustelemaan kunnioittavasti persujen kanssa. Vaikka äänestää kokkareita, on tärkeää pystyä dialogiin vasemmiston kanssa. Ja niin edelleen.

  Kyllä, tietenkin vastapuoli on idiootteja. Jokainen toinen ihminen on idiootti jos vaan rimanvedosta sovitaan. Joten jos et aio muuttaa autiolle planeetalle yksin, parempi oppia arvostamaan oikeutta olla idiootti.

  Sillä se vapauksista suurin ja tärkein.

Kommentoi