Meit` oli raitilla naisia viis, oli myös poikia, ei me välitetty niist`.

Voimme varmaan puhua historiallisesta muutoksesta, kun yhteiskuntamme on kertarysäyksellä muuttunut viimeisen kolmen vuoden janalla tasavallasta ”akkavallaksi” ilman ainaista ”kiljuntaa”.

Meillä kyllä sopu säilyy ja onni kukoistaa vaimon päättäessä kaapinpaikan ja täytyy kyllä sanoa, että monelta murheelta ja hammasten kiristyksiltä on säästytty, kun ei ole minun, äkkiväärän ja putkiaivoisen mielenoikkuja lähdetty edes kokeilemaan, niissä olisi käynyt niin, että priimaa haluttiin, mutta sutta ja sekundaa saatiin.  Yhteisestihän toki niitä asioita hoidetaan, mutta kun viimeinen sana sanotaan äidin kielellä, niin siksipä me niin sitä äidinkieltä rakastammekin.

Mutta kotona hyvin toimiva ei näytä toimivan valtakunnan tasolla, kun yhteiskunta on saatettu lähes selvitystilaan ja kaaokseen naisten johtamana ja peilikin on tuskissaan, kun viisi naista joka aamu höpisee sille ja kyselee, että ken on maassa kaunehin.

Kyllähän se olisi pitänyt tietää kun valtaa jaettiin, että mitä useampi nainen, niin sitä huonompi soppa sanoo vanha kansanviisauskin.

Nyt näyttää olevan, että vieläkin mies luulee olevansa pää, mutta kyllä se on naisen kaula joka sitä päätä kääntelee haluamaansa suuntaan valtakunnassa.

Joten, toivottavasti tulevaisuudessa valtakunnassa kaikki hyvin kun,  ”käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain, vaikka esteitä on joskus tiellä kohtalon, voimme kaikki ne voittaa”…..

41 vastausta artikkeliin “Meit` oli raitilla naisia viis, oli myös poikia, ei me välitetty niist`.”

 1. No eipä minulla käännä päätä kukaan enää itse sitä kääntelen ja elän parhainta aikaani niin pitkään kun eloa riittää terv tepivaari

  1. Minäkin olen painajaismaisen suhteen jälkeen huomannut olevani aika tyytyväinen itsekseni, enkä haluaisi enää jakaa arkea toisen ihmisen kanssa. Suuresta perheestä tulen ja olen saanut elää noita hyviä aikoja ihan riittämiin, nyt on ihana olla omassa rauhassa.

 2. Näin asia on
  On mulla toki kolme naista jota rakastan mutta ei ole kotona ne ovatkin omia lapsia ja lasten lapsia

 3. Naisilla on paljon enemmän valtaa kuin miehillä, on ollut aina. heillä on elämän valta.

  ”Egyptissä miehillä ja naisilla oli suurin piirtein samat oikeudet, ja koska palkat olivat yhtä hyviä, naiset kävivät usein töissä.

  Kun antiikin Kreikan historioitsija Herodotos vieraili Egyptissä 400-luvulla eaa., hän oli saada viiniä väärään kurkkuun tyrmistyksestä: ”Ihmiset ovat kääntäneet tavat ja perinteet täällä päälaelleen. Naiset käyvät kaupoilla ja harjoittavat liiketoimia, ja miehet istuvat kotona ja kutovat.” – Historia Net.

 4. Jos taas antaa luulotaudille valtaa ollaankin nesteessä terv tepivaari

 5. Amerikkalainen (USA) feministi Camille Paglia on sanonut, että jos naisilla olisi ollut päätäntävalta, asuisimme yhä olkimajoissa. Camille Paglia on väärässä – olkimajatkin olisivat jääneet rakentamatta.
  Näin sanoo kirjailija Timo Hännikäinen teoksessaan ”Kunnia”.

  1. Niin olisi, eihän sitä kukaan muijista olisi edes viitsinyt yrittää miesten haukkumisen sijaan.
   Saattaa olla, etteivät taidotkaan olisi riittäneet…

 6. Anteeksi, mutta vähän kyllästyneenä totean, että mitä jos avioliitoissaan katkeroitunut herrasväki ottaisikin eron ja ryhtyisi elämää itsensä kanssa elämänsä parasta aikaa, tai etsisivät uuden kumppanin uusin kriteerein, jotka eivät olisikaan älykkyys ja hyvä ulkonäkö — vaan ihminen jonka seurassa olisi hyvä olla.

  Politiikassa nuoret naiset ovat tervetullutta voimaa.

  1. Ja mistähän joku Liisa luulee tietävänsä, että kyseessä olisi avioliitoissaan katkeroitunutta ”herrasväkeä”?
   Älä kuvittele muiden olevan kaltaisiasi.

   1. Mietin ihan yleisellä tasolla, että miksei avioero voisi olla hyvä asia; sehän voisi olla terve ja rohkea, asiallinen päätös sekä askel uuteen elämän vaiheeseen.

 7. Ei ole tarvetta erota vaimo on ollut kohta kymmenen vuotta lamminpään hautausmaalla
  Nyt en enää n 75 v vaimo väkeä etsiä terv tepivaari

 8. Se siitä naispappeudesta ja lepakoiden vihkimisestä!

  Niinkuin kaikissa pyhien seurakunnissa, 34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo. 35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

  https://raamattu.fi/raamattu/KR38/1CO.14/1.-Korinttolaiskirje-14

  1. Minä voin huitoa ristin merkin muinaismuistoille, jos se jotakuta helpottaa, sitten voimme sheikata öljyistä kättä ja käydä lepäämään jäkälikköjen alle sekä muuttaa puihin asumaan.

   1. Hyvä Liisa!

    Pääasiana täällä on, että täytyy olla eri mieltä jokaisen kanssa ja lopuksi itsensä kanssa ja vielä ”yläkerrankin” kanssa.
    Ja nyt naisen rooli tässä uskontofanatiassa on vai poljettavana ja äijän hellankoukussa raahattavana. Täällä nämä punaniskat, rehupuntit, paskahousuissa haisevat lökäpöksyt äijänpierut ulvovat, että nainen on kiljuva akka, piru, muija, akka tai ämmä.

 9. ”Olen tutkinut kymmeniä vuosia ihmisen psyykeä, mutta jos minulta kysytään mitä nainen haluaa, en pysty vastaamaan.” – Sigmud Freud.

 10. Globalistit, internationalistit, radikaalifeministit… yrittävät vääntää, että feminismikritiikki olisi naisvastaisuuden synonyymi. Asiahan on tietenkin päinvastoin (kun puhutaan radikaalifeminismistä, joka noin 50 vuotta sitten polki jalkoihinsa tasa-arvofeminismin ja rupesi tavoittelemaan naisten ylivaltaa). Feminismivastaisuus on naismyönteisyyttä, koska tämä radikaalifeminismi on haitallinen paitsi miehille ja pojille, myös naisille itselleen.

  Radikaalifeministit (länsimaissa) ovat vahvasti lääpällään islamin suuntaan ja esim. pyrkivät olemaan vaiti naisten ympärileikkauksista, lue silpomisesta.
  Eikö tässä ole ristiriita? Ei, kun tiedostaa että radikaalifeminismi on marxilainen liike, jolle feminismi on vain välivaihe matkalla kohti marxilaista utopiaa.

 11. Onko Naisasialiitto Unioni vitsi (joka ei naurata)?

  Ulla Appelsin , Ilta-Sanomat 18.3.2015.
  ”Tapanilan raiskaus on herättänyt Suomessa vilkkaan keskustelun. Itse rikos on karmea: viittä nuorta miestä epäillään yhden nuoren naisen joukkoraiskauksesta. Näin julmasta rikoksesta puhuttaisiin muutenkin, mutta nyt nettikeskustelua on kuumentanut se, että rikoksesta epäillyt ovat somalialaistaustaisia.

  Esimerkiksi Naisasialiitto Unioni – joka väittää ajavansa naisten oikeuksia – on tuohtunut siitä, että Tapanilan epäillyistä tekijöistä keskustellaan ja heitä syyllistetään nyt niin paljon. Jollain mielenkiintoisella logiikalla Tapanilan raiskaus on nimittäin Naisasialiiton mielestä oikeastaan koko suomalaisen yhteiskunnan vika: ”Raiskaus on todellakin kulttuurinen ja sosiaalinen ilmiö. Sellaisena se juontaa perinteiseen patriarkaaliseen yhteiskuntaan, jollainen Suomikin vielä on.” Kannanotto löytyy Unionin Facebook-sivuilta.”

  1. Sehän onkin hauskaa jauhaa naisten sukuelimistä ja naisten kokemasta väkivallasta netin poikakerhossa sukkeroiden toisten kohtaloilla kiihkomielistä propagandaa. Kuka vaihtaisi vaihteen, joka jäänyt jumiin? No, onhan se periaatteessa hyvä, että ihmiset saavat kirjallisessa muodossa purettua tuntojansa ulos itsestään, tätä toki kannatan.

   1. Meinaat siis, että, kun miehet eivät hyväksy naistenkaan silpomista ja femakot ovat siitä hiljaa, niin miestenkin pitäisi olla kuin pisi sukassa?

    1. Nestemäinen ketamiini suoraa suoneen voi ainakin joksikin aikaa auttaa hälventämään negatiivisia tunteita, samoin bentsodiatsepiinit rauhoittavat oloa. T. muija

     1. Että sellasta, jos oikeasti esittämästäsi jotain ymmärrät, olet idiootti ja taasen jos et ymmärrä niin…

      1. Siltä varalta, että joku ei tiedä asiasta, niin Ketamiinia käytetään masennuksen hoitoon ja se lienee myöskin hevosen nukutusaine eläinlääketieteessä.

       https://www.duodecimlehti.fi/duo13478

       ”Laskimoon 1-3 kertaa viikossa annettavat ketamiini-infuusiot ovat nopein ja tehokkain käytettävissä oleva masennuksen hoitomuoto. Lyhytkestoinen ketamiinilääkitys on sekä yksisuuntaisen masennuksen että kaksisuuntaisen mielialahäiriön masennusjaksojen käypää hoitoa. Ketamiini soveltuu hoitoresistentin masennuksen hoidon aloittamiseen, itsemurha-alttiuden lievittämiseen ja samanaikaisesta kivusta kärsivien masennuspotilaiden hoitamiseen. Pitkäaikaisen ketamiinihoidon turvallisuutta ei tunneta riittävästi. Sen mahdollisia haittoja ovat psykoosiriskin lisääntyminen, kognitiivisen suorituskyvyn heikkeneminen, huumeriippuvuuden kehittyminen, tehon hiipuminen ja hoidon loputtua masennuksen nopean uusiutumisen aiheuttama psykologinen kuormitus.”

      1. Veikko nisäni ovat kuin tulivuoret, mutta ei, en ole ollut ketamiini-infuusiossa, vaikka sellaista kyllä kokeilisin, jos olisi tarve.

 12. Nykyfeminismistä on solidaarisuus kaukana.

  Yle uutiset-sivusto 16.12.2014, toimittaa Jussi Mankkinen.j
  ”Vuoden 2006 ylistetympiin poliittisin ilmiöihin on kuulunut ruotsalainen feminismi: Feministiskt iniativ-puolue sai edustajan Euroopan parlamenttiin ja Ruotsiin muodostettiin myös nyt jo kuollut ja kuopattu feministihallitus.

  Entäpä kun Ruotsissa pitäisi puhua etenkin Afrikasta ja Lähi-idästä saapuneiden maahanmuuttajanaisten oikeuksista – ollaan hiljaa, ja nimenomaan feministit ovat hissun kissun.

  Tänä kesänä Nörrköpingissä paljastui tapaus, jossa pakallisen koulun 30 maahanmuuttajataustaiselle tyttölapselle oli tehty ympärileikkaus, sen radikaalein muoto jota voi ja pitää kutsua silpomiseksi.
  Mitä tekivät Ruotsin feministit?
  Olivat hissun kissun.

  Viime vuonna Ruotsissa julkaistiin hätkähdyttävä uutinen, jonka mukaan maassa asuu 70 000 nuorta – pääasiassa naisia – jotka elävät kunniaväkivallan ja esim. järjestetyn avioliiton uhan alla.
  Ryhtyivätkö ruotsalaiset feministit leppymättömään taisteluun kunniaväkivaltaa ja sen lieveilmiöitä vastaan?
  Eivät ryhtyneet.

  Näin siis maassa, joka kutsuu itseään maailman tasa-arvoisimmaksi, ja jossa jokaisella naisella tulisi olla yhtäläinen
  oikeus päättää omasta seksuaalisuudestaan ja mahdollisuus osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan.”
  ——————————————————————-
  ”Pientä on miehen alistamisen halu naisia kohtaan, verrattuna naisen alistamisen haluun toisia naisia kohtaan.” – Kirjailija ja presidentin rouva Sylvi Kekkonen.

 13. Paljon on vääntöä yllä – mutta itse ehdotan että naiset ja miehet ovat keskimäärin eri puusta veistetty. Jutustan usein psykologiaa ymmärtävien tuttavien kanssa ja hyvin usein analysoidaan näitä eroja. Eivät ne tee toisista parempia tai huonompia, vaan erilaisia. Ja niiden erojen myötä keskimäärin tarvitsemme toisiamme – onko se sitten kavereina, liikekumppaneina, puoluejohtajina vai avioparina on vain saman ilmiön eri muotoja.

  En pidä patriarkaalisesta ajattelumallista, ks. suunnilleen koko lähi-itä. En pidä myöskään äärifeministisestä ajattelumallista. Molemmissa kielletään se yksinkertainen asia, että erilaisuuksine kaikkineen meille on kaikille käyttöä. Jos kiellät toisen sukupuolen, kiellät luontoäidin kauniin työn.

 14. Jumala loi miehen mieheksi, naisen naiseksi ja käärmeen käärmeeksi. Eivät nämä relativisoimalla ja hanslankarifilosofialla muuksi muutu.

Kommentoi