Pallo perkele, ei yhtään kyllä naurata.

Kaivoin tuolta komeroni pohjalta siellä vuoden päivät pölyttymässä olleen  kristallipalloni esiin ja siitä tiirasin sitä osastoa pallostani, jossa lukee että  VIIHDE.

Ja keidenkäs pärstäkertoimet sieltä esiin työntyivät esiin muiden kuin Arkadianmäen sirkustaiteilijain kansan-naurattajat totisine naamoineen ja näkyi siellä kuningas Saulinkin kruunupää loistavan niin, että meinasi minut ihan sokaistaa kirkkaudellaan. Saulin kohdalla lukee, että odota vielä vuosi, sitten vasta kristallipallo kykenee vastauksen antamaan hänen saappaisiinsa hyppääjästä, joten siirryin sitten osastoon, jossa lukee että  hovinarrit.

No nyt alkoi Lyyti kirjoittamaan ja kysyessäni pallolta, että kukahan se mahtaa tätä valehtelijoiden klubia johtaa pääministerinä seuraavan neljä vuotta, niin jostakin kumman syystä pallo alkoi soittaa kappaletta Petteri punakuonosta ja ajattelin että nyt on pallo vielä joulun tunnelmissa ja kysyin uudelleen, että kuka pääsee sirkustirehtööriksi sirkukseen, niin se karjaisi minulle, että ookkona sää pöljä kun et kerrasta usko.

No, jätin asian sikseen ja kysyin tulevaa hallituspohjaa ja sini-punaa tyrkkäsi ja ajattelin, että Sanna siellä laskeutuu joustavasti valtaistuimeltaan Petterin hovineidoksi, istumaan rahakirstun päälle mutta mitä vielä, taas alkoi kristallipalloni soitannan kautta vastausta antamaan ja alkoi kuulumaan laulu Isontalon Antista ja arvailuksihan se minulta meni ja päädyin Lindtmaniin, koska Rinteellä on jo parasta ennen päivämäärä mennyt umpeen..  No siitä sitten kysäisin pallolta, että mihis se Sanna sitten itsensä parkkeeraa, niin taas alkoi soitanta ja kuului kappale että, menoo lippu, menoo lippu, mulla kauas meno lippu on ….

Ja kristallipallo näytti kun kysyin muita hallituskumppaneita demareiden lisäksi Petterille, niin Ruotsalaisia ja Vihreitä tyrkkäsi ja nyt ei kuulunut soitantaa, tuli vain vastaus että, siirrytään suoraan vihreästä siirtymästä seuraavaan askelmaan, eli helvettiin.

Ja ei ollut enää edes minun vaikeata arvata mitä pallo näytti opposition orsille, siellä penkkiä kuluttavat lihoneet persut ja entisestään laihtunut anorektikko kepu.

Enempää en tällä kertaa palloltani kysellyt sirkuksesta, eihän sitä nyt makeaa mahan täydeltä.

 

10 vastausta artikkeliin “Pallo perkele, ei yhtään kyllä naurata.”

 1. Minä taas jatsoin elämänviivoja oikeassa ja vasemmassa kädessäni. Molemmissa ne menevät ihan eri suuntiin.
  Mutta panin kädet ristiin, niin ne yhtyivät ja olivat sovussa saman mökin alla ja löivät kämmentä päälle.

  1. Oikea ojentaa ja vasen vastaanottaa sanotaan, vai olisiko se sittenkin toisin päin.ja tästä ei ole enään muuta tietä kuin leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

  1. Kummeli,- Pena sen sitten siinä viime metreillä keksi ja veti ikään kuin ässän hihastaan…….
   Onhan tää Marinin hallitussekoilut kuin 1/1.teen kummelien kanssa, toiset tekee sitä hymyssä suin ja toiset totisella naamalla.

   1. Ei kai se Heinosen vika ole kun hallituksen ministerit pääministeriä myöten puhuvat mitä sattuu?

    No onneksi Suomessa eduskunnalla on oikeus saada tieto mitä oikeasti on tehty ja mitä jätetty tekemättä.

 2. Pystyn ennustamaan teille hyvällä todennäköisyydellä seuraavan pääministerin. Tarvitsen vain vähän aikaa ennustuksen valmisteluun. Sopiiko jos vastaan vaikkapa… no heitetään ny vaikka maanantai 3. huhtikuuta?

Kommentoi