Ruotsi on pelon valtakunta.

Rakkaasta länsinaapuristamme on tullut sotilas,-ja poliisivaltio, jossa turvallisuusjoukot partioivat kaduilla sisäisen,-ja ulkoisen ( venäjä ) vaaran uhatessa heidän ”ankkalampeaan”.

Mutta onkohan nyt kolmen kruunun maa paskonut housuihinsa, kun venäläisiä sota-aluksia on nähty matkaavan itämerelle ja siksi on maa on asetettu osittaiseen liikekannallepanoon ja kuljetettu sotilasjoukkoja Gotlannin puolustamiseksi ry….ltä.

Sisäisestä turvallisuutta siellä vastaakin jo isoimmissa kaupungeissa rikollisjengit ja siltä osin maa on jo vihollisten miehittämä.

Meillä suomessa on 1300 kilometriä rajaa venäjän kanssa ja täällä ei housuun paskota vaikka karhu kuinka ärjyisi pesällään.

 

 

 

7 vastausta artikkeliin “Ruotsi on pelon valtakunta.”

 1. Äläs nyt Arvi vähättele. Onhan täällä asian tiimoilta ja erittäin huolestuneena todettu; parinkin blogistin teksteissä ” Kun ry–ä taas hyökkää Suomen kimppuun …”
  Toisaalta eihän se ole yli 80 vuoteen sitä tehnyt, joten tuo ”… taas …”, lienee hieman liioiteltua.

  1. On se toisaalta surullista, kun meidän sukupolvi ei ole saanut ottaa ”miehestä mittaa”.

 2. Kukapa on väheksynytkään varautumista, kyllä minä sen ymmärrän mutta jos kätkeskellään maastoon elintarvikkeita, Venäjän hyökkäyksen varalta, ylireagoidaan normaaleihin tapahtumiin, se lienee typeryyttä.

 3. https://yle.fi/uutiset/3-12171659

  20.11.2021

  Ruotsista tuli murhien ja kranaatti-iskujen keskus, ja näitä virheitä Suomen pitäisi välttää – ruotsalaisekspertti: ”Me olimme naiiveja”

  Ruotsi on epäonnistunut niin poliisin toiminnassa, kouluissa kuin kotouttamisessa, sanovat ruotsalaiset asiantuntijat. Heillä on vinkki Suomelle: ottakaa jengiytymisen varhaiset signaalit vakavasti.
  .
  12-vuotias koiraa ulkoiluttanut tyttö ammutaan vahingossa autosta Botkyrkanissa elokuussa 2020.

  Paria viikkoa aiemmin leikkimässä olleet 5- ja 6-vuotiaat lapset joutuvat keskelle tulitusta Visättrassa.

  Syyskuussa 2021 käsikranaatti heitetään väärän asunnon olohuoneeseen Sollentunassa.

  Ruotsista kantautuvat väkivaltauutiset hätkähdyttävät. Ampumisia tai räjähdyksiä on lähes päivittäin, ja raa’an väkivallan kohteeksi joutuvat myös sivulliset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *