Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa.

Sattuipa taas eilen kun naapurini kanssa keskustelin, että politiikasta  väänsimme kättä ( kuvainnollisesti ) ja eri mieltä olimme kuten yleensä kepulit ja persut nykyään ovat ihan kaikesta, johtunee kait siitä, kun kepulit muistuttaa erehdyttävästi kamelionttia värinvaihtamisineen.

Kepuli sanoi, että ensikevään vaalien jälkeen persut tulevat olemaan kannatuksessaan kepulien alapuolella ja että demarit voittaa vaalit ja nykyinen hallitus saa jatkokauden.

No, menin mykäksi ( en mykkäseksi ) tästä ennustuksesta ja kun sitten sain taas puhelahjani takaisin, niin kerroin hänelle oman veikkaukseni ensikevättä silmällä pitäen.  Vaalien suurin puolue tulee olemaan PerusS  ja kepulit jäävät nuolemaan näppejään ja jopa vihermyrkky menee teidän edellenne, eli tulette olemaan sijaluvulla 5

Sillä jos ei perussuomalaiset tulee näiden hallitussekoilujen ja jatkuvien katastrofien jälkeen olemaan ykkösenä, niin silloin on kyllä suomessakin ääntenlaskennassa tehty ”Trumpit”.

Ja kokoomuskin kyllä ensikevääseen mennessä putoaa pois kärkipaikalta, kun näyttää olevan hyvin monissa asioissa tämän katastrofihallituksen linjoilla.

Löimme tonnin vedon ja minä luulin jo että nyt saankin helpon tonnin omaan pussiini, mutta kepulipa sanoi että se on sitten ruplan kurssin mukaan, joka lienee 0,0….jotain.

( lopuksi huumoria )  Opettaja tarkasteli koulussa pikku arvin poissaolovihkoa ja kauhisteli suurta poissaolojen määrää ilman syytä ja päivitteli, että mitähän poika ressu sinustakin tulee isona, johon arvi suureen ääneen julisti että….KANSANEDUSTAJA.

 

 

9 vastausta artikkeliin “Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa.”

 1. Kevään vaaleista tulee blokkivaalit, jossa vastakkain ovat vihreä ja sinivalkoinen siirtymä, ei ole vaikeata arvata kumpi näistä on isänmaan asialla.

 2. On pakko tämä kommenttini liittää myös tänne:

  ”Demokratiassakin on äärilaidat, kuten opposition äärioikeat persuineen, kuten myös kokkareiden rydmanilaiset ja kalevat, unohtamatta Harkimon höyrypäisyyttä ja mihin lienee osa KD:stä kuulua ?
  Hallituksesakin on kepun vanhoillinen siipi, joka kuulluu oikean laidan kosolalaisiin kuten oppositiossa olevat.

  Samoin toinen vasen äärilaita vasrueissa, selviä kommunisteja täytyy pitää silmällä, ne eivät kuuluisi ainakaan hallitukseen.

  Keskitien kulkijat kaikista puolueista kokkareineen olkoot hallitusvastuullisia. Äärilaidat ulos ml. kaikki persut.”

  1. On pakko tämä kommentti liittää myös tänne eli,– monensiakohan persuhautajaisia Heikki TAAS kerran valmistautuu viettämään.

    1. Heikki,- olet epätoivossasi ihan itse nakuttelemassa viimeisiä nauloja poliittisen ideologiasi ruumisarkkuun ja Hakkarainen on ammattimies alallaan ja taisi olla ainoa eduskunnassa, joka oli oikeilla töillä itsensä elättänyt.

     1. Eiköhän siellä ole maanviljeijöitä, poliiseja, sähkömiehiä, ”juristeja”, kiinteistösijoittajia, lääkäreitä, sairaanhoitajia ja kaupan kassojakin…

      1. Olet oikeassa, mutta tarkentaisin vähän Hakkaraista koskevaa lausuntoani. Eli hän on ainoa joka tietää ja taitaa kuinka puu käyttäytyy aina sen syntymästä kuolemaan asti ja osaa sanoa miten meidän metsäpolitiikkamme on ajettu kaaokseen näiden viherpiipertäjien ja toukansuojelijoiden ismein. Teoreetikkoja ja asiantuntijoita kyllä piisaa, jotka eivät tiedä miltä pihka tuoksuu ja kuinka saha ja kirves tykkää, kun saa olla osallisena vihreän kullan vuolennassa.

 3. Nykyään aika harvat asiat naurattaa, varsinkin politiikka on vakava asia. Kaikki vaan eivät ota sitä tosissaan ja heittäytyvät täysin pelleiksi.

 4. Itse en pysty tätä nykyistä hallituspolitiikkaa seuraamaan nauramatta, on se niin absurdia kaikessa kauheudessaan.

Kommentoi