Suomalainen ensin, siinä on PerusS arvot joka pitää eikä muutu, vaikka muut pitää sitä vihapuheena.

En vielä olisi valmis omastapuolestani uskomaan kuten muut puolueet satraappeineen, että perussuomalaisista viimeinen sammuttaa valot lähtiessään.

Kun esimerkiksi tarkastelee vähän vaaleja muutama vuosi takaperin, niin perussuomalaiset saivat vuoden 2017 kuntavaaleissa 8,8% kannatuksen ja jo vuonna 2019 eduskuntavaaleissa jäimme vain muutaman tuhannen äänen päähän suurimman puolueen asemasta ( sdp 17,7% ja PerusS 17,5%

Joten minä olen tyytyväinen tähän roheeseen yhteentoista prosenttiin ensimmäisissä kepuhimmeli vaaleissa.

Siinä on vielä kova selitteleminen kepulaisilla, kun aletaan kaikkia lupauksia lunastamaan mitä kansalaisille lupasivat ennen vaaleja.

Perussuomalaiset voivat kulkea pystypäin turuilla ja toreilla ja katsoa äänestäjiään silmiin häpeilemättä, kun ovat samaa mieltä ennen ja jälkeen vaalien, eikä olla unelmahöttöö ja ”vappusatasia” jaettu ja valtiokirstun tyhjä pohja loistaa yhdessä rahaministerin kanssa kuin naantalin aurinko.

Ymmärrän kyllä hyvin näin pienen äänestysprosentin, sillä aluevaltuustot saavat kaiken rahoituksensa valtiolta, heillä on vain organisaattorin virka ja siksipä eduskuntavaalit ovatkin ne, joihin perussuomalaiset tulevatkin ryminällä ja suurimman puolueen mandaattia ei heiltä vie edes kolmas valtiomahti valhemedioineen ja vihajournalisteineen.

Se on huvittavaa kun lukee näitä valhemedioita, kun Jussi Halla-aho onkin yht´äkkiä heidänkin silmissään muuttunut päteväksi, osaavaksi ja taitavaksi, vaikka aikaisemmin Jussia ei erottanut tapeetista punastelevana ja nieleskelevänä Eiran elitistinä. joka on kaukana jäsenistönsä ja äänestäjiensä junttiudesta.  Rikka Purra on nyt ottanut Jussin paikan median sylkykuppina, mutta siinä tulee käymään kuin aikaisemminkin, että mitä enemmän paskaa heittelevät perussuomalaisten tuulettimeen, sitä suurempi on taas prosentit, eli kyllä kansa tietää, että kaveria ei jätetä, kun vaarassa on isänmaa.

Tulee olemaan mielenkiintoinen vuosi edessä, kun hallitus huutaa ei  oota joten pitää lainata ja velkavuori kasvaa kuin voivuori aikoinaan.

 

 

26 vastausta artikkeliin “Suomalainen ensin, siinä on PerusS arvot joka pitää eikä muutu, vaikka muut pitää sitä vihapuheena.”

 1. On kieltämättä onnistunutta markkinointia sanoa suomalainen ensin.

  Valitettavasti pintarapsutusta tuo ei kestä. En pidä tuosta rajanvedosta suomalaisten välillä. Toki muutkin puolueet sitä tekevät, mutta eivät he toisaalta väitäkään puhuvansa suomalaisten edusta.

  1. Se kestää pintarapsutusta ja muut puolueet eivät sitä uskalla lausua, koska heitä ”isoveli valvoo”.

   1. …tuolla ”kolme suurta” jo juhlivat vaalien jälkeen sitä, että kolmen suuren tuolileikki jatkuu jälleen entisellään, pienen väliaikaisen häriötekijän jälkeen ( PerusS ) mutta perus on tullut jäädäkseen ja sen kannatus tulee kasvamaan samaa tahtia kun muut lisäävät suomineidon velkataakkaa ja ajavat miljardeja ulkomaiden pohjattomaan kaivoon vihreän siirtymän toteemia kumartaen.

    1. Kokoomuskin on nyt voimansa tunnossa ja Orposta on tullut jo ulkopolitiikankin osaaja, kun niin panet….eiku natottaa.
     En vielä Orpona kyllä pääministeriyttä juhlisi, sillä kun ratsastaa monilla rattailla vaalivoittoon, niin ennen pitkää se sontakärryjen perälauta putoaa ja paska valuu kansan niskaan.

 2. Bensan ja dieslin hinta tulee vain nousemaan, vaikka yksi pöljä ei sitä näytä ymmärtävän.

 3. Arvi, se että kiistät kritiikin summittain ottamatta siihen kantaa, on epäterve merkki miltä tahansa puolueelta.

  Terve puolue ymmärtää että sillä on koko ajan tekemistä ja haasteita ympärillään. Se on puolue joka tietää että huomenna sen pitää olla parempi kuin tänään. Se on puolue joka tietää että joskus tehdään virheitä, niistä opitaan ja sen oppimisen myötä ollaan fiksumpia.

  Mutta puolue joka ei näe edes mahdollisuutta keskusteluun ei ole terve. Se on kuin uskontokunta.

  1. Perussuomalaiset joutuvat/saavat taistella joka päivä niiden arvojensa puolesta kaikilla politiikan näyttämöillä, jotka jäsenistö heiltä edellyttää.
   Eduskunnassa se joutuu yksin puolustamaan suomen ja suomalaisten oikeuksia ja turvaa, kun muiden puolueiden arvot kumartavat mieluimmin kansainvälisille sopimuksille ja doktriineille, vaikka ne ovat olleet ja ovat suomen kokonaisedun vastaisia.
   Sitten on vielä tämä persuvastainen mediakenttä, joka on valjastettu kyttäämään, herjaamaan, vähättelemään, valehtelemaan ja pilkkaamaan jne puoluetta, koska se on ajan henki ja sillä voivat lyödä rintoihinsa rasisminvastaisuudesta ja saavat kutsun muiden puolueiden saunailtoihin ja sisäpiirin kaveri,-ja toveriiltoihin, jossa tekevät yhteistuumin uusia suunnitelmia persujen saattamiseksi pois politiikan keskiöstä.
   Se on huvittavaa, että nyt kun vaalit eivät menneetkään ihan ennakko-odotusten mukaisesti puolueelta, niin nyt media ja muut puolueet huutavat kurkku suorana, että väärin sammutettu, kun persut eivät puhuneet sitä mitä muut heiltä halusivat ja nyt meidän muka pitäisi tästä johtuen ”tunnustaa syntimme” ja muuttua heidän kaltaisekseen. Ei saatana tule tapahtumaan, että me muuttuisimme muiden puolueiden kaltaisiksi isänmaansyöjiksi ja jäsenistön päättämillä ohjelmilla ja arvoilla pyyhkisimme peräpeilimme konsensuksen hengessä.
   Nyt pitää päin vastoin lisätä vain volyymia entisestään niiden arvojen puolesta, jonka johdosta meihin luotetaan ainoana vaihtoehtona tälle Brysseliläiselle yhden totuuden kulttiuskolle.Perussuomalaiset eivät pienistä vastoinkäymisistä muuta ohjelmaansa mikä on yhdessä sovittu muiden puolueiden ja mediakentän pilkasta huolimatta, sillä jos me alamme vaihtamaan mielipidettämme ja arvojamme kuin paitaa, niin se tie johtaa hautaan, mitä muut puolueet tietenkin haluavatkin.
   Kyuu tuolla edellä mainitsi, että meidän tulisi myöntää virheemme(syntimme) ja katsoa peiliin, mutta minä en kyllä näe mitään virhettä tehneemme ja jos nyt lähdemme tekemään katumusharjoituksia ja itseruoskintaa sen johdosta, että muita ei miellyttänyt meidän vaaleissa ajamamme linja, niin se on tuhon tie, jos kansalaisille muodostuu kuva, että olemme muuntautuneet muiden puolueiden kaltaiseksi tuuliviireiksi.
   Olipa vaalit mitkä hyvänsä kysymyksessä, niin suomalainen ensin pitää kutinsa meidän ideologiassamme ja jos se ei muita miellytä, niin se ei ole meidän häpeemme, meidän työnantajana on meitä äänestäneet kansalaiset, eikä muiden puolueiden satraapit eikä komsomolit, hunajapurkin houkuttelijoista puhumattakaan.
   Mutta sen olen oppinut huomaamaan, että mitä voimakkaimmin meitä vaaditaan muuttuvan sisäsiisteiksi ja salonkikelpoisiksi muiden taholta, niin sitä voimakkaammin jäsenistö ja äänestäjäkuntamme vaatii meitä entisestäänkin kirkastamaan valittua linjaa ja olen vakuuttunut, että puolueen nykyjohto vastaa jäsenistön toiveeseen, eikä lähde perussuomalaisia arvoja myymään helppoheikkien turhuuden markkinoille.
   Jos joku hurmahenki kuvitteli, että perussuomalaisia aiemmin äänestäneet olisivat siirtyneet kepun kannattajiksi vaalitulosta silmäillessään niin minun täytyy tuottaa hänelle pettymys, sillä perussuomalaiset olivat vain reservissä kuten äänestysprosenttikin osoittaa ja kun vuoden kuluttua eduskuntavaalit koittaa, niin silloin tätä pakkovaltaa lähdetään yhdessä tuumin murtamaan ja silloin näytetään että linja pitää ja ajetaan isänmaavastaiset takaisin metsäkaartiin, mistä pääsivät hetkellisesti suomineitoa orjuuttamaan ulkoa tuodun moraalittomuuden ja jumalattomuuden kumartajina.
   Eli, mitä kovempi on viha ja vastustus perussuomalaisia kohtaan, niin sitä kovempi on myös pelko, että heidän juhlansa on juhlittu, jos nämä perkeleet saavat kansalaisilta mandaatiin lopettaa heidän ilmaiset lounaansa ja juhlintansa kapitaalin kammareissa väristä riippumatta.

   1. Minä uskon vain Isään Jumalaan ja perussuomalaisuus on minulle puolue, jossa voin olla yhtenä puolustamassa isänmaata, kun suomineitoa raiskataan Brysselin namusetien ja parittajien toimesta, kotimaan utopistien ja saatananpalvojien hurratessa vieressä.

    1. Se on totta, että olemme yhden asian puolue ja se on isänmaan asia, josta ei tingitä missään olosuhteissa., joidenkin ”muukalaislegioonien” ja hurmahenkisten utopistien vaatimuksista.

 4. Arvin julistus perussuomalaisuuden paremmuudesta ärsyttää ihmistä kuka ei ole sen aatteen ehdotonta etevämmyyttä sisäistänyt. Oli puolue sitten mikä hyvänsä ei kanna hedelmää jos kaikki muut puolueet pataluhaksi moittii, on vaan omiaan nostamaan vastakarvaa. Jonkinlaisia yhdessä tekemisen eleitä pitäisi osoittaa ihan puolueen oman edun vuoksi sillä en jaksa uskoa että Perussuomalaiset eduskunnan vaaleissa koskaan yli 50% kannatusta saavuttavat.

  Henkilökohtaisesti minua tuossa suomalaiset ensin hokemisessa ärsyttää että pelkään sillä tietoisesti vedottavan suomalaisille tyypilliseen kateuteen.

  On toki paljon asioita missä suomalaiset ensin ajattelu on hyvä ja luonnollista ja sisältyy sitä paljon jokaisen puolueen ajatusmaailmaan mutta on paljon myös sellaista mikä pitää ja kannattaa tehdä yhdessä muun maailman kanssa.

  1. Myllymatti,- Ei se ole itsekkyyttä kun toimii tavallaan kuten perussuomalaiset toimivat, arvojensa mukaan ja niitä kunnioittaen, koska muut puolueet ovat niin yksimielisesti ne tyrmännyt, joten onko ne perussuomalaiset jotka ovat aina väärässä vain siksi kun ovat perussuomalaisia.
   Hyvin usein tai lähes aina tapahtuu, että persujen esittämät asiat ja ehdotukset tyrmätään jo siksi etukäteen, kun ne ovat meidän esittämiämme, mutta hetken päästä joku muista puolueita tekee samansisältöisen ehdotuksen vähän vain pilkunpaikkaa siirtäen, niin se sama esitys onkin muuttunut loistavaksi oivalluksesksi ja uudistukseksi, tästä on lukuisia esimerkkejä.
   Heikki Karjalaisen esimerkki on juuri hyvä osoitus siitä vihasta ja ennakkoluuloista joka meitä kohtaan kumpuaa, aiheesta ja asiasta riippumatta, ehkäpä se voimaannuttaa heitä heidän ylivertaisuudessaan, kun meitä perussuomalaisia saa nimitellä kaikilla nimillä natseista rasisteihin ja idiooteista seinähulluihin, mutta jos se heidän terveyttänsä pitää järjissään, niin nauttikoon lääkkeestään.

   1. Mitäs se muuta on kun vihaa, kun nimittelee meitä edellämainituilla nimityksillä, en kyllä tiedä että mistä tämä katkeruus ja kauna johtuu meitä kohtaan, söikö joku nykyinen persu sinun eväsleipäsi koulumatkalla.

 5. Suomalaiset ensin on voitu hoidella jo noin sata vuotta. Minä en ala yhtään puoluetta jota sattuisin äänestämään mainostamaan tai ylistämään sen kummemmin. Yhteistyöllä ja sopimalla se politiikka hoituu. Ei kannata oikein urakalla haukkua muita puolueita. Persut eivät koskaan perusta hallitusta yksin vaan pääsevät hyvinkin mukaan monipuoluehallitukseen. Kas kun joka kerta kun arvi paasaa puolueen kannatus vaaleissa laskee..

  1. Soinin jälkeen puolue on ollut voitollinen edellisiin vaaleihin nähden ja nämä kepuhimmelivaalit olivat ensimmäiset, joten näille ei ole vertailupohjaa, joten perustele Eemeli väitteesi minun paasaamisestani.

   1. Spoini perusti ja yritti myös tuhota, mutta veti vesiperän opetuslapsineen.

   2. Oli suorastaan ilo katsella Soinin persujen ilojuhlia ja hyvää oloa Tampereen väentäytteisillä keskustorilla ja Tammelantorilla.
    Vielä ennen koronaakin ei kukaan nykypersuista, ei halla saati hammasta purrakaan ole saanut väkeään liikkeelle kuin mutamaa kärvenytynyttä makkaraa maistelemaan.

 6. En muista kauanko arvi on täällä persuja ylistänyt, mutta eipä oo näkynyt kannattuksen nousua vaaleissa.

 7. PS:n melkein mensalainen vaalikampanjakaan ei onnistunut saamaan kannattajakuntaansa talviunilta. Se siitä.

  1. Tämä sinun toisten nimien vääristeleminenkin osoittaa sinun kykenemättömyytesi asialliseen debattiin ja juontuu todennäköisesti heikosta itsetunnosta ja viittaa pahaan narsismiin.

   1. Mitä asiaa sinulla oli kuin poimia etukäteen kirjoitetusta persujen runokirjasta kilometrin pituiset kommentit. Se on narsismia pahimmillaan valloittaa omahyväisesti blogit.

    1. Helpottiko ja jätä lukematta jos se noin kirvelee kaikentietävää ja osaavaa näiden blogien mätäpaisetta.

 8. Vihreitten entiset äänestäjät olivat varmaan aktiiveja ja äänestivät kokoomusta ja demareita, ehkä peruskärkiset persujakin.

 9. Naapurissa omat ensin ja vastaanpanijat poseen. Kyllä omat ensin ajatus on ihan isänmaallisuutta ja se ajatus oikein tuotuna oikeilla asioilla pelkkä maahanmuuton vastustaminen ei riitä. Mukana pitää olla rakentamassa ja puolueen änkyrät hiljaiseksi.
  Kepulupas joka niemeen notkoon ja se saattaa kärsiä murskatappion kun todetaan rahojen loppuvat ennen puoltaväliä? Lupaus oli populismia. Jos ulkomaan avusta käytettäisiin osa niin saataisiin sotekepulupauksia pidemmälle perusohjelmalla. En edusta kumpaakaan puoluetta.

Kommentoi