Tässä ei nyt pidä keikuttaa venettä.

Näin että……

Vuoden päästä käytävien eduskuntavaalien jälkeen uudenkin pääministerin nimi on Sanna Marin.

ja eikä siinä vielä kaikki…

Nykyinen hallituspohja jatkaa

ja jotta kaikki olisi täydellistä, niin tämänhetkisellä hallitusohjelmallakin mennään, siitä pilkkuakaan muuttamatta, mitäs sitä hyväksi havaittua uudelleen lähdetään sorvaamaan.

ja jatkuu…

Kun Saulin seuraajaksi valitaan Pekka Haavisto, joka ensitöikseen kokeilee Saulin saappaita ja eihän ne sovi alkuunkaan pienuuttaan hänen kinttuihinsa.

Koronasta näin, että kansalaiset jonottavat jo kymmenettä piikkiään ja terveysviranomaiset ohjeistavatkin, että seuraavaksi jos kymmeneskään piikki ei tautia tapa, niin sitten siirrytään jokapäiväiseen rokottamiseen, eli aina mennessään työpaikalleen ja kouluihin ja muihinkin julkisiin tiloihin jossa on itsensä lisäksi joku muukin henkilö, niin ”portsarit” ovat passin sijaan iskemässä piikkiä orvaskesiin.

Rokottamattomat kerätään kaikki yhteen pakolaisleirille, josta ne sitten kukin vuorollaan lähetetää Guoantanamoon, missä heistä saatana ruoskitaan irti kehosta.  Puhtoisina heidät sitten palautetaan ”terveiden” joukkoon, jossa saavat  sähköisen jalkapannen nilkkaansa.

Tämän jälkeen heräsin hiestä märkänä….

 

 

16 vastausta artikkeliin “Tässä ei nyt pidä keikuttaa venettä.”

 1. Unissa meille näytetään pahimpia pelkojamme tai toiveitamme. Sinä Arvi heräsit märkänä hiestä.

 2. Poliittinen satiiri iskee tajuntaan paremmin kuin ryppyotsaisuus.

  Kerron nyt tositarinan jonka kuulin eräältä x-demarilta.
  Sanna Marin oli eräässä yleisötilaisuudessa haastateltavana ja kun juontaja sanoi, että politikon tulee kyetä nauramaan itselleen ja virheilleen, eli olla itseironinen, niin Sanna sanoi, että mutta kun hän ei tee virheitä, jolloin yleisö repesi valtavaan nauruun.

 3. Mutta nyt valveilla ollessani repesin oikein röhö nauruun kun luin lehdestä, että Sauli Niinistö ei osallistu läsnäolollaan olympialaisiin kiinassa, hyvähän se on että ei osallistu, mutta kun syyksi poissaololleen mainitaan, että Niinistön pitää olla Euroopan ytimessä ratkomassa venäjän ja ukrainen ja naton välisiä kiistoja.

  1. …..tästä samasta syystä Sannakin on hälytystilassa ja antaa vähäpätöisen koronajohtamisen Kiurulle, kun venäjä uhkaa, nyt voivat Sauli ja Sanna pelät yhdessä, niin me muut saamme nukkua yömme rauhassa Kiurun kämmenellä.

  2. Keksitään nyt Niinistön poissaolon syyksi mitä hyvänsä röhönaurettavaa tai hiljaa itsekseen hymyiltävää niin hyvä kunhan ei ole läsnäolollaan tukemassa Kiinan hirmuhallintoa.
   Selitykset että politiikkaa ei pidä sekoittaa urheiluun eivät kuulu tähän päivään, sellainen ihanteellinen aika on mennyt auttamatta ohi.

    1. Urheilu, raha ja politiikka ovat aikanamme toivottomasti kietoutuneet kokonaisuudeksi josta paluuta kirkasotsaisuuden ihanteelliseen aikaan ei ole.

 4. En näe arvi-tyypin painajaisia, enkä painajaisia muutenkaan.
  Melkein joka yö minulle ketoo yksityiskohtaisesti elämänsä käänteistä, jotka ovat ennalta ennustamattomia, yleensä ikäviä, mutta joiden loogiset syyt paljastuvet vaikka jälkikäteen. Ehkä olisi mielenkiintoista nähdä joskus yhteiskunnallisiakin unia.

 5. JK. Selaimeni ei suostu näyttämään kirjoittamaani tekstiä, joten jää noita virheitä, joita tekstinkäsittely luo.

 6. Arvin uni oli satiirinen. Meikämannen unissa on ironisia käänteitä. Velivsinaa kertoili koomisista unistaan totisella naamalla. Meikällä meni kuunnellessa huutonauruksi. Se oli vissiin narua, joka pidensi ikää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *