4 vastausta artikkeliin “Mielenkiintoinen kolumni”

 1. Minä annan heidän puhua vaikka se ei miellytäkkään, sillä sananvapaus on kuitenkin parempi, kuin yhden totuuden totalitarismi, kunhan eivät lähde oikeuksiaan lisäämään ruumiillista väkivaltaa käyttäen.

 2. Kuten arvi edellä. Parempi vaan että puhuvat demokratian järjestelmän sisällä kuin sen ulkopuolella.

  Ja kuten kolumnisti sanoo, jos tähän maamme demokratia kuolee niin eipä se kovin hyvissä voimissa ollut ensinkään.

 3. Onkohan Oskari ottanut luovuutta edistäviä aineita, kun antaa ymmärtää omaavansa paremman koulutuksen kuin rokotetta karttavat hoitajat?

  Ennen vanhaan lekurit olivat kovia pössyttelemään. Parannus tuskin tuli pelkän tietämyksen kautta. Tupakan haitallisuus tunnettiin joka töllissä.

 4. Hoitajien pössytelystä
  *
  https://hoitajat.net/forums/topic/15047-kahdelle-hoitajalle-potkut-tupakoinnin-vuoksi/

  16.7.2012

  Eteläsuomalainen kaupunki purki kahden hoitajan työsuhteen ilman irtisanomisaikaa. He olivat poistuneet työaikana tupakalle vastoin työnantajan ohjeita. Kumpikin työntekijä oli ennen purkamista saanut työnantajalta huomautuksen ja varoituksen tupakoinnista. Tehyn lakimiehen mukaan työsuhteen purku ilman irtisanomisaikaa edellyttää ”olennaista ja painavaa syytä”, joka olisi vaikuttanut työnantajan ja työntekijän väliseen luottamussuhteeseen. Nämä kriteerit eivät täyty työntekijöiden rikkomuksesta huolimatta. Toinen työntekijöistä oli työskennellyt kaupungin palveluksessa 17 vuoden ajan. Asia on menossa käräjäoikeuteen.
  .
  Tupakointi kuuluu itsemääräämisoikeuden piiriin. Tästä huolimatta työnantaja voi kieltää tupakoinnin työajalla: työnantajalla on oikeus määrätä, mitä työntekijä tekee työajalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *