Kyseenalaisia poliittisia virtauksia Suomessakin

Kiinnitin huomiota AL:n Jukka Gustafssonin juttuun siitä, miksi niin demokraattisesti edistyksellinen Saksa ajatui natsien propagandan uhriksi ja tuhoon. Tuo alla oleva kappale on tiivistys siitä, miihin voi verrata myös tiettyjä äärioikeistolaisia populistisia liikeitä Suomessa. Sen johdossa on korkeasti koulutettu ”Göbbels” ja taustalla säestäviä oppineita ajatuksellisia julmureita, jotka saavat valtaansa kansasta helposti höynäytettyä porukkaa.

Suomessa kokoomuksen äärioikeistolainen ja äänekäs porukka on sivistystasoltaan humaania väkeä, jotka eivät tähän kuulu eivätkä sen puolueen muutkaan.

Kepun oikealta laidalta kyllä löytyy pieni joukko äänekkäitä kosolalaisia, jotka eivät ole kaukana tuosta Göbbelsin porukasta. Linkola taas oli lähellä Göbbelsin ääriajattelua, josta vihreät sanoutuivat irti.

Ei myöskään KD:sta eikä RKP:stä  sisivtyspuolueina.  Kommarit, eivät edes äärivasemmalla, ei ole humanismivastaista porukkaa. Demarit ovat nimensä arvoisia demokkraatteja.

”Hitlerin poliittisessa ohjelmassa ja propagandassa vedottiin hyvin paljon samankaltaisin teemoihin, joilla populistiset puolueet ratsastavat nyt USA:ssa, Euroopassa ja valitettavasti Suomessakin. Filosofian tohtori, kansanvalistus – ja propagandaministeri Joseph Göbbelsin mukaan poliittinen viesti pitää suunnata massoille ja olla sävyltään kansanomaista ja vastata älyllisellä tasoltaan vastaanottajista yksinkertaisempia.”

Lukijalta: Jukka Gustafsson vastaa, miksi hän kirjoitti Saksasta eikä Venäjästä – Lukijalta – Aamulehti

 

21 vastausta artikkeliin “Kyseenalaisia poliittisia virtauksia Suomessakin”

 1. Jos suomessa haluaa niinkutsuttu ”sivistyneistö”, eli Globalistit mailmanparantajat löytää syyllisen ääriliikkeiden nousulle, niin se ei löydy perussuomalaisista, vaan heidän omasta peilistään.

  1. Etsimälläkään ei tarvitse etsiä, ne löytyvät Suomen populistisesta puolueesta, joka vastustaa kaikkea, eivätkä mahdu minkään muun kunniallisen puolueen kanssa päättämään Suomen asioista rakentavana osana muuta sivistynyttä osaa Euroopasta. Niitä hillui muuten eilen Helsingissä Eduskuntatalon edessä taas kerran niin kuin aikaisemmassa blogissani kerroin. Teemat olivat juuri kuin nappi silmään niillä.

 2. Saksan tilanne oli reaktio niihin ympäristöolosuhteisiin, mitkä ympäristövallat hävinneelle osapuolelle järjestivät.
  Ei olisi pitänyt saksalaisia nöyryyttää niin perusteellisesti.
  Hitler oli osaltaan juutalaisen Rotsj
  Saksan reaktio oli seuraus ympäristöolosuhteista mitkä ympäristövallat hävinneelle osapuolelle järjestivät. Ei olisi kannattanut nöyryttää. Suomessakin punaiset vainosivat ruotsinkielistä eliittiä.
  Juutalainen Rotchield, Aatun vaari oli käyttänyt hyväkseen Aatun isän äitiä. Olisi ehkä pitänyt aatella enste.
  Saksan oli vaarassa joutua kommunistien sorron alle Venäjän tapaan. Tämäkin herätti raivoa.
  Suomessa Bobrikov alkoi nöyryyttää lahjattoman Nikolain suostumuksella suomalalaisia. Kannattiko sekään?

  1. Siitä ei nyt ollut varsinaisesti kysymys, vaan siitä, miten Göbbelsin oppeja sovelletaan tänään populistipuolueissa niin Suomessa kuin Euroopassa.

 3. Eipä ole taistelulauja pitkään aikaan kuulunutkaan. Ehkä Kaisa Korhoseltakin ääni pettänyt.

 4. Mistäs tiedät?
  Tuo oöi edimerkki Göbbän oivallusten soveltamisesta. Eli Kustasnpoika saattaa olla oikeilla jäljollä.

 5. Miksi heikennät blogisi älyllistä tssoa poistamslla asiaa vaisevia esimerkkejä?

  1. Mitä älyllistä noissa on. Vosit älyllistää itseäsi tutkimalla, miten suosimasi puolue liittyy tähän blogin esittämään jopa ihan oleellisesti.

 6. Minusta kokoomuksen politiikka ajaisi maamme perikatoon lukuunottamatta pientä ökyporukaa. Esim Natoliittyminen tekis meistä sota-alustan ja verojen kevennys ajaisi sosiaaliturvamme perikatoon.

   1. Kokkarit eivät kuitenkaan ole valtion lompsa levällään jakamassa holtittomasti ympäriinsä rahaa, mitä ei ole olemassa ja minkä tulemisesta ei ole tietoakaan.

 7. Jos emme halua Suomen putoavan Albanian tasolle, niin ainoa oikea valinta, mielestäni, on Kokoomus.

  1. Melkein sinne jo päästiin Sipilän taksiuudistuksen, VRn yksityistämisyrityksen ja terveyden huollon sote-soppien espreineen ja kaspereineen ja kikyineen kanssa. Sipilällä oli sentään älyä lopettaa leikki kokkareiden bulvaanien ja bernerien kanssa, ettei maa kokonaan tuhoutuisi busmannien tasolle kokoomuksen ja persujen kanssa leikkikehässä.

   1. Eiköhän nykyhallitus ole päässyt jo pidemmälle holtittomine velkoineen ja järjettömine sote-maakuntahimmeleineen.

     1. Mika Salminen sanoi maksavansa mielellään lisää veroja, ettei joduttaisi aina veitsenterälle, kun kriisi yllättää. Ruotsilla mm. on 3- kertainen varmuusvara terveydenhuollon kantokyvyssä kuin Suomella.

      1. No on siellä maksajiakin puolet enemmän jotenka pitää siellä olla myös varoja terv tepivaari

 8. Jos HK:n oma sivosto ei oovalla, niin monen muun aivosto saattaisi oivaltaa. Hessulta ala-arvoista toimintaa taas kerran.Ja saattaa se Kustaanpoikakin vähän hoopo olla, koska rajoitti sananvaltaa hoopojen agendojensa perusteella kuntakokouksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *